Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Νεκρός από μαχαίρωμα 34χρονος στο Κερατσίνι

Αιματηρή κατάληξη είχε η συμπλοκή μεταξύ δύο ανδρών σε καφετέρια επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 60 στο Κερατσίνι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. με την αστυνομία να ερευνά το ενδεχόμενο πολιτικών κινήτρων....

Στη διάρκεια της συμπλοκής, 55χρονος μαχαίρωσε στο στήθος έναν 34χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε.
Από το σημείο συνελήφθη ένας άνδρας, ο οποίος πιθανολογείται ότι είναι ο δράστης, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της αιματηρής συμπλοκής, με την αστυνομία να εξετάζει και το ενδεχόμενο πολιτικών κινήτρων, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι δράστης και θύμα διαπληκτίστηκαν αρχικά για το ποδόσφαιρο αλλά στη συνέχεια υπήρξε πολιτική αντιπαράθεση.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, το θύμα ανήκε στον αριστερό χώρο και είχε αντιφασιστική δράση και δέχθηκε επίθεση από ομάδα ακροδεξιών.
Στον τόπο της δολοφονίας προγραμματίζεται αντιφασιστική συγκέντρωση στις 18:00 το απόγευμα.
Ηλ. Κασιδιάρης: Η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση με το φονικό
Η Χρυσή Αυγή, πάντως, διαψεύδει, διά του εκπροσώπου της Ηλία Κασιδιάρη, τα περί εμπλοκής μελών της στο φονικό.
«Ουδεμία σχέση έχει η Χρυσή Αυγή με αυτό το θλιβερό συμβάν...Ασφαλώς και δεν είναι μέλη της Χρυσής Αυγής», δήλωσε στο ραδιοσταθμό ΣΚΑΙ ο κ. Κασιδιάρης.
«Πάνε κάποια υποκείμενα και μας κατηγορούν και δημιουργούν κλίμα πόλωσης και πολέμου», υποστήριξε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής και πρόσθεσε ότι «προφανώς το έγκλημα αυτό δεν είχε πολιτικά κίνητρα».

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου