Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ… Δημοτικές εκλογές 2014. Κόντρες και φιλοδοξίες.

Έχει πιάσει πάτο η σχέση τους
Μπορεί αυτό το καλοκαίρι να μην ήταν ιδιαίτερα θερμό από την άποψη των πολιτικών ειδήσεων που αφορούν τις ερχόμενες τοπικές εκλογές αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και κάποιες «πιπεράτες» ειδήσεις που προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση....
Μια από αυτές, σύμφωνα με το σμπίρο μου που δεν πήγε διακοπές και παρέμεινε το μάτι και το αυτί μου στο Δήμο , έχει να κάνει με τη γνωστή πλέον διαφορετική φιλοσοφία και τρόπο σκέψης που έχουν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θανάσης Παναγιωτόπουλους και ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Ταγκαλής.
Σύμφωνα λοιπόν με το σμπίρο μου οι πολιτικές σχέσεις των δύο πολιτικών ανδρών έχει πιάσει πάτο σε τέτοιο σημείο που ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επικοινωνεί πλέον μόνο γραπτά με τον Αντιδήμαρχο για ότι θέλει να του πει ή να του προτείνει. Αυτό φέρεται να έχει εκνευρίσει τα μάλα τον Αντιδήμαρχο ο οποίος θεωρεί ότι με τέτοιες πρακτικές δεν μπορεί να προχωρήσει για πολύ η Δημοτική Αρχή καθώς αποβαίνει σε βάρος τόσο της συνολικής της εικόνας όσο και της αποτελεσματικότητας της.
Κάνει παιχνίδι ο Δρακάκης
Μια και μιλάμε για εκλογές αξίζει επιπλέον να αναφέρουμε ότι ο σμπίρος μου με πληροφόρησε ότι ο δημοτικής σύμβουλος της μειοψηφίας Γιώργος Δρακάκης έχει από καιρό προσεγγίσει αρκετούς δημοτικούς συμβούλους (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης) προτείνοντας τους να δημιουργήσουν ένα νέο-πολυσυλλεκτικό σχήμα που θα είναι ικανό να αντιπαρατεθεί στα ίσια με τον νυν Δήμαρχο.
Μάλιστα, όπως μαθαίνω δεν αναφέρει σε κανέναν ποιος θα είναι επικεφαλής λέγοντας απλά ότι αυτός-η θα αναζητηθεί εν ευθέτω χρόνω.

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
Απο: http://karteria1.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου