Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ 31η Αυγούστου 2013

Το Σάββατο  31η Αυγούστου στην Βιβλιοθήκη του χωριού μας έγινε συνέλευση των κατοίκων παρουσία του Δημάρχου Δελφών Ο Πρόεδρος της Κοινότητας ,εκπροσωπώντας την Σουβάλα έκανε έναν απολογισμό και ανέφερε θέματα ,προβλήματα και αιτήματα του χωριού ...
ζητώντας την ικανοποίηση τους από τον εκλεγμένο Δήμαρχο Δελφών .
Ένας καλοπροαίρετος  ακροατής , αλλά και άμεσα ενδιαφερόμενος , διαπίστωνε το δίκαιο των αιτημάτων , όπως
·         Την δημιουργία ενός σύγχρονου ασφαλούς δικτύου ύδρευσης της Κάτω αλλά και της Πάνω Σουβάλας , με αντίστοιχη λογικότερη τιμολόγηση του παρεχόμενου νερού
·         Την δημιουργία ενός χώρου υγιεινής απόρριψης λυμάτων (και όχι στο ποτάμι)
·         Την τακτική γενική καθαριότητα του χωριού και των παραπλήσιων δασικών και μη χώρων
·         Την ανάπλαση Δημοτικών χώρων καθώς και της Πλατείας της Κεριάς και της πηγής της Αγ. Βαρβάρας
·         Την παραμονή του Πυροσβεστικού κλιμακίου στην Σουβάλα για λόγους προφανέστατους
·         Την παραμονή του Αστ. Τμήματος στην Γραβιά , για λόγους που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια όλων μας ,αλλά και την υποστήριξη των δικών μας πλέον , χιονοδρομικών κέντρων
·         Την αξιοποίηση του άδειου πλέον κτηρίου του Γυμνασίου για λόγους οικονομίας , αλλά και ορθολογικής λειτουργίας των Υπηρεσιών , των διαφόρων Συλλόγων , ΚΕΠ κλπ
·         Τον καθαρισμό Ξηριά και άλλων ρεμάτων για λόγους , βασικά , προστασίας του χωριού
·         Για την μετάταξη της τιμής ζώνης σε χαμηλότερα και πιο ρεαλιστικά επίπεδα
·         Την ανάκληση της επέκτασης του Δρυμού
·         Την αξιοποίηση της δωρεάς του σπιτιού  Ι.Μαρέ σαν πολιτιστικός χώρος , σαν μουσείο αναφερόμενο στην προσφορά του Δωρητή στον Πολιτισμό , η ακόμη και σαν Λαογραφική Στέγη
Αυτά σε γενικές γραμμές ζήτησε ο Πρόεδρος .
Ο Δήμαρχος παίρνοντας τον λόγο ,  απαντά κατηγορώντας τον Πρόεδρο ότι αναφέρεται σε όλα αυτά τα θέματα και τα προβλήματα ,σαν να είναι ανεύθυνος Παρατηρητής  . Επίσης αναφέρει ότι δεν παρέστη ( ο Πρόεδρος) σε συνέλευση όλων των Προέδρων των υπό τον Δήμο κοινοτήτων . Ντροπή του τού Προέδρου που έδειξε ύψιστη ασέβεια με την αναιδή απουσία του.
Και είπε απαντώντας :
·         Έχουμε -60% χρηματοδότηση από το Κράτος  ,οπότε μη ζητάτε πολλά [«Στο κάτω-κάτω δεν είσαστε Γραβιά!!!» (αυτό είναι δικό μου)]
·         Το υδρευτικό ΘΑ το λύσουμε εν καιρώ ,δεν έχουμε πιστώσεις
Στην παρατήρηση του Κου Α. Πλατιά ότι το νερό της Αγ. Βαρβάρας είναι επαρκέστατο και ο το νερό του Πλάτανου πάσχει , ούτος δεν απήντησε !
·         Η Σουβάλα δεν χρειάζεται περισσότερη φροντίδα γιατί είναι Πεντακάθαρη , αφήστε που λειτουργεί όλος ο Δημ. Φωτισμός αποφάνθηκε .Όσο για τις αναπλάσεις αποκρίθηκε : «εν καιρώ» !
·         Το Πυροσβεστικό κλιμάκιο όντως το προτιμά στην Σουβάλα , παρά στην Ιτέα
·         Στην ορθή παρατήρηση του κου Γ. Κυρίτση για το Αστ. Τμήμα , αντιλήφθηκε  ότι είναι σωστή η πρόταση και είπε ότι ΘΑ την υποστηρίξει
·         Για την αξιοποίηση του Γυμνασίου είπε «Τι θέλετε ακριβώς να κάνετε εκεί ; Έχετε κάτι να προτείνετε;»
Στην παρέμβαση του Προέδρου «Κύριε Δήμαρχε Σας έχουμε έγγραφες προτάσεις για όλες τις χρήσεις, που έχουμε ανάγκη σαν Κοινότητα»   απαντά , ότι όντως έχουν γίνει τέτοιες προτάσεις αλλά είναι ανεπαρκείς και ελλιπείς .
·         Σε ερώτηση που του έγινε «Σε τι συνίσταται η ανεπάρκεια των προτάσεων , ώστε να καθιστά ανέφικτη την υλοποίηση λύσεων ;» Δεν απάντησε .
Ούτε μετά από έντονες οχλήσεις απάντησε.  Απέφυγε όχι εύσχημα , αλλά χοντροκομμένα με απαξιωτικές φράσεις  “καλά-καλά/εντάξει”
Η ουσία , βέβαια,  καθώς διαφάνηκε από την στάση του  Άρχοντα  , είναι η άρνηση υποστήριξης του χωριού , όχι για ουσιαστικούς λόγους , αλλά για πολιτικάντικους , διαδικαστικούς  λαβυρινθώδεις λόγους και για προσωπικές αντιπαλότητες Δημάρχου-Προέδρου , που απασχολούν κατ΄ ελάχιστο την Κοινότητα . Στο συμπέρασμα αυτό φτάνει ο καθένας , όταν ακούει τον Δήμαρχο να λέει για σωρό αιτημάτων , για σωρό θεμάτων (λες και είναι ντάνες αχρήστων) , και για το ότι ο Πρόεδρος επικοινωνεί μαζί του μόνο Υπηρεσιακά με έγγραφα !!!!
Και σαν επιστέγασμα λέει « Δεν με πήρες ούτε ένα τηλέφωνο» .
Ο Μεγάλος Πατισάχ  ήθελε γονυκλισίες ,οσφυοκάμψεις  και δηλώσεις πίστης και υπακοής  του εκπροσώπου του χωριού για να ασχοληθεί . Ο Μέγας Δήμαρχος  μετά από ώρα και διάφορες αντεγκλήσεις  είπε : «Δεν μίλησα για ελλιπείς προτάσεις» Και το υποστήριζε σθεναρά και ανερυθρίαστα , μετά από ελάχιστη ώρα . Είπε βέβαια ότι θα σκεφτεί για μελέτη δημιουργίας Γυμναστηρίου .Αμ  πώς!
·         Στο αίτημα καθαρισμού των ρεμάτων το νόημα της απάντησης ήταν «Έχουμε επιτακτικότερα θέματα .Τα ρέματα θα κοιτάμε;» Να τον χαιρόμαστε
·         Και το πολιτιστικό και πολιτισμικό επίπεδο του Δημάρχου μας  φάνηκε στην αντί απάντησης  , ερώτηση που έκανε = «Τι θέλετε τα Μουσεία ,
 τα Λαογραφικά ; Τι στο κάτω-κάτω τι έχετε να επιδείξετε . Τι έχετε να εκθέσετε . Και αυτό που φτιάξατε θεωρείτε ότι είναι Λαογραφική Έκθεση; Έχετε δει πώς είναι σε άλλα χωριά τα μουσεία και οι Λαογραφικοί Σύλλογοι;» 
 ΑΥΤΟ ακριβώς είπε ο Ανεκδιήγητος Φουσέκ Πασάς …………..

Από αυτές τις Αρχές αναμένουμε ένα καλύτερο αύριο για το χωριό . Να ζήσουν να τους «καμαρώνουμε» !!!!!!!!!
Βέβαια οσονούπω έρχονται ΕΚΛΟΓΕΣ .Θα σας έχουμε υπόψη.
Ελπίζουμε σε ένα καλλίτερο αύριο και σε αρκούντως  φωτισμένους Κοινοτικούς και Δημοτικούς Άρχοντες

ΥΓ Απέναντι  την στάση του Δημάρχου μας  ,η δική μου οργίλη αντίδραση , καθόσον στερούμαι πολιτικών προσόντων  (αναισθησίας , υποκρισίας και άλλων συμπαρομαρτούντων), με υποχρεώνει να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από όλους τους παριστάμενους  Συγχωριανούς μου .
Συν τοις άλλοις  μου έγινε και μια υποβολιμαία και υποτιμητική ερώτηση από κάποιον παριστάμενο «αν ψηφίζω εδώ» , λες και το να διαμένεις εδώ και να εκπληρώνεις όλες σου τις υποχρεώσεις δεν σου δίνει δικαίωμα λόγου.
Και για την Ιστορία εγώ διαμένω μόνιμα εδώ , είμαι Δημότης καθώς και η σύζυγος μου και ψηφίζουμε  κανονικά!!
Ο αναιδώς ερωτών διαμένει εκτός Σουβάλας!!!!!!!

Με τιμή
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΦΑΛΟΥΔΗΣ
Δημότης Δήμου Δελφών 

Κάτοικος Πάνω Πολύδροσου  

32 σχόλια:

  1. ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ !!!!!!!!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ.....1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:12 μ.μ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!
    ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΝ .... 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

    Πληροφορηθήκαμε πως την ...1η Απριλίου σε πανηγυρική συγκέντρωση όλων των Σουβαλιωτών στην πλατεία του χωριού παρουσία και επισήμων προσκεκλημένων θα γίνουν σημαντικές ανακοινώσεις για όλα τα θέματα που απασχολούσαν το χωριό την τελευταία 30ετία και επιτέλους λύθηκαν!

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ"
    1.Λύθηκε το θέμα της αποχέτευσης.Ολοκληρώθηκε και λειτουργεί άριστα ο βιολογικός καθαρισμός.
    2.Λύθηκε το κυκλοφοριακό.Ολοκληρώθηκε και τέθηκε σε λειτουργία ο περιφερειακός δρομος Πολυδρόσου.
    3. Λύθηκε το θέμα υδροδότησης της Πολυδρόσου μιά για πάντα.Εγινε συγκέντρωση των νερών απο τις πηγές και με
    την κατασκευή νέου δικτύου οδηγούνται πλέον στις υπάρχουσες δεξαμενές αλλά και στη νέα μεγάλη που κατασκευάστηκε.
    4.Τακτοποιήθηκε οριστικά το θέμα της ρίψης και εναπόθεσης
    αδρανών υλικών (λεκάνες,στρώματα ,χέστρες, σπασμένα και παλιά πλακάκια ,παλιά επιπλα κ.λ.π) στα ποτάμια και στις στροφές του Παρνασσού.
    Συγκεντρώνονται πλέον σε ενα χώρο και απο εκεί μεταφέρονται με αυτοκίνητα του Δήμου σε χώρους επεξεργασίας και ταφής.Εν τω μεταξύ καθαρίστηκαν οι παραπάνω χώροι (ποτάμια και ραχούλες) και αποδόθηκαν στούς κατοίκους για αναψυχή.
    5.Καθαρίσθηκε και φωταγωγήθηκε ο δρόμος για τις πηγές της Αγίας Ελεούσας και παραδόθηκε σε Σουβαλιώτες και επισκέπτες για περιπάτους.
    6.Φωταγωγήθηκε και πλακοστρώθηκε η είσοδος του χωριού απο το Ξενοδοχείο Μαστροκώστα μεχρι την πλατεία.
    7.Λύθηκε θετικά και το θέμα του λατομείου.Δέν θα γίνει.
    8.Επαναλειτουργούν Γυμνάσιο και Αστυνομικός Σταθμός.
    Δεν φεύγουν Ταχυδρομείο και Πυροσβεστική Υπηρεσία.
    Ενισχύεται το Ιατρείο και με δευτερο γιατρό και θα λειτουργεί πλέον καθημερινά.
    9.Ανακατασκευάστηκε και αξιοποιήθηκε δεόντως το σπίτι του Γιάννη Μαρρέ.Λειτουργούν πλέον εκεί " Λαογραφικό Μουσείο,η Δημοτική Βιβλιοθήκη και Αίθουσα εκδηλώσεων.
    10.Πλακοστρώθηκαν ,φωτίστηκαν και αναδείχτηκαν οι παλιές εμπορικές γειτονιές αλλά και ρούγες της Σουβάλας ,όπως αυτές" στου μπάρπα Φώτη Σταματίου,στου ρετσίνη, στων Τσατήρα και Χαλβαντζή,στου Τσαρμακλή κ.λ.π, κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ!!!!ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ.....ΜΕΡΟΣ 2ο1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:15 μ.μ.


    11.Με πρωτοπόρους τους τοπικούς άρχοντες και τους Συλλόγους ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη
    μπήκαν πλέον στην καθημερινότητα των Σουβαλιωτών .
    12.Μειώθηκαν κατά 70% οι αντικειμενικές αξίες.
    13.Μειώθηκαν σημαντικά(50%) τα τέλη ύδρευσης και πληρώνονται πλέον απο όλους τους Σουβαλιώτες
    χωρις εξαίρεση.Εγινε διακανονισμός για τα παλιά(μας είπαν επίσημα για 380 .000!) με πολλές δόσεις οι οποίες άρχισαν να πληρώνονται κανονικά.
    14.Τοποθετήθηκαν επιπλέον κερκίδες στο γήπεδο Πολυδρόσου
    έτσι ώστε αυτό να χρησιμοποιείται εκτος των αθλητικών και γιά πολιτιστικές εκδηλώσεις,συναυλίες κ.λπ
    15.Με πρωτοπόρες τις τοπικές και Δημοτικές αρχές καλιεργήθηκε η οικολογική , περιβαντολογική και αθλητική συνείδηση των συμπατριωτών μας σε τέτοιο βαθμό πού γειτονικοί και περιφερειακοί Δήμοι και φορείς μας επισκέπτονται και ζητούν τις εμπειρίες μας.
    16.Μέσα απο κατάλληλα προγράμματα .με συνεχή διάλογο και με συντονισμένες ενέργειες δραστηριοποιήθηκαν οι νέοι του χωριού μας(αμέτοχοι μέχρι τώρα) σε περιβαντολογικές,πολιτιστικές,αθλητικές και άλλλες δράσεις.
    17.Αυξήθηκαν τα δρομολόγια των τρένων απο το σταθμό της Λιλαίας.Κάθε μέρα πλέον θα υπάρχουν 4 δρομολόγια.
    18.Κάθε Σαββατοκύριακο και τις γιορτές απο τήν άνοιξη μέχρι το Φθινόπωρο θα μπαίνουν απαγορευτικά στο χώρο της πλατείας και η κυκλοφορία θα εκτρέπεται απο τους γύρω δρόμους στους οποίους θα υπάρχει φροντίδα έτσι ώστε να μήν μπλοκάρονται απο παρκαρισμένα αυτοκίνητα.
    19.Καλύφθηκε το χωριό με δυνατότητα καθολικής προσβασης στο ιντερνετ.
    20.Λύθηκαν και δέν ξαναπαρουσιάστηκαν προβλήματα στην τηλεοπτική επικοινωνία.
    21.Λύθηκε με τη συνεργασία όλων το θέμα της ηχορύπανσης.
    ΚΑΙ
    22. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ" μάθαμε να κουβεντιάζουμε μεταξύ μας ήρεμα και άπλα.

    Με όλα τα παραπάνω και μέ μιά σειρά μικρότερες δράσεις
    η Σουβάλα έγινε χωριό πρώτυπο και στην περιοχή μας αλλά
    και ευρίτερα.

    Γ.Θ(Κ)



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
    ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ?
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ(Η ΜΗΠΩΣ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ)?ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΕΚΕΙ.
    ΚΑΤΙ (Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ...) ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ
    ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ...ΣΟΥΒΑΛΑΣ.
    ΦΟΒΟΣΟΥΝ ΚΑΤΙ?ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΚΑΤΙ?
    ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ Ο... ΜΠΕΗΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΑΛΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΟΣ..
    ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΚΑΤΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1η* ΚΕ ΧΡΗΣΤΟ ΚΕΦΑΛΟΥΔΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΜΗΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΝΕ...ΛΥΣΑΛΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΑΠΑΝΕ.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2η* ΕΣΕΙΣ Κ .Κ ΘΑΝΑΣΗ ΑΔΑΜΑΚΟ(ΝΥΝ) ΚΑΙ ΑΛΕΚΟ ΒΑΛΑΣΚΑ(ΤΕΩΣ) ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΝΗΡΕΣ ΑΜΦΙΣΣΙΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΟΥ ΦΟΥΣΕΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μ' αρέσιτι ρε σεις!! Πρώτα τς πσηφίζιτ κι μιτά πάτι κι τς βρίζιτ!!!
    Άι σαπέρα ρεεεε!!
    Σας σχάθκι ι πσχή μ!
    Βουλιμεν ειστι ουλ! Άλλους μι τς επιδοτισεις τ', άλλους μι τς διουρισμούς τ...
    Τώρα τι θελιτι;
    Σας φτιαξαν ανθρωπ η ΝΔ κι του ΠΑΣΟΚ κι τώρα μ κανετ τσ' επεναστάτις κι τσ αδικημεν? Ρε χούμα ντεεε...ντιπ για ντιπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σβαλιώτκα θές ?Σβαλιώτκα πάρι......

    Εισι ρε ξιρόλα που κάποιις φουρές πιτιέσι σαντ πουρδί κι τα λες Ζβαλιώτκα τάχα, δε βαρέθκις να τσ λβανιζ?
    Κι που του πας που του φέρνς γύρου γύρου στς πουλημένς αρχηγούς εισι..
    Να μη βράσου τα κουκόνιας Σαμαρά του Βινιζέλου του Φσέκ κι ουλνους τσ αλνούς.
    Εισυ δηλαδη μι ποιονε εισι?Τόσα χρόνια ποιόνι στηρίζς κι ποιονι τώρα στηρίζ ακόμα?
    Ασι λοιπόν τσ μπουρδουλουγιις κι ξιβρακώς μαναχός γιατι θα σι ξιβρακώσουμι ιμεις.
    Ντινικέ ξιγάνουτε ε ντινικε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενημερώθηκα ότι δεν πήρε πρόσκληση ο π. Δήμαρχος, με την δικαιολογία ότι ο κ. Πρόεδρος ήθελε να τον …..προφυλάξει !!!!!!
    Πρόσκληση δεν έλαβα ούτε εγώ και δεν θα είχα αντίρρηση να πάω αν δεν είχε δώσει προσκλήσεις επιλεκτικά.
    Πρόσκληση δεν έχω λάβει ούτε προσωπικά ούτε και ως διαχειριστής του blog από τον κ. Μολιώτη από την ημέρα που ξεκίνησα το θέμα με το λατομείο.
    Εύχομαι η απόφαση του ΣτΕ να είναι ευνοϊκή, γιατί η ευθύνη του για το συγκεκριμένο θέμα είναι μεγάλη (μετά την απόφαση θα ενημερώσω με συγκεκριμένα στοιχεία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ,--ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ !!--,ΜΕΤΑ ΖΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΕ ''ΦΙΛΟΥΣ'' ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΖΥΓΙΣΜΑ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ,ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ....
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ (ΑΚΟΜΑ) ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ,ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΔΡΑ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ,ΧΩΡΙΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ.
    ΦΙΛΙΚΑ

    ΝΙΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
    ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΗ
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΛΥΤΡΑ Η ΤΟ ΘΑΝΟ
    ΕΜ ΠΟΝΗΡΟΣ ΕΜ ΑΣΧΕΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ...

      Διαγραφή
  9. Χρήστος Παπαθανασίου2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 2:56 μ.μ.

    Το λάθος του προέδρου να μοιράσει προσκλήσεις επιλεκτικά, γιατί κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται και δεν συνηθίζεται, το εκμεταλλεύτηκαν δεόντως οι πρώην και νυν τοπικοί και δημοτικοί σύμβουλοι και έλαμψαν διά της απουσίας τους.
    1)Μήπως λοιπόν ήταν ενήμεροι για τις εξελίξεις;
    2)Ποιός έπρεπε να απαντήσει στις αιχμές του δημάρχου ότι ο Δήμος Παρνασσού ήταν στη χειρότερη κατάσταση από όλους τους Δήμους που συνενώθηκαν και όχι χειρότερος από το δικό του Δήμο που μπήκε στο νέο Δήμο Δελφών με χρέη 4 εκατομμυρίων ευρώ περίπου;
    Και τέλος πιστεύω ότι το blog έπρεπε να είναι παρών γιατί η ενημέρωση και του συμφέρον του τόπου δεν έχει προαπαιτούμενο τις προσκλήσεις και τις τυπικότητες.
    Αντί λοιπόν να προηγηθεί μια προσυγκέντρωση με όλους τους αρμόδιους φορείς, να πάρουμε κάποιες συγκεκριμένες αποφάσεις για τα βασικά ζητήματα που απασχολούν το χωριό μας και να εμφανιστούμε στη λαϊκή συνέλευση με συγκεκριμένες προτάσεις και να απαιτήσουμε από τον δήμαρχο την υλοποίηση τους, καταφέραμε πάλι να βγάλουμε τα μάτια μας.(ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ,ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ....) δανείστηκα κάτι απο το σχόλιο του φίλου Νίκου Στύλια.
    Επιτέλους πότε θα αλλάξει κάτι σ΄αυτόν τον τόπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ Χ.Π. ησουν στη συνελευση;πηρες θεση γιατα προβληματα που απασχολουν το χωριο; οχι βεβαια! ειναι πιο ευκολο να κατηγορεις και να ριχνεις καρφια.βοηθας περισσοτερο τον τοπο σου μεγα πατριωτη

      Διαγραφή
  10. Αγαπητέ Χρήστο.
    Το Δήμαρχο (που δεν είπε κάτι τέτοιο και μπορείς να το διασταυρώσεις), θα τον διέψευδαν τα στοιχεία που έχει δώσει η οικονομική του υπηρεσία όταν ανέλαβε και δείχνει ότι ο δήμους Παρνασσού από οικονομικής κατάστασης ήταν στους τρείς καλύτερους Δήμους που απαρτίζουν τον Δήμο Δελφών. Τα τέσσερα εκατομμύρια δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα (είναι μακράν των 400 χιλ.)
    Το blog δεν βρέθηκε στη συνέλευση ( όχι πάντως λαϊκή) διότι, συστηματικά το αποφεύγει ( άρα και τον διαχειριστή του – τον λόγο τον αναφέρω σε προηγούμενο σχόλιο- ) ο Πρόεδρος το ίδιο δε δεν κινείται με τακτικές ελεημοσύνης.
    Άποψή μου ασφαλώς.
    Τα στοιχεία που σου αναφέρω μπορεί να τα βρεις επίσημα από την οικονομική υπηρεσία του Δήμου ...ή να σου τα προμηθεύσω.
    Τέλος να σου υπογραμμίσω ότι καιρός είναι με τα κοινά να ασχοληθούν και όσοι μέχρι τώρα αρκούνται στην κριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΕ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΖΗΤΑΣ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ(ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!) ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ(ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ) Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ?
    ΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ . ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ! ΕΙΠΕ Ο ΚΟΣ ΜΟΛΙΩΤΗΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ! ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑΧΑ?
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΟΥ ΑΝΕΚΥΨΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΥΣΕΚΗ ΠΕΡΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ.
    ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΟΙ Κ.Κ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΔΑΜΑΚΟΣ(ΝΥΝ) ΚΑΙ ΑΛΕΚΟΣ ΒΑΛΑΣΚΑΣ(ΠΡΩΗΝ)ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ?
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ¨" ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΘΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ?ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΟΙ.... ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΙ!

    ## 'ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗΝ ##

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρήστος Παπαθανασίου2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:42 μ.μ.

    ΧΡΗΣΤΟ, ο Δήμαρχος είπε όντως κάτι τέτοιο ότι: τα προβλήματα και οι εκκρεμότητες που κληρονόμησε ο Δήμος Δελφών από το Δήμο Παρνασσού είναι περισσότερα και από το Δήμο Καλλιέων. Τώρα το πόσο ήταν το χρέος του Δήμου Άμφισσας δε νομίζω ότι έχει και τόση σημασία. Πάντως ήταν ένας χρεωμένος Δήμος. Και αφού διευκρινίσεις τι εννοείς “κοινά” , μετά διευκρίνισε πού απευθύνεται η προτροπή σου για ενασχόληση με τα κοινά.

    Όσο αφορά το σχόλιο του ανώνυμου 3:39 τα είπαμε αυτά φίλε μου. Προσκλήσεις σε συνελεύσεις δε δίνονται. Με το σκεπτικό σου “Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ “ θα έπρεπε σε τέτοιες συγκεντρώσεις να μην πατάει κανένας αν και παραδέχεσαι εμμέσως ότι: “ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ”.
    Δανείστηκα δικά σου λόγια και συμφωνώ απόλυτα και αυτό ζήτησα και εγώ ενημέρωση γιατί για κάποιους λόγους δεν μπόρεσα να παρευρεθώ.

    Εσύ φερέφωνο (5:43)για ποιόν κόπτεσαι τόσο πολύ;
    Σου θίξαμε τα αφεντικά σου;
    Το ονοματάκι σου γιατί δε το βάζεις; να δούμε ποιός είσαι που έχεις παρευρεθεί και τι έχεις προσφέρει στον τόπο σου;

    Τέλος για το Λαογραφικό Σύλλογο και τι προέκυψε εγώ δεν έχω καμμιά αρμοδιότητα να απαντήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:14 μ.μ.

    Θα αφήσω στην πάντα τα της Συνέλευσης ,εξάλλου μια περατζάδα προεκλογική ήταν
    Υποψήφιων Δημάρχων,υποψήφιων Κοινοταρχών και υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων.
    Έγινε η γνωστή ανακύκλωση των άλυτων για χρόνια προβλημάτων του χωριού, υποδομών,καθημερινότητας και διαχείρισης,ανταλάχτηκαν και τα γνωστά αλληλοφταιξίματα και μετά όλοι με την αίσθηση ότι έκαναν το πατριωτικό τους καθήκον πήγαν στα σπίτια τους , περιμένοντας τις εκλογές , να ξαναψηφίσουν και άντε πάλι απο την αρχή να ξαναγκρινιάξουν και έτσι να περνούν τα χρόνια και έτσι να περνούν οι τετραετίες ή οι οκταετίες και να βρισκέται η Πολύδροσος ,το ομορφότερο και μεγαλύτερο κεφαλοχώρι στον ίδιο παρονομαστή αν όχι στον κάλαθο τών αχρήστων του Καλικρατικού τώρα Δήμου Δελφών .
    Όμως η απαξιωτική αναφορά του Κου Φουσέκη στη Συνέλευση γιά τη Λαογραφική Έκθεση (πρόπλασμα του Λαογραφικού Μουσείου) που με κόπο , μεράκι ,προσφορές και χρήματα αποκλειστικά και μόνο Σουβαλιωτών και φίλων του χωριού μας στήθηκε και πού μέχρι σήμερα έχει αποσπάσει άριστες κριτικές και παρ ότι δεν είμαι ο αρμοδιότερος να απαντήσω, κρίνεται επιεικώς απαράδεκτη.
    Οταν μάλιστα είναι εντελώς ανύπαρκτη και οποιαδήποτε Δημοτική προσφορά ,στήριξη η ενίσχυση.
    Σημειώνω βέβαια για την ιστορία οτι τις ημέρες του 15Αύγουστου επισκέφθηκε την Εκθεση η Αντιπ/ρχης Κα Γαζή,μοίρασε συγχαρητήρια και όταν της τέθηκαν τα προβλήματα, για αξιοποίηση της οικίας Γιάννη Μαρρέ με σκοπό να πάει εκεί το Μουσείο καθώς επίσης και της δυνατότητας οικονομικής ενίσχυσης των δραστηριοτήτων του Λαογραφικού αλλά και των άλλων Συλλόγων σε μόνιμη βάση απάντησε οτι αυτά είναι θέματα που αφορούν την Δημαρχία και εκεί να απευθυνθούμε.
    Και κλείνω με την κατάπτυστη απάντηση που έδωσε ο κος Δήμαρχος σε ερώτηση-αναφορά για το Λαογραφικό Μουσείο του καλού συγχωριανού μας,φίλου και ακούραστου συμπαραστάτη όλων των Σουβαλιώτικων Συλλογικών δραστηριοτήτων πανωχωρίσιου Κου Χρήστου Κεφαλούδη*
    «Τι θέλετε τα Μουσεία ,
    τα Λαογραφικά ; Τι στο κάτω-κάτω τι έχετε να επιδείξετε . Τι έχετε να εκθέσετε . Και αυτό που φτιάξατε θεωρείτε ότι είναι Λαογραφική Έκθεση; Έχετε δει πώς είναι σε άλλα χωριά τα μουσεία και οι Λαογραφικοί Σύλλογοι;»

    Γ.Θ(Κ)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε Χρήστο έχεις νομίζω μιά κάποια υποχρέωση(πιστεύω καταλαβαίνεις τι εννοώ) όμως να αναφερθείς στα απαράδεκτα και άκρως προσβλητικά σχόλια του Κου Φουσέκη γιά τη Λαογραφική Έκθεση και κατ επέκταση τη Λαογραφική Σουβαλιώτικη παράδοση και Ιστορία. .
    Ελπίζουμε και αναμένουμε βέβαια και την ηχηρή απάντηση του Λαογραφικού.
    Καθώς επίσης και σχετική επιστολή του διαμαρτυρίας προς τον Κο Φουσέκη με παράλληλο αίτημα άμεσης επισκευής της οικίας Μαρρέ και παραχώρησης της για πολιτιστικές δραστηριότητες και Λαογραφικο Μουσείο..

    Γ.Θ(Κ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑ .ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΣΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ.ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΗ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΗ ΜΙΑ ΚΑΘ ΟΛΑ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΕΚ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΚΟΣ ΚΡΑ ΕΞΕΡΧΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ.ΕΙΜΑΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΩ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Κ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Κ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΑΡΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΕ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ,ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΑΡΡΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ,ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΑΡΡΕ Κ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕ ΚΕΝΤΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΑΘ.ΔΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ.ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.
    Υ.Γ.:ΠΡΟΣ ΑΘ.ΑΔΑΜΑΚΟ ΚΑΙ ΑΛ.ΒΑΛΑΣΚΑ:ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΛΕΞΟΥΝ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΙΝΤΡΙΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΧΕΙ ΘΕΣΙΝ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ,ΕΙΤΕ ΩΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ,ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΛΕΧΘΗΣΑΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ.ΦΟΥΣΕΚΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΗΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ .
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΤΟ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΑΤΑ ΚΑΤΙ ΤΕΟΙΟ ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ,ΓΙΑΤΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΛΕΧΘΕΝΤΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΙΤΕ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ ΩΣ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΣ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΗΣ .
    ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΥΠΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΕΝΝΟΙΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΦΙΛΟΥ κ.ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΕΦΑΛΟΥΔΗ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ,ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ,ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΝΤΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΝΟΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΝΙΟΤΕ ΔΕ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ .
    ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΣΟΥΒΑΛΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΧΛΙΕΣ(ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ)ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΘΕΝΤΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΣΙΤΣΙΡΙΖΟΥΝ . ΛΕΓΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΙΣΩΠΟΣ ΕΡΩΤΩΝ ΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ :
    "Τών οικιών υμών εμπιπραμένων υμείς άδεται ? " ΔΗΛΑΔΗ : " Τα σπίτια σας καίγονται και εσείς τραγουδάτε ? ".
    ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΙΣΩΠΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΣΕ ΝΤΟΠΙΑ ΣΒΑΛΙΩΤΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ :
    ΕΔΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΦΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ,ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΑ ,ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΣΦΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ? ΤΙ ΚΑΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ?
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ .
    ΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΑΝ ΧΩΡΙΟ ΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΟΡΘΩΝΟΝΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΝΙΑΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑ ΑΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ?
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΣΟΥΒΑΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΝΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΒΙΑ.ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΧΡ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 1
    αιχμές του δημάρχου ότι ο Δήμος Παρνασσού ήταν στη χειρότερη κατάσταση από όλους τους Δήμους που συνενώθηκαν και όχι χειρότερος από το δικό του Δήμο που μπήκε στο νέο Δήμο Δελφών με χρέη 4 εκατομμυρίων ευρώ περίπου
    ΧΡ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 2
    ο Δήμαρχος είπε όντως κάτι τέτοιο ότι: τα προβλήματα και οι εκκρεμότητες που κληρονόμησε ο Δήμος Δελφών από το Δήμο Παρνασσού είναι περισσότερα και από το Δήμο Καλλιέων. Τώρα το πόσο ήταν το χρέος του Δήμου Άμφισσας δε νομίζω ότι έχει και τόση σημασία
    ΕΛΕΟΣ ΦΙΛΕ
    ΕΠΑΝΩ ΣΟΥΒΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρήστος Παπαθανασίου3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:58 μ.μ.

      To ψευδώνυμο ΕΠΑΝΩ ΣΟΥΒΑΛΑ μη το χρησιμοποιείς γιατί είναι βαρύ και προϋποθέτει πολλά.Βλέπω με παρακολουθείς συστηματικά και προσεκτικά. Είσαι σε καλό δρόμο.
      Και όντως ο δήμαρχος είπε και κάτι τέτοιο, αλλά από αυτά που έχω γράψει στις δύο αναρτήσεις απομόνωσες αυτά που σε βόλευαν.
      Μήπως εσύ γνωρίζεις να μας πεις τι ακριβώσ είπε;
      Αν παρόλα αυτά έχεις αμφιβολίες ακόμα, αφού εσύ γνωρίζεις που απευθύνεσαι ενώ εγώ όχι (δε ξέρω τι φοβάσαι και δε σχολιάζεις επώνυμα) μπορείς αν θέλεις να μάθεις λεπτομέρειες.
      Πάντως πανωχωρίσιος δεν είσαι σίγουρα!

      Διαγραφή
    2. Χρήστος Παπαθανασίου3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 2:57 μ.μ.

      Και για να επανέλθουμε στο θέμα των χρεών, γιατί στο πρώτο σχόλιο έκανα σύγκριση μεταξύ των καποδιστριακών δήμων Άμφισσας και Παρνασσού και ανέφερα ένα ποσό 4.000.000 ευρώ (με πόσα χρέη μπήκε ο κάθε δήμος στο νέο δήμο Δελφών) όποιος ενδιαφέρεται ας μπει στο παρακάτω site να δει τους πίνακες με προσοχή, δέστε τα χρέη του δήμου Παρνασσού, είμαστε σε περίοπτη θέση και μετά θα καταλάβετε τι εννοούσε ο δήμαρχος στη λαϊκή συνέλευση.
      Αυτά για μερικούς που ακόμα φοράνε παρωπίδες και για ξέρουμε ποιός λέει και τι λέει.
      http://www.amfissapress.gr/index.php/enimerosi/topiki-epikairotita-link/topic-news/4080-4080

      Διαγραφή
  20. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ Η ΟΧΙ.ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΦΟΥΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΝΑΤΟΣ ΠΑΑΑΛΙ!!!! ΚΑΛΑ...ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΡΕ ..ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ? ΟΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑΤΟΣ - ΝΑΤΟΣ ..ΚΑΙ ΠΕΤΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΔΗ!
    ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ....ΛΑΣΠΟΛΟΥΤΡΑ?
    ΑΕΙ ΚΑΤΟΥΡΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΡΕ ΣΑΧΛΟΜΟΥΡΜΟΥΡΑ.
    ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΗ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ .......ΕΧΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΥΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ,ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΠΟΡΔΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΡΟΥΦΑΤΗ ΜΠΑΚΡΑΤΣΟΚΕΦΑΛΕ..

      Διαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΠΕ Η ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΕ)
    ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΤΩΡΑ.
    ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΩΡΑ.
    ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΣΒΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΡΕΘΕΙΣ.
    ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ 5.43

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΛΟΙΠΟΝ κ. χ.π. ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 1-1-2011 ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΑΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ Ο Δ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ. ΚΑΛΛΙΕΩΝ.
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΑΝΕΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΝΩ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΤΣΑΝΑ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΣΒΥΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ.
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
    ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ 5.43

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρήστος Παπαθανασίου4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:32 π.μ.


      Δεν πρόσεξες όμως πόσα ήταν τα ανεξόφλητα τιμολόγια και προμήθειες, ούτε τα ανείσπρακτα υπόλοιπα.Εκεί δε μας είπες σε ποιά θέση είμαστε.
      Και να είσαι σίγουρος ούτε τίποτα με πονάει από παλιά, αλλά ούτε και τίποτα έχω να φοβηθώ,από ανθρωπάκια που κρύβονται πίσω από προστασία της ανωνυμίας που προσφέρει το blog (όχι βέβαια το συγκεκριμένο αλλά όλα).
      Τέλος με την τοποθέτηση σου δικαιολογείς πλήρως πως λειτουργείς ως φερέφωνο άλλων, που μπορεί και να σου υπαγορεύουν τι να γράφεις και σου συνιστώ από εδώ και στο εξής να χρησιμοποιείς αυτό το ψευδώνυμο.

      Διαγραφή
  25. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ Χ.Π ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΓΙΑΤΙ:
    1- ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ ΕΣΥ (ΕΔΩ ΤΟ BLOG ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΕΓΡΑΨΕ)
    2- ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΜΕ ΤΑ 4 ΕΚΑΤΟΜ. ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΣΕΣ ΚΟΛΟΥΤΟΥΜΠΕΣ ΟΣΕΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
    3- ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ ΤΟ – ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ-.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΔΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝΕ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΓΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΣΕΣ ΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ (ΓΡΑΒΙΑ, ΔΕΣΦΙΝΑ κλπ) ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ.
    ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ – ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ – ΤΟΝ ΠΕΡΝΩ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥΒΑΛΑ, ΤΟ ΔΕ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΩΣ ….ΤΟ ΕΧΤΙΣΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ.
    Η ΕΠΑΝΩ ΣΟΥΒΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΩ ΕΙΝΑΙ ΘΥΛΑΚΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.
    ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΝΩΝΥΜΙΑ Η ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ.
    ΟΙ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.
    ΞΑΝΑ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥΒΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι γράφω δε φταίω εγώ.
      Ξεκίνησα με 4 εκατ.ευρώ. Τόσα και παραπάνω χρωστούσε ο δήμος Άμφισσας όταν έγινε ο απολογισμός.Το site με δικαίωσε.Για ποια κολοτούμπα μιλάς;
      Εγώ στο πρώτο σχόλιο αυτό ζήτησα.Να είχε παρευρεθεί κάποιος πρώην αιρετός για να αντιμετωπίσει τα λεγόμενα του δημάρχου και να μην μπαίνουμε εμείς στη διαδικασία να ψάχνουμε ποιος χρωστάει και τι.
      Το ποιος με πληροφόρησε τα χρέη των δήμων τα βρήκα στο site σε παραπάνω σχόλιο, άστοχη ερώτηση έκανες, το τι είπε ο δήμαρχος για τον πρόεδρο είναι γνωστό, όπως αντιληπτό είναι ότι και οι δυο αποτελούν μέρος του δήμου Δελφών.
      Εξήγησε μου τώρα εσύ πως μπορώ να είμαι τη μια κολλητός του ενός και την άλλη παπαγαλάκι του άλλου.
      Και τέλος αφού διαλέξεις ψευδώνυμο γιατί κάνεις διαφορετικές αναρτήσεις (ύποπτο), έλα να με βρεις όπως λες γνωρίζοντας πως έχω ένα και μοναδικό στρατόπεδο που ανήκω και λέγεται ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ - ΣΟΥΒΑΛΑ.
      ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΟ.

      Διαγραφή