Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα...Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Αικατερίνη Νικ. Φούρλα, εχθές το βράδυ......

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

«Δεν αποκλείεται να μας κάνουν προβοκάτσιες»

Σε επαγρύπνηση καλεί καλεί την Αριστερά ο Δημήτρης Στρατούλης...

Την αναγκαιότητα επαγρύπνησης των λαϊκών δυνάμεων και την κοινή δράση όλων των δυνάμεων της Αριστεράς, για την αντιμετώπιση σχεδιαζόμενων εκτροπών που μπορεί να συμβούν ανά πάσα στιγμή, με ευθύνη της κυβέρνησης, επισημαίνει ο Δημήτρης Στρατούλης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, δεν αποκλείει «χοντρές προβοκάτσιες» με στόχο τον ΣΎΡΙΖΑ και τονίζει πως άμεσα πρέπει να τεθούν η ΕΛ.ΑΣ. και η ΕΥΠ υπό κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Συγκεκριμένα, ο Δ. Στρατούλης αναφέρει ότι «η ΝΔ και η κυβέρνηση, παρ' ότι σύρθηκαν λόγω των λαϊκών και διεθνών αντιδράσεων για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα  σε αντιμετώπιση διά του νόμου της Χρυσής Αυγής, θεωρούν ως πρώτο πολιτικό αντίπαλό τους το ΣΥΡΙΖΑ, γιατί από αυτόν κινδυνεύει η κυβερνητική εξουσία τους. Επιμένουν στην ανιστόρητη και επικίνδυνη για τη δημοκρατία θεωρία των δύο άκρων για να χτυπήσουν τους λαϊκούς αγώνες και την Αριστερά και δεν αποκλείεται να το κάνουν και με χοντρές προβοκάτσιες.

Σύμφωνα με τον Δ. Στρατούλη, «ο πρωθυπουργός πρέπει να έλθει στη Βουλή να απαντήσει σε όσα γράφονται, λέγονται η ρωτιούνται ακόμα και από στελέχη της Ν.Δ. για παραβιάσεις του τηλεφωνικού απορρήτου ή για ενδεχόμενες προβοκάτσιες. Η ΕΥΠ και η ΕΛ.ΑΣ. πρέπει να υπαχθούν σε κοινοβουλευτικό έλεγχο. Οι σχεδιαζόμενες εκτροπές και προβοκάτσιες μπορούν να αντιμετωπιστούν πρώτα από όλα από το λαϊκό κίνημα, αλλά και με την επαγρύπνηση και την κοινή δράση των δυνάμεων της Αριστεράς.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου