Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Ελληνικός Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας - Συνάντηση Με Υφυπουργό Αθλητισμού

Επίσημη συνάντηση ανάμεσα στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ.Γιάννη Ανδριανό και τον Ελληνικό Σύλλογο Τουριστικής Χιονοδρομίας πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 12:00 χθες,6 Σεπτεμβρίου 2013, στο γραφείο του υπουργού στο Μαρούσι. Τον σύλλογό μας εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του Δ.Σ κ.Αλέξης Λυγγίτσος ...
και ο αντιπρόεδρος κ.Αλέξης Μαγκριώτης. Στη συνάντηση συμμετείχαν και εκπρόσωποι των χ/κ Σελίου και Βασιλίτσας (που λειτουργούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου), οι οποίοι ευγενώς απεδέχθησαν την πρόσκληση του συλλόγου μας. Μαζί μας ήταν, ο κ.Ανδρέας Παντελίδης (πρόεδρος Δ.Σ. χ/κ Σελίου), ο κ.Γιάννης Νασίκας (αντιπρόεδρος Δ.Σ. χ/κ Βασιλίτσας) και ο κ.Σωτήρης Κυπαρίσης (μέλος Δ.Σ. χ/κ Βασιλίτσας).

Στην εισήγηση του συλλόγου μας τέθηκαν δύο θέματα στον Υπουργό :
1. Η ασφαλής λειτουργία των αναβατήρων και η συντήρηση των μηχανημάτων και,
2. Η έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού, λόγω της οποίας καθίσταται αδύνατη η ομαλή λειτουργία των χ/κ.

Στη συνέχεια, διεξήχθη διάλογος παρουσία αρκετών συνεργατών του υπουργού, και καθορίστηκαν τα πλαίσια στα οποία πρέπει να κινηθεί τόσο η πολιτεία όσο και οι διοικήσεις των χ/κ, έτσι ώστε να αρχίσουν σιγά σιγά να επιλύονται κάποια από τα πολλά προβλήματα.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ.Γιάννη Ανδριανό για την πραγματοποίηση της συνάντησης, αλλά και να σημειώσουμε οτι οι μέχρι τώρα κινήσεις του (κατατεθειμένα νομοσχέδια) στο μικρό χρονικό διάστημα της υπουργικής του παρουσίας, δείχνουν την πολιτική του βούληση να βοηθήσει εμπράκτως την ελληνική χιονοδρομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου