Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Φωκικός-Καλλιθέα 2-2 : Έχασε τσάμπα βαθμούς!

Η ομάδα της Άμφισσας έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά πλήρωσε την απειρία της...

Η ομάδα του Φωκικού, απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο στο α' ημίχρονο του αγώνα με την Καλλιθέα, στο γήπεδο της Ιτέας. Τα παιδιά του Γ. Κούτση μπήκαν παθιασμένα στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Μόλις στο 5' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πεχλιβανόπουλου, ο Φράγκος με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί παραθυράκι του Κατσούλη, ενώ στο 25' μετά από σέντρα του Θέου ο Φράγκος και πάλι με σουτ δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας. Στο 31' ο Randy θα κάνει το ένα-δύο με τον Warden αλλά το σουτ του Αφρικανού απέκρουσε εντυπωσιακά και πάλι ο Κατσούλης. Ο Alvarez στο 34' θα βγάλει ωραία για τον Warden, αλλά το σουτ του Γκανέζου θα περάσει λίγο άουτ.Στο 38' της αναμέτρησης ο Randy θα βγάλει τη σέντρα και ο Φράγκος θα επιχειρήσει απευθείας να σκοράρει αλλά ο Κατσούλης ήταν πάλι εκεί...
Η υπεροχή απέδωσε καρπούς στο 45' για το Φωκικό, όταν ο Randy έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά στον Warden και εκείνος πλάσαρε όμορφα τον ανήμπορο να αντιδράσει Κατσούλη.
Στο 50' ο Σιμονιάν που ήταν πολύ σταθερός, θα δώσει τη θέση του στον Γιάννη Πολυχρονάκη,
Όλα έδειχναν πως η πρώτη αγωνιστική θα ήταν περίπατος για το Φωκικό καθώς η Καλλιθέα δεν έδειξε να τον απειλεί μέχρι εκείνο το σημείο. Η άποψη αυτή άρχισε να ενισχύεται όταν στο 51' ο Φράγκος πήρε το ¨πολυβόλο"¨του και μετά από πανέμορφη μπαλιά του Warden, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα θυμίζοντας κάτι από " Καραϊσκάκη".
Ο ρυθμός άρχισε να πέφτει και ο Φωκικός άρχισε να χάνει την υπεροχή στο χώρο του κέντρου, ενώ παράλληλα αρκετές ήταν οι λάθος μεταβιβάσεις. Στο 54' ο Fabrice σούταρε, η μπάλα κόντραρε στο Alby Alla και παραλίγο να αιφνιδιάσει τον Lanzano, ο οποίος στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Φωκικού είδε μετά από λίγο τον Καραλή να σκοράρει στο δεξί παραθυράκι του τέρματός του μετά από πανέμορφη εκτέλεση φάουλ. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 75' ο Ατματζίδης με κεφαλιά σκοράρει το δεύτερο τέρμα της Καλλιθέας και παγώνει το Δημοτικό Γήπεδο της Ιτέας. Το παιχνίδι έγινε γκραν γκινιόλ το τελευταίο δεκάλεπτο αφού και οι δύο αντίπαλοι θα μπορούσαν να φύγουν με το τρίποντο καθώς είχαμε εκατέρωθεν επιθέσεις και ευκαρίες. Βέβαια η κούραση βάρυνε τα πόδια των ποδοσφαιριστών, ο εκνευρισμός εμφανίστηκε και μέσα σε δύο λεπτά είχαμε και δύο αποβολές. Στο 83' και στο 84' οι Warden και Ατματζίδης είδαν από μία ακόμη κίτρινη και πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια.
Κομβικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα, κρίνεται η αναγκαστική αλλαγή του Σιμονιάν που μέχρι το 50΄ ήταν το Α και το Ω στην άμυνα του Φωκικού.
Τελικό σκορ Φωκικός-Καλλιθέα 2-2.

Φωκικός (Γιώργος Κούτσης): Λανζάνο, Πεχλιβανόπουλος, Καλαγκάνης, Άλα, Θέος, Γουόρντεν, Σκαρίμπας, Αλβάρεζ, Ράντι(82’ Τζέκος), Σιμονιάν (50' λ.τ Πολυχρονάκης), Φράγκος(75’ Κοτσόκολος).

Καλλιθέα (Κρίστο Βαζέχα): Κατσούλης, Mουτσαφίδης, Παγώνης, Kαλαμιώτης, Φερέιρα, Xριστοφιλέας, Kατσικογιάννης (54' Καραλής), Φαμπρίς(90’ Σταύρου) , Ατματσίδης, Πούλγκα, Χαϊκάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου