Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

«Απλοί πολίτες» με… απορίες...


Σε... ακτινογραφία των πολιτών που υπέβαλαν ερωτήσεις στον Αλέξη Τσίπρα την περασμένη Δευτέρα, στην εκπομπή «Στον Ενικό» του Νίκου Χατζηνικολάου στο STAR, προχώρησαν στον ΣΥΡΙΖΑ.
Και βρήκαν… μαργαριτάρια, τα οποία τις τελευταίες ημέρες «ανεβάζουν»...


στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ειρωνικό τρόπο, αφού οι.. ερωτώντες δεν ήταν απλώς «απλοί πολίτες» με «απλές απορίες».
 Οι περισσότερες «αποκαλύψεις» αφορούν τον Γενικό Γραμματέα του ΕΒΕΑ, Νίκο Σοφιανό, ο οποίος ρώτησε μεν ως ένας απλός επιχειρηματίας, ωστόσο «κατέβηκε» στο Επιμελητήριο με τη ΝΔ και ήταν ένας… παρά τρίχα υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ. Για τον συγκεκριμένο, άλλωστε, ενημέρωσαν μέσω twitter τηλεθεατές και τον ίδιο τον Νίκο Χατζηνικολάου, που τον ρώτησε αν ήταν υποψήφιος της ΝΔ. «Όχι δεν ήμουν υποψήφιος της ΝΔ», απάντησε, μόνο που στη φωτογραφία φαίνεται εμφανώς ότι είχε τυπώσει… φυλλάδια, διαφημίζοντας την υποψηφιότητά του στην Α’ Περιφέρεια της Αθήνας. Παράλληλα, σε άλλες φωτογραφίες, ο «απλός πολίτης» κ. Σοφιανός φαίνεται να δειπνεί με τον… «απλό βουλευτή» Μάκη Βορίδη…

Εκτός, όμως, του «γαλάζιου» Νίκου Σοφιανού, υποψήφιος με τη Δράση του Στέφανου Μάνου στην Αιτωλοακαρνανία ήταν και ο «απλός οικονομικός σύμβουλος» Κώστας Λυμπουρίδης, ενώ ο… «απλός εργαζόμενος του ΟΤΕ» Βασίλης Λάμπρου είναι Γενικός Γραμματέας των εργαζομένων της ΟΜΕ ΟΤΕ με τη «γαλάζια» ΔΑΚΕ, αφού υπογράφει και σχετικές αποφάσεις ως εκπρόσωπος της συνδικαλιστικής οργάνωσης που ανήκει στη ΝΔ. Έτσι… απλά.

matrix24.gr

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ? Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ " ΕΝΙΚΟ" ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
    ΟΙ ΕΡΩΤΩΝΤΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟΙ?
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ.....
    ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή