Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ - Συνελήφθη 19χρονος για κλοπή σε βάρος ηλικιωμένης

Συνελήφθη 19χρονος αλλοδαπός για κλοπή σε βάρος ηλικιωμένης στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας
Συνελήφθη χθες (23-11-2013) το απόγευμα, στην Αμφίκλεια, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος...
ένας 19χρονος αλλοδαπός Αλβανικής υπηκοότητας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή τσάντας σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας.
Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι ο 19χρονος, από Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 72χρονης ημεδαπής, το οποίο ήταν σταθμευμένο και ανασφάλιστο στο υπαίθριο πάρκινγκ του Κοιμητηρίου Αμφίκλειας, αφαίρεσε την τσάντα της που περιείχε το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ, επίσημα έγγραφα, κάρτες τραπέζης και άλλα προσωπικά της αντικείμενα.
Οι κινήσεις του δράστη έγιναν αντιληπτές από την παθούσα η οποία ενημέρωσε τις Αστυνομικές Αρχές. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, σε συνδυασμό με κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη, ο οποίος μετά από αναζητήσεις, εντοπίσθηκε χθες το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Αμφίκλειας και συνελήφθη από τους άνδρες του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος.
Ο συλληφθείς που αναγνωρίσθηκε ανεπιφύλακτα από την παθούσα και είναι κάτοικος Αμφίκλειας, υπέδειξε στους αστυνομικούς το ακριβές σημείο, ευρισκόμενο σε αγροτεμάχιο της περιοχής, όπου είχε κρύψει επιμελώς την αφαιρεθείσα τσάντα, με αποτέλεσμα αυτή να βρεθεί χωρίς τα χρήματα αλλά με όλα τα υπόλοιπα έγγραφα και ακολούθως να αποδοθεί στην ιδιοκτήτριά της.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. 
 astynomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου