Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς



Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέων ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, κατηγορούμενος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.....


Ο κ. Παππάς απολογήθηκε επί περίπου επτά ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες, στην απόφαση για την προφυλάκισή του έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε εγκαίρως ενώπιον των διωκτικών αρχών.

Κατά την είσοδό του στην Ευελπίδων ο κ. Παππάς φώναζε πως η Χρυσή Αυγή θα κατέβει στις εκλογές όποτε κι αν γίνουν. 


Παρουσιάστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στον ανακριτή η σύζυγός και η πεθερά του Δημήτρη Ρουπακιά, του 45χρονου που έχει ομολογήσει την ενοχή του στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Τη θλιβερή πρωτιά θα έχει ο Νίκος Μιχαλολιάκος, που τα ξημερώματα μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος και μαζί τον βουλευτή του κόμματός του, Γιάννη Λαγό και τον "πυρηνάρχη" της τοπικής οργάνωσης της Νίκαιας, Γιώργο Πατέλη, αλλά και την 39χρονη ανθυπαστυνόμο που "κάρφωνε" μη συμπαθούντες τη Χρυσή Αυγή, οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού. 

Σε πρώτη φάση όλοι θα κρατηθούν στην 6η πτέρυγα των γυναικείων φυλακών, εκεί όπου κρατούνται ο Άκης Τσοχατζόπουλος, οι συγκρατούμενοί του και επιχειρηματίες για χρέη στο δημόσιο και θα προαυλίζονται μόνοι τους. 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γιώργος Πατέλης θα μεταφερθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου όπου κρατείται και ο δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, ενώ η ανθυπαστυνόμος θα μεταφερθεί στις φυλακές του Ελαιώνα στη Θήβα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο γυναίκες θεωρούνται μάρτυρες-κλειδιά στην εν λόγω υπόθεση και αναμένεται να απολογηθούν, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό το πότε.

newsit.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου