Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Σε 48ωρη απεργία στις 18 & 19 Σεπτεμβρίου οι δάσκαλοι

Σε 48ωρη απεργία, στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της ΑΔΕΔΥ, αποφάσισε να προχωρήσει η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος....


Παράλληλα, οι δάσκαλοι αποφάσισαν να προχωρήσουν και σε τρίωρη στάση εργασίας την ερχόμενη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, για να συμμετάσχουν στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.
Ωστόσο απέρριψαν την «πρόταση» της ΟΛΜΕ για πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

Η απόφαση των δασκάλων προβλέπει περιφερειακές συνελεύσεις των συλλόγων στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου και νέα συνέλευση στις 19 του μήνα για επανεκτίμηση της κατάστασης και για να εξεταστεί το ενδεχόμενο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων.

Την Τετάρτη, το διοικητικό συμβούλιο της ΔΟΕ συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος δήλωσε πρόθυμος για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που υπάρχουν στην εκπαίδευση, αλλά με ανοιχτά τα σχολεία.

Η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) έχει κηρύξει πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπτεμβρίου, ενώ οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί (ΟΙΕΛΕ) έχουν εξαγγείλει 48ωρη απεργία για τις 17 και 18 Σεπτεμβρίου.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου