Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Ο Σημίτης “πατερούλης” της κίνησης των “58″


Σε ρόλο…. “πατερούλη” της κίνησης των “58″, που ζητούν δραστηριοποίηση και ζυμώσεις για την επανασύνθεση του χώρου της Κεντροαριστεράς, εμφανίστηκε ο πρώην πρωθυπουργός και τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σημίτης, με δηλώσεις του στο περιθώριο εκδήλωσης στην οποία βρέθηκε σήμερα....

“Χαιρετίζω την κίνηση των 58, μπορεί να μας βγάλει από το αδιέξοδο. Η χώρα χρειάζεται να διαμορφώσει μία νοοτροπία δημιουργικής πρωτοβουλίας και συνεννοήσεις, ώστε να ξεπεράσει την υστέρησή της και θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα προβλήματα της”, ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Κώστα Σημίτη.
Και συνέχισε, ο πρώην πρωθυπουργός, στην ομιλία του: “Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με δογματισμούς και οράματα που πηγάζουν είτε από τις παλιές ιδεολογικές κατασκευές της παραδοσιακής αριστεράς είτε συναρτώνται με τον άκρατο εθνικισμό της δεξιάς. Οι οπαδοί τους θεωρούν ότι ο τόπος μπορεί να προκόψει με τη δραχμή, μπορεί να πραγματοποιήσει μονομερή καταγγελία διεθνών συμβάσεων χωρίς συνέπειες. Κανένα κράτος σχεδόν πια δεν μπορεί να καθορίζει ανεξάρτητα την οικονομική πολιτική του αγνοώντας τις αντιδράσεις των διεθνών αγορών”.
Πηγή: ysterografa.gr

2 σχόλια:

  1. αυτο το καθηκι, αυτος ο εθνοπροδοτης, αυτος ο Γερμανοτσολιας, αυτος ο δωσυλλογος, αυτος ο Γερμανοτραφης ....και οπως ελεγε ο Λεβεντης : να ρε !!! να ρε !!! φτου!!!! φτου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠ ΑΥΞΑΝΩ .ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑΡΘΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. Ο ΚΙΝΕΖΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή