Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΝΑΡΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ



Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι εφέτος θα ενισχυθούν οικονομικά τα σωματεία
 του Δήμου Δελφών.
Η αγωνιστική περίοδος 2013-2014 ξεκίνησε για την ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Σ ΔΙΑΓΟΡΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ με τον καθιερωμένο Αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της ομάδας, την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013 το απόγευμα.
Σύσσωμη η νέα διοίκηση της ομάδας, ο προπονητής , η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές...
υποδέχθηκαν το Δήμαρχο Δελφών Νικόλαο Φουσέκη, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Ευστάθιο Μαντζώρο και 
Ευστάθιο Θάνο ,  τον Δημοτικό Σύμβουλο Δ.  Καραγιάννη, το Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Μολιώτη Νικόλαο, Τον τοπικό Σύμβουλο Αθανάσιο Κουτσομπό.
Στην πρώτη του Διαγόρα και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Φωκίδας Χαράλαμπος Κατσανάκης και ο Σάκης Παπαδόπουλοςκαι ο Πρόεδρος του Παρνασσού Αμφίκλειας Δ. Πήλιουρας.
Ο Δήμαρχος, στο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με επιτυχίες ,μα πάνω από όλα με υγεία σωματική και ψυχική, έχοντας ως αυτοσκοπό τους τον αθλητισμό και την σωστή αθλητική συμπεριφορά εντός και εκτός των αθλητικών χώρων.
Χαιρέτισαν ακόμη Ο Πρόεδρος της Τοπ. Κοινότητας, Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Φωκίδας
 και ο Πρόεδρος του Διαγόρα κ. Λουκάς Κυρίτσης.






























2 σχόλια:

  1. Η έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου είναι ένα αθλητικό γεγονός για το οποίο θα έπρεπε να αναφέρεται τους ποδοσφαιριστες κ τις νέες μεταγραφές... (οι οποίοι έχουν ονόματα)..Εσείς καταφέρατε να καληψεται πλήρως ένα πολιτικό ρεπορτάζ με φωτογραφίες και συνεντεύξεις...
    Υ.Σ. Συγχαρητήρια καλύψατε πλήρως το ρεπορτάζ τις Ιτέας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή