Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Χαλκίδα: Είπε αντίο στην Νέα Δημοκρατία γιατί έχει παιδί να μεγαλώσει!

Πρόκειται για την Σίσσυ Λύτρα που από τα δεκαοχτώ της είναι στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Ο οικονομικός μαρασμός της χώρας μας, την οδήγησε σε αυτή της την απόφαση. "Έχω να μεγαλώσω ένα μικρό παιδί και δεν θέλω να... είμαι υπεύθυνη για αυτό που θα συναντήσει όταν ενηλικιωθεί" είπε στο evianews.

Για είκοσι ολόκληρα χρόνια η Σίσσυ ήταν στο συμβούλιο της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Χαλκίδα.

"Το κόμμα στο οποίο γαλουχήθηκα, το κόμμα του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ δεν έχει καμία σχέση με την τωρινή Ν.Δ. " τονίζει στο δελτίο τύπου .
evianews.com

4 σχόλια:

  1. Αργα το θυμηθηκε οταν ετρωγε τα δανεικα που επαιρνε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ υποθηκευοντας το μελλον της χωρας και του παιδιου της , τοτε ηταν καλα .Δυστυχως και γι αυτην και για ολους μας ηρθε η ωρα της Πληρωμης για τη στηριξη την ανοχη και την αδρανεια μας .......Κριμα ομως για τους σημερινους Ελληνες δεν τους νοιαζει η Εθνικη Κυριαρχια του κρατους που θα ζησει το παιδι τους αλλα μονο το πορτοφολι .....Οπως λεει και το τραγουδι "για τα λεφτα τα κανεις ολα για τα λεφτα δεν μ αγαπας" ..........ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ . ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΩΜΕΝ ΚΙ ΑΣ ΤΡΩΓΟΜΕΝ ΠΕΤΡΕΣ , ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΕΣΤΙΝ Η ΠΑΤΡΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ..ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΤΙΕΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΔΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΝ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΤΟ ΓΕΩΡΓΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΤΟΥΣ *ΡΑΛΗΔΕΣ ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΔΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ* ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ..... ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ?
    ΓΡΑΨΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑ-Κ-ΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΡΕ ΚΡΥΨΟΚΛΑΝΗ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙΣ.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ* ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ? ΑΦΡΙΣΕΣ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γραψε πρωτα το δικο σου, ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΦΥΣΙΚΑ . Εσυ παντως φαινεται οτι δεν ανηκεις σε μαντρι αλλα σε σεχτα , αλλαξε κασετα γιατι αυτη χαλασε , εκτος αν στη σεχτα σας λενε τα ιδια και τα ιδια γιατι δεν εχουν κατι ποιο ουσιαστικο να πουν .

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ.
    Η ΚΥΡΙΑ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ .....ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ . ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΣΦΑΞΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟ ΜΕΛΟΟΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΘΕΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή