Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Βρέθηκε τραυματισμένος ο αστυνομικός που αγνοούνταν - Έπεσε σε γκρεμό 100μ. στο Λογγίτσι Ευρυτανίας

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Σε γκρεμό 100 μέτρων, κοντά στο Λογγίτσι Ευρυτανίας, βρέθηκε πριν λίγο το αυτοκίνητο του αστυνομικού που αγνοούνταν από νωρίς το πρωί....

Ο 32χρονος έχει τραυματιστεί από την πτώση, διατηρεί ωστόσο τις αισθήσεις του και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Καρπενησίου σε νοσοκομείο της Πάτρας.
Θυμίζουμε ότι ο αστυνομικός (υπηρετεί στο Α.Τ Κερασοχωρίου) είχε ξεκινήσει με το αυτοκίνητό του από το Αγρίνιο με προορισμό το Καρπενήσι όπου και αναμένονταν να συμβάλει στη διεξαγωγή της μαθητικής παρέλασης.
Για τον εντοπισμό του στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή περίπου 30 αστυνομικών.

(το αρχικό ρεπορτάζ)
Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό αστυνομικού που υπηρετεί στο Α.Τ Κερασοχωρίου και τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από νωρίς το πρωί.
Ο άνδρας είχε ξεκινήσει από το Αγρίνιο με προορισμό το Καρπενήσι, όπου και επρόκειτο να φθάσει στις 8.00 το πρωί για συμβάλει στη διεξαγωγή της μαθητικής παρέλασης. Νωρίτερα θα έκανε στάση στο Κερασοχώρι για να φορέσει την αστυνομική στολή του, δεν έφθασε όμως ποτέ.
Οι επανειλημμένες κλήσεις των συναδέλφων του αστυνομικών και της οικογένειάς του στο κινητό του τηλέφωνο δεν είχαν αποτέλεσμα· η συσκευή νωρίς το μεσημέρι τελικώς απενεργοποιήθηκε (πιθανόν λόγω μπαταρίας).
Αυτή τη στιγμή περίπου 30 αστυνομικοί της Α.Δ Ευρυτανίας, άτομα από την οικογένεια του αστυνομικού και απλοί πολίτες «χτενίζουν» τον οδικό άξονα από το Αγρίνιο ως το Κερασοχώρι ώστε να εντοπίσουν τον άνδρα και το όχημα το οποίο οδηγούσε.
Ευχή όλων να είναι καλά στην υγεία του.
Από  evrytanika.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου