Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Υψηλή η φορολογία των ελευθέρων επαγγελματιών για το 2014



Υψηλή φορολογία θα πληρώσουν το 2014, οι επιχειρήσεις, οι έμποροι, οι βιοτέχνες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες...
αφού ο φορολογικός συντελεστής για το έτος θα είναι 26% και από το πρώτο ευρώ του ετησίου εισοδήματός τους και για τα πρώτα 50.000 ευρώ και 33% για τυχόν επιπλέον ποσό πέραν των 50.000 ευρώ χωρίς κανένα αφορολόγητο ποσό. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι το 2014 θα κληθούν οι επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες να καταβάλουν φόρο 1.300 ευρώ για ετήσιο εισόδημα 5.000 ευρώ, 1.820 ευρώ για ετήσιο εισόδημα 7.000 ευρώ και 2.600 ευρώ για ετήσιο εισόδημα 10.000 ευρώ. Επίσης, για τα παραπάνω εισοδήματα θα πληρώσουν και προκαταβολή φόρου 55%, δηλαδή θα πληρώσουν συνολικά φόρους με πραγματικό συντελεστή 40,3% (26% προσαυξημένο κατά 55%), που σημαίνει ότι για εισοδήματα 5.000 ευρώ θα πρέπει να καταβάλουν συνολικό φόρο 2.015 ευρώ, για εισοδήματα 7.000 ευρώ θα πρέπει να πληρώσουν συνολικά 2.821 ευρώ και για εισοδήματα 10.000 ευρώ θα πρέπει να πληρώσουν 4.030 ευρώ.
www.dikaiologitika.gr

13 σχόλια:

  1. απο το αρθρο λειπει οτι ευθυνεται η χρυση αυγη και για αυτο.ειδατε οι φασιστες τι φορους μας επιβαλλουν.ολοι... δημοκρατια και συνταγματικο τοξο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νάτος πάλι ο χουντοχιτλερίσκοοοοος!!!!!!!
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ*Α .... και για τους φόρους κράξε τη πολιτική σου(ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΙΚΗ) μήτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η δικη μου η μητρα ειναι οπως την χαρακτηρισες και στο υπογραφω.η δικη σου ρε πρασινοφρουρε και αναρχοαπλυτο κουμουνι τι ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΡΙΣΕΣ Ε?
    ΚΑΛΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ(ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΩ.... ΒΕΝΙΖΕΛΟΚ).
    ΑΠΑΠΑΠΑ.....ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΑ.
    ΡΕ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΦΑΡΑΣ ΣΑΣ
    ΒΡΙΖΕΙΣ?ΠΙΠΕΡΙ...ΠΙΠΕΡΙ...
    ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ και καμμια σχεση με νουδουλα.ποτε δεν την ψηφισα,οπως και τα υπολοιπα κομματα και το μονο κομμα που εχω ψηφισει και ειμαι παντελονατος και στο λεω επωνυμα,ειναι η χρυση αυγη.μαλλον εσυ αφρισες που σου γραφω επωνυμα και μου απαντας και καλα περιπαιχτηκα,χωρις να μαθαινουμε και τι καπνο φουμαρεις για να ξερουμε με τι μιλαμε.αλλωστε δεν θα ψηφιζα ενα κομμα που νομιμοποιησε την υπαρξη δευτερης επισημης γλωσσας στην θρακη,τα μογγολικα,που εκανε αρχηγο τον αποστατη του που το εριξε απο την κυβερνηση και ανοιξε τα συνορα να εισελθουν χιλιαδες εγκληματικα ατομα,που διπλασιασε το χρεος,που υποσχεθηκε ο κωστακης οτι θα επαναφερει το θρησκευμα και το καταπιε,που η ντορουλα και οχι μονο συμμετειχε στην γνωστη πλεον λεσχη και για χιλιαδες αλλους λογους. Νικολαος Μαλλισιωβας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο 8.50 ΚΑΙ Ο 12.43.
    ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΙΕΡΓΗΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΡΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΓΕΩΡΓΑΛΑ ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΖΕΦ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ.
    Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ .


    Μητροπολίτης Πειραιώς: H παγανιστική ιδεοληψία της Χρυσής Αυγής ευθύνεται για τη δολοφονία

    Η πρόσφατη τραγική δολοφονία του νεαρού στο Κερατσίνι αποτελεί απότοκο της «φρικώδους παγανιστικής ιδεοληψίας» της Χρυσής Αυγής, τονίζει σε ανακοίνωσή του μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

    Ο κ.Σεραφείμ με αφορμή τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα επαναλαμβάνει τις απόψεις που είχε διατυπώσει και προ μηνών κατά της Χρυσής Αυγής. Ότι δηλαδή το κόμμα του Ν.Μιχαλολιάκου έχει παγανιστικές ιδέες. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο μητροπολίτης αναφέρει πως ο «παγανισμός στηρίζει και «εξαγιάζει» τη βία, την απόλυτη πειθαρχία και ανελευθερία και τροφοδοτείται με την ιδεοληψία της επιβολής». Συνεπώς, συνεχίζει, «όλο το ιδεολόγημα του κομματικού σχηματισμού Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή αντιστρατεύεται urbi et orbi το χριστιανικό Ευαγγελικό μήνυμα της αποδοχής της ετερότητος, της ελευθερίας του προσώπου, της καταλλαγής και συγχωρητικότητος, της αρνήσεως της βίας και της εξουσίας, της κοινωνίας και αλληλοπεριχωρήσεως των προσώπων».

    Σε άλλο σημείο ο κ.Σεραφείμ αναφέρεται σε χαρακτηριστικά και δράσεις της Χρυσής Αυγής που δείχνουν ότι δεν συμφωνούν με τις αξίες του ελληνοχριστιανικού πολιτισμού. «Η στρατιωτική συγκρότησις του χώρου και η παγανιστική ιδεοληψία, το body building, η θεοποίησις του σώματος κατά το αρχαιοελληνικό πρότυπο και ο νομιμοποιούμενος από την ιδεοληψία «τσαμπουκάς» αποτελούν το εφιαλτικό μείγμα που αποδομεί τις αξίες του Ελληνοχριστανικού πολιτισμού» σημειώνει.

    "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΘΟΛΙΚΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ¨"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ασε ρε φιλαρακο που θα συμβουλεψεις για το πως θα ανοιξω τα ματακια μου και πως θα καλλιεργησω την κρανα μου.κοιτα τα δικα σου τα χαλια και ασε με εμενα.στην τελικη δεν απαντησα εγω στο σχολιο σου αλλα εσυ στο δικο μου.μακαρι να ακουγες και τα οσα αλλα εχει πει ο πεφωτισμενος κ ολοσωστος μητροπολιτης σεραφειμ και οχι να πιανει κατα το δοκουν μια του αναφορα.αν θες να ειρωνευτεις υπαρχει πιο αντρικειος τροπος απο κοντα και οχι διαμεσω της τεχνολογιας-ανωνυμιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΑΑΛΑ...
    ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΡΕ 6.09?
    ¨"ΑΠ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ
    ΞΕΧΑΣΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ."
    ΠΕΣΤΟΥ .....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ .

    *Ο ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΑΑΑΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΞΗΓΕΙΩΝΤΕ ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ! (ΑΝΩΝΥΜΑ)
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ...................ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ...... ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΗΣΕΙ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε παπατρεχα αφηστε τα τρεχε ψηλα και χαμηλα,τα αγναντευε και τα χεσιματα,τα τρενα και τα πλοια και αν θελεις να μου πεις καλανυχτα ας μου το πεις απο κοντα,ισως με συνετισεις.εισαι τοσο ευφης που μου απαντας ανωνυμα,κανεις υποτιθεται και αλλον οτι παιρνει το μερος σου και αλλες χαζα κολπακια. ενω σε παλια τοποθετηση μου εχω αναφερει το ονομα μου.Νικολαος Μαλλισιωβας λεγομαι ρε αστραχαν του ιντερνετ,το δικο σου δεν μαθαμε ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. επισης στα ερωτηματα που εθεσα,τα λιγα μπροστα στα εκατονταδες που εχω,εχει να πει κανεις τιποτα ή στρουθοκαμηλιζεται με παροινιες και τραγουδακια,με ειρωνειες και ατακες και καλα εξυπνατζηδηκες;στο θεμα με τον ντερτιλη που δημοσιευτηκε στις 19 του μηνα ειναι.ξερω το διαβασατε αλλα τα ερωτηματα κανουν τζιζζζζζζζζζζζζζζζ.περιμενω παλι ως απαντηση κατι σχετικα με τρενα ή πλοια,καμμια καληνυχτα και κανενα εξυπνατζηδικο.μην φατε ομως εχουμε γυαρο-σουπα,εεεεερχεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΟΜΙΚΡΟΝ????
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΝΟΜΑ (ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ).
    ΑΥΤΟ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΝΟΜΑ.
    ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μαλλον μπερδευεις τον σιοβα του ολυμπιακου με το μαλλισιωβα.δεν πειραζει και δεν παρεξηγω.διορθωσε εσυ τα οσα λαθος πιστευεις και ασε το δικο μου ονομα.θες να σου δωσω και τηλεφωνο; εδω σου λεω να συναντηθουμε και θεωρεις οτι σε απειλω,εχεις κατι να φοβασαι;λες να ειμαι απο τα καρπαθια και θα ερθω στα μερη σου μονο για σενα;απο την αλλη οπως εισαι θα μπορουσες να γραψεις ενα οποιο ονομα,ετσι και εγω θα μπορουσα να μιλαω εκ του ασφαλους αν ημουν ολα τα χρονια κομματοσκυλο συνδικαλιστης με καβατζοθεσεις σε γραφεια και ειχα διατελεσει και τοπικος συμβουλος.ετσι γενικα,αοριστα και ειδικα μιλαω... Νικολαος Μαλλισιωωωωωωωωωωωβας με ταυτοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή