Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Η βράβευση του Κηφισσού…

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Κάτω Τιθορέας η βράβευση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κηφισσού, για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος....

Πλήθος κόσμου άλλα και επισήμων παραβρέθηκαν στο γήπεδο της Κάτω Τιθορέας για να τιμήσουν αλλά και να χειροκροτήσουν την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του 1ου Ομίλου της Α΄ κατηγορίας ποδοσφαίρου Φθιώτιδας.
Τιμή για τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Κάτω Τιθορέας αλλά και της ιστορικής ομάδας του Κηφισσού, ήταν η παρουσία του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας κ.Δημήτρη Κουτρουμάνου, όπου και παρέδωσε το κύπελλο του πρωταθλητή στην ομάδα του Κηφισσού. Η γιορτινή ατμόσφαιρα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα της Κάτω Τιθορέας, καθώς στον αγώνα που ακολούθησε για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας Φθιώτιδας επικράτησε με το ευρύ 3 – 0 της ομάδας του  Άρη Αγίου Κωνσταντίνου.

100_3451Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την βράβευση του περσινού πρωταθλητή Κηφισσού Κάτω Τιθορέας, καθώς και τις δηλώσεις του Προέδρου της ΕΠΣ Φθιώτιδας κ.Δημήτρη Κουτρουμάνου και του προέδρου του Κηφισσού κ.Μάκη Θανασιά.



Δείτε το βίντεο εδώ….
stereasports.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου