Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Πρόγνωση καιρού Ελλάδος από τη Δευτέρα ως και τη Πέμπτη

Δείτε παρακάτω την αναλυτική πρόγνωση του καιρού για όλη την Ελλάδα από τη Δευτέρα 16/9 ως και τη Πέμπτη 19/9. Κακοκαιρία προβλέπεται από τις μεσημεριανές περίπου ώρες της Δευτέρας ως και το πρωί της Τρίτης....

ΔΕΥΤΕΡΑ 16/9/2013
Με αυξημένη συννεφιά θα κυλίσει ο καιρός ως και τις προμεσημβρινές ώρες στη δυτική, κεντρική, βόρεια και ανατολική Ελλάδα. Στη νότια χώρα θα επικρατεί ηλιοφάνεια ως το μεσημέρι. Μετά το μεσημέρι αναμένεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε όλο το Ιόνιο πέλαγος και γενικότερα τη δυτική Ελλάδα. Τις απογευματινές ώρες ο καιρός θα επιδεινωθεί και στη Στερεά Ελλάδα, στην Ήπειρο και τη δυτική και πιθανότατα και κεντρική Μακεδονία αλλά και τη Θεσσαλία. Τις βραδινές ώρες της Δευτέρας και τα ξημερώματα της Τρίτης, ο καιρός θα βελτιωθεί στο Ιόνιο πέλαγος και τη δυτική χώρα, ωστόσο θα επιδεινωθεί σε όλο το Αιγαίο πέλαγος και κυρίως στα νότια και κεντρικά του τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται : στη βόρεια Ελλάδα από 11-27, στη κεντρική Ελλάδα από 19-27, στη δυτική Ελλάδα από 20-26, στην ανατολική Ελλάδα από 18-28 και στη νότια Ελλάδα από 20-28.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στη βόρεια Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στη κεντρική Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 5-6 μποφόρ, στη δυτική Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 6-7 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από δυτικές, βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ και στη νότια Ελλάδα από δυτικές, βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ.

ΤΡΙΤΗ 17/9/2013
Με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις θα κυλίσει ο καιρός σε όλη σχεδόν τη χώρα μας τη Τρίτη. Μόνο τις πρωινές ώρες, κάποιες βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στα Δωδεκάνησα, ωστόσο από τις προμεσημβρινές ώρες, ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά και εκεί.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται : στη βόρεια Ελλάδα από 11-27, στη κεντρική Ελλάδα από 18-28, στη δυτική Ελλάδα από 18-26, στην ανατολική Ελλάδα από 17-28 και στη νότια Ελλάδα από 21-28.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στη βόρεια Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στη κεντρική Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στη δυτική Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 5-6 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από δυτικές, βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ και στη νότια Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 5-7 μποφόρ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/9/2013
Με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις θα κυλίσει ο καιρός τη Τετάρτη σε όλη τη χώρα μας. Κάποιες νεφώσεις θα είναι λίγο πιο αυξημένες στη Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανότατα και το βορειοανατολικό Αιγαίο, ενώ ίσως το μεσημέρι και το απόγευμα να σημειωθούν κάποιες τοπικές βροχές ή και σποραδικές καταιγίδες μικρής διάρκειας.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται : στη βόρεια Ελλάδα από 14-28, στη κεντρική Ελλάδα από 20-28, στη δυτική Ελλάδα από 20-28, στην ανατολική Ελλάδα από 19-28 και στη νότια Ελλάδα από 20-28.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στη βόρεια Ελλάδα από δυτικές, νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στη κεντρική Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στη δυτική Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 3-5 μποφόρ και στη νότια Ελλάδα από δυτικές, βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 5-6 μποφόρ.

ΠΕΜΠΤΗ 19/9/2013
Με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις θα κυλίσει ο καιρός και τη Πέμπτη σε όλη τη χώρα μας. Μόνο προς το απόγευμα ίσως πυκνώσουν λίγο περισσότερο κάποιες νεφώσεις στη δυτική και νότια Ελλάδα.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται : στη βόρεια Ελλάδα από 13-29, στη κεντρική Ελλάδα από 19-29, στη δυτική Ελλάδα από 20-28, στην ανατολική Ελλάδα από 19-29 και στη νότια Ελλάδα από 20-26.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στη βόρεια Ελλάδα από δυτικές, νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ, στη κεντρική Ελλάδα από δυτικές, νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ, στη δυτική Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από δυτικές, νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ και στη νότια Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 5-6 μποφόρ.
http://greek-weather.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου