Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Πρωτομηνιά με βροχές...

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στα Δυτική Ελλάδα και το Ανατολικό Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα. Τα φαινόμενα στο Αιγαίο ενδέχεται κατά τόπους να είναι ισχυρά....
Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει άστατος καιρός με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως το πρωί. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασίες
Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 29 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 17 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 20 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Πελάγη
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις, αλλά σταδιακά και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί.
Αττική
Νεφώσεις με βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες αλλά και γρήγορη βελτίωση, περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι και στο Σαρωνικό τοπικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.
Θεσσαλονίκη
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, περιμένουμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με περαιτέρω ενίσχυση από το μεσημέρι και μετά σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις.
Πηγή: meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου