Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Κλείνουν δρόμους και παράδρομους στη ΛΑΡΚΟ!

Αποφασισμένοι για  κλιμάκωση κινητοποιήσεων με  σκληρές και δυναμικές  αντιδράσεις είναι αποφασισμένοι  οι εργαζόμενοι  της ΛΑΡΚΟ μαζί με την  τοπική Αυτοδιοίκηση. Αυτό  φάνηκε καθαρά στην χθεσινοβραδινή λαϊκή συνέλευση στην Λάρυμνα που οργάνωσε ο Δήμος Λοκρών....
Οι πιθανές μορφές  κινητοποίησης  πλέον εστιάζονται  στο κλείσιμο είτε διαρκείας είτε αιφνιδιαστικά σε  διάφορες χρονικές στιγμές της Εθνικής οδού αλλά και των παράδρομων με αποτέλεσμα να κοπεί στα δυο  η χώρα.
Όπως ανεφεραν στις τοποθετήσεις τους ο Δήμαρχος Νίκος Λιόλιος  και  συνδικαλιστικοί παραγοντες της ΛΑΡΚΟ «Η ΛΑΡΚΟ δεν είναι για μας μια απλή βιομηχανία. Για ολόκληρη την περιοχή είναι πηγή ζωής. Είναι το μεροκάματο των παιδιών μας είναι ο εθνικός μας ορυκτός πλούτος, η κυβέρνηση και τα κόμματα που την στηρίζουν (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) έχουν ειλημμένες αποφάσεις που δεν φαίνεται να τις διαπραγματεύονται, απλά επιχειρούν να κερδίσουν χρόνο και να διασπάσουν το κοινό μέτωπο  αγώνα, αυτό δεν θα περάσει και για να γίνει κατανοητό  πρέπει να ασκηθούν οι ισχυρότερες δυνατές πιέσεις».
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η  θέση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ που ταυτίζεται απολυτά με τις επιλογές και τις μορφές αγώνα που δρομολογούν ο Δήμος Λοκρών και  το σωματείο των εργαζομένων.
Μιλώντας στο  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ  FM-1 ο  Γραμματέας της Ν.Ε. Φθιωτιδας του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μπόκος δήλωσε ότι  η  οργάνωση διαφωνεί κάθετα με τις  κυβερνητικές επιλογές και κατά συνέπεια και με την ομόθυμη στάση του ΠΑΣΟΚ.
Για το λόγο  αυτό οι Γραμματείς των Ν.Ε. Φθιώτιδας, Βοιωτίας και Εύβοιας θα συναντηθούν  αύριο Παρασκευή με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ αφού ανάλογο αίτημα τους για συνάντηση με τον πρόεδρο του κόμματος και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Βαγγέλη Βενιζέλο δεν έγινε δεκτό λόγω κυβερνητικών υποχρεώσεων του κ.Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου