Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Άδωνις βάπτισε αλληλεγγύη το χαράτσι των 25 ευρώ στο ΕΣΥ

Μια νέα ερμηνεία για τον προορισμό των χρημάτων που θα εισπράττονται από το εισιτήριο των 25 ευρώ έδωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης...

ο οποίος απ΄ότι φαίνεται ξεκίνησε νέο πόλεμο με τον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών Δημήτρη Βαρνάβα.

Συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ισχυρίσθηκε ότι η επιβολή του εισιτηρίου των 25 ευρώ ''δεν είναι χαράτσι αλλά πράξη αλληλεγγύης ''!

Ταυτόχρονα ο υπουργός υγείας υπεραμύνθηκε για άλλη μια φορά την πάγια θέση του ότι δεν πρόκειται να αυξηθεί το εισιτήριο αλλά κάθε δέκα χρόνια θα καταβάλλουν οι ασθενείς το αντίτιμο αυτό με την εισαγωγή τους για νοσηλεία σε κάποιο νοσοκομείο του ΕΣΥ.

Επανέλαβε ότι από το μέτρο αυτό εξαιρούνται οι χρόνιοι πάσχοντες ασθενείς ενώ για τους υπόλοιπους θα ισχύσει το εισοδηματικό κριτήριο: έως 25.000 ευρώ το οικογενειακό. 

Αξίζει να υπενθυμιστεί εδώ ότι σε παλαιότερες δηλώσεις του ο υπουργός υγείας είχε ανακοινώσει ότι το εισιτήριο των 25 ευρώ για εισαγωγές στα νοσοκομεία θα τεθεί σε εφαρμογή από την 1 Ιανουαρίου του 2014 αλλά τα χρήματα που θα συγκεντρώνονται θα πηγαίνουν στους ανασφάλιστους όπως είπε ο υπουργός Υγείας. 

εγκάθετος του ΣΥΡΙΖΑ

Μαίνεται ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του προέδρου των νοσοκομειακών γιατρών.

Μήλο της έριδος το εισιτήριο των 25 ευρώ. Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ.Βαρνάβας κάλεσε να ανοίξουν τα ταμεία των νοσοκομείων ώστε κανένας να μην πληρώνει το αντίτιμο.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδης ο οποίος επανέλαβε ότι ο πρόεδρος των γιατρών είναι εγκάθετος του ΣΥΡΙΖΑ και δεν αισθάνεται καμία ντροπή που του αποκάλυψε την κομματική του ταυτότητα.

Από τα βέλη του Άδωνι Γεωργιάδη δεν γλίτωσαν ούτε και οι δημοσιογράφοι για τους οποίους επανέλαβε την δεοντολογική σύσταση να έχουν την ευθύνη για ότι μεταδίδουν. Δεν μπορούν να κρατούν ένα μικρόφωνο και να λένε ότι θέλουν κατέληξε.
tro-ma-ktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου