Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

«Μην τολμήσετε να βγάλετε στο σφυρί τα σπίτια των Ελλήνων»

“ Το σύνθημα "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" δονούσε την ατμόσφαιρα κατά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ηγουμενίτσα ”


"Μέσα στο καλοκαίρι αποφασίζουν επέκταση του χαρατσιού ως το 2016, απολύσεις εκπαιδευτικών, κλείσιμο νοσοκομείων, κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων για όσους χρωστάνε πάνω από 1000 ευρώ, δηλαδή για τη πλειοψηφία των ελλήνων".....
Αυτό είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Ηγουμενίτσα προειδοποιώντας τη λαομίσητη και πολιτικά "τελειωμένη" κυβέρνηση Σαμαρά να μην τολμήσει να "βάλει χέρι" στην πρώτη κατοικία των Ελλήνων.
Το μήνυμα του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς  στον πρωθυπουργό υπήρξε σαφές «να μην τολμήσει να βγάλει στο σφυρί την πρώτη κατοικία του Έλληνα εργαζόμενου». Σημείωσε ότι «όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται πλέον ότι το μόνο πραγματικό δίλημμα που θα καθορίσει την πορεία αυτού του τόπου τα επόμενα χρόνια είναι: Μνημόνιο ή Δημοκρατία. Με άλλα λόγια: Μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «εμείς δεν κάνουμε ούτε λεπτό διακοπές στη μάχη για να απαλλάξουμε τη χώρα και τις ζωές των ανθρώπων από τα μνημόνια και τα ανθρωποκτόνα μέτρα», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που κάλεσε το λαό, και ειδικά τη νέα γενιά, να βάλουν τέλος στον κατήφορο της ασκούμενης πολιτικής. Την ατμόσφαιρά δονούσε το σύνθημα των νέων του ΣΥΡΙΖΑ «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».
Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τους νέους να μπουν μπροστά στη μάχη, πιάνοντας το νήμα από τις προηγούμενες γενιές, για να κτίσουν μια Ελλάδα της δημοκρατίας, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της λαϊκής κυριαρχίας.
Όπως υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «η χώρα δεν έχει άλλο χρόνο να περιμένει. Οδηγείται με φρενήρη ρυθμό στη καταστροφή. Τρέχουμε με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε έναν δρόμο που οδηγεί στο γκρεμό. Το βλέπουν πια όλοι». Σημείωσε δε, αναφερόμενος και στις εκθέσεις που δημοσιοποιούνται ότι αυτό «το βλέπουν και οι εταίροι και οι δανειστές μας, αλλά δε τους νοιάζει, έχουν σημαντικότερα πράγματα από εμάς και τις ζωές μας. Έχουν εκλογές στη Γερμανία». «Μπροστά μας δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Ή θα ανατρέψουμε τώρα αυτή τη πορεία ή θα σερνόμαστε για χρόνια στη μιζέρια και στην αναξιοπρέπεια. Η θα πάρουμε τώρα τολμηρές αποφάσεις ή θα ζήσουμε σε μια χώρα αποικία χρέους, σε μια χώρα που θα στέλνει τα παιδιά της μετανάστες στο εξωτερικό και θα τη διοικούν οι επιθεωρητές της τρόικα», τόνισε ο κ. Τσίπρας.
Διαβάστε ολόκληρη την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα ΕΔΩ
 periodista.gr

68 σχόλια:

  1. Θα βγαλουμε τον Τσιπρα λοιπον να μας τα παρει το Κρατος ........Για οσους δεν γνωριζουν το χαρατσι στην οικοδομη για πρωτη φορα εφαρμοστηκε στη Σοβιετικη ενωση . Ο Σταλιν εβαλε βαρεις φορους στα σπιτια και οι πολιτες επειδη δεν ειχαν να πληρωσουν το παρεδιδαν μονοι τους στο κρατος......Σοσιαληστρικες λοιπον τακτικες αποτελεσμα σοσιαλιστικων πειραματων που βιωνουμε κι εμεις στο πετσι μας .......Παμε ρε αλεξη λεφτα υπαρχουν ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ουυυυυυυυυυυυυπολλααααααααααα ας ειναι καλα ο ραγιας που θελει το κρατος να δανειζεται για να περνα καλα αυτος και να πληρωνουν τα παιδια του ..........ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .........Ζητω το ΣΥΡΙΣΟΚ .....Παμε ξανα αδερφια για νεες μασες με το νεο ονομα των μεταλαγμενων χαραμοφαηδων που μολις ειδαν οτι το ΠΑΣΟΚ εχανε εδαφος ετρεξαν να βολευτουν ξανα στο ΝΕΟ και το εφτασαν απο 4%- 24% α ρε Ελληνα ζηλευω τη Σοφια των επιλογων σου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ 4.52 ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ.
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΑΙΣΙΩΣ ΤΟ 1,7 ΕΚΑΤ. ΑΝΕΡΓΟΥΣ.
    ΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ.
    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΘΥΜΩΣΟΥΝΑ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΞΕΠΟΥ......Σ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΣΤΟ 2-4 % ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ???
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΧΕΣΕΙ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΙΣΩΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΑ ( ρΑΛΛΗΔΕΣ, ΕΒΕΡΤ ΚΛΠ).
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΚΕΡΑΚΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΑ 2.000.000 ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ (ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕΕΕΕΕ...ΚΑΛΩΣΤΟΝΕ ΤΟΝ ...*ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΕ ΤΗ ΡΙΓΕ ΓΡΑΒΑΑΑΑΤΑΑΑΑ*.
    ΡΕ 4.52 ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΕΣΥ? ΞΕΤΡΥΠΩΣΕΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΒΑΝΙΣΕΙΣ
    ΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΣΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ...ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ?
    ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΡΑΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ? ΡΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥ Δ ΡΑΙΧ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ Γ ΡΑΙΧ?) ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.
    ΡΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΟΛΑΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ?ΡΕ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ* ΕΔΩ* .ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?
    ΑΣΕ ΤΙΣ ΤΣΙΠΡΟΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ... * ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ* ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΑ ΑΝΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ(ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ(ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΣΥ .....ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ)ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΦΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΓΙΑ... ΓΙΑ... ΓΙΑ ... ΓΙΑ... ΓΙΑ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΟΣ!
    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΛΩΣΙΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΩΠΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ.
    ΚΑΙ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ...ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο στον 8.15
    Και λιγα του λες του παπαρα, να παει να τα πει σε κανενα ανεργο αυτα.
    Μαλλον ομως καπου θα τον εχουν βολεψει σε καμια δουλεια οπως ο Κεδικογλου τη γκομενα.
    Αλλα καμαρωσετον οταν θα ξεμεινει να δω τι θα λεει.
    Αυτη απο τη χαλκιδα αργησε αλλα το καταλαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ 4.52 ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ?
    ΠΑΣ ΚΑΛΑ?
    ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΟΥΝΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ?
    Ο ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΝΕ ΕΔΩ.
    ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΕΤΑΞΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιωργος Σκουρογιαννης1 Αυγούστου 2013 στις 10:56 μ.μ.

    Ο πρωτος ανωνυμος δεν εχει ονομα;Τι φοβαται;Αυτα που πρεσβεβη εχουν παρελθει.Με αγωνες και θυσιες εχουμε κερδιση πολλα.Καλο θα ηταν να μιλαμε επι της ουσιας και τετοιου ειδους προβοκατορικα κειμενα να λειπουν.Ας σταματηση πλεον η ανωνυμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ραγιας ειναι αυτος που τρεχει πισω απ οποιον πεταει σοκολατακια εγκαταλειποντας την Ελλαδα στη μοιρα της.Δεν ειδα να λεει πουθενα οτι θα βαλει τους τεμπεληδες που πληρωνονται τσαμπα να δουλεψουν .

    Δεν ειδα κανεναν πατριωτη της κουταλας ν αγανακτηση οταν χασαμε τα Ιμια, τα οποια ενα απλο ξερονήσι οπως θελουν να το παρουσιασουν .

    Δεν ειδα την ιδια αγανακτηση για την Κυπρο .

    Δεν ειδα την ιδια αγανακτηση οταν ο Συριζα και οι συνιστωσες του αναγνωριζουν τα Σκοπια με το νομα ΜΑκεδονια (Οι Σκοπιανοι εχουν αλυτρωτικες τασεις στοι συνταγματους). Δεν ειδα την ιδια αγανακτηση οταν ο Κος Αλαβανος μεσα στη βουλη ελεγε επιγραμματικα "Ποια Μακεδονια μας ; Θελετε να βαλουμε ονομα σ ενα φερετρο;"

    Δεν ειδα την ιδια αγανακτηση που ο Συριζα οπως ομολογει ο υποψήφιος μουσουλμανος Βουλευτης ειναι ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ (ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΑΛΑΓΗ ΠΛΥΘΙΣΜΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥΣΟΥΛΑΜΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ)
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lfix7KyBHAc

    ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΛΙΣΤΑΝΩΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΖΙΧΑΝΤ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝΕ ΠΑΝΤΑ
    http://www.youtube.com/watch?v=IoVo9IzKL-I&list=FLyAcW6G2BTxyroa7PQQAlEw&index=6&feature=plpp_video

    ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ 2.000.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ 8 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΝΟΜΟΣΕΔΙΟ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ , ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΑ ΙΔΙΑ ΔΙΑΚΙΩΑΜΑΤΑ ΜΕΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ , ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ . ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΔΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ , ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΡΟΚΚΑΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΨΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ .

    Και μερικοι να μαθουν να διαβαζουν δεν ειπα οτι ο Τσιπρας εχει σχεση με το Σταλιν ειπα οτι το χαρατσι στην οικοδομη ειναι Σοσιαληστρικη τακτικη που εχει εφαρμοστει στα Σοβιετ και μ αυτον τον τροπο τους πηραν τα σπιτια. ο Τσιπρας Μπορει να μην εχει σχεση με τον Σταλιν εχει ομως σχεση με κατι γλυωδη ερπετα (βολεμενους)Κυριως πρωην ΠΑΣΟΚΟΥΣ και ελαχιστους ΝΔ που ξεβολευτηκαν εχασαν την κουταλα και τρεχουν να ξαναβολευτουν . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιωργος Σκουρογιαννης ααυτα που οπως λες κερδισες με τους αγωνες, αυτα που δεν ειχε το κρατος και δανειζοταν για να τα καλυψει ,,,,,,και χρεωθηκε και χρεωσε τα παιδια σου με την ανοχη και τη στηριξη σου , για να συνεχισουν να υπαρχουν θα πρεπει να ανεβει το ΑΕΠ και για να γινει αυτο πρεπει οι τεμπεληδες που πληροντονταν τσαμπα τοσα χρονια ν αρχισουν να δουλευουν, αυτο δεν ακουσα κανεναν λαοπλανο να το λεει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ..ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ.2 Αυγούστου 2013 στις 8:55 π.μ.

    ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε 75χρονος στην Αμοργό μετά την απόλυση του γιου του από την ΕΡΤ!

    Ένας 75χρονος συνταξιούχος από την Αρκεσίνη Αμοργού, έβαλε τέλος στη ζωή του στις 7 περίπου το πρωί της Τρίτης 30 Ιουλίου, αφού είχε περιέλθει σε απόγνωση μετά την απόλυση του γιου του από την ΕΡΤ. Ο 75χρονος, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Naxos News, δεν μπόρεσε να αντέξει ότι ο γιος του παντρεμένος με παιδιά έμεινε άνεργος και ο ίδιος δεν μπορούσε να τον βοηθήσει οικονομικά, ενώ παράλληλα είχε τη συνεχή επιμέλεια του δεύτερου γιου του που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Η σύνταξη μικρή, τα προβλήματα μεγάλα και ο 75χρονος, αποφάσισε χθες το πρωί να δώσει τέλος στη ζωή του!
    Ο συνταξιούχος, από την ημέρα που απολύθηκε ο γιός του από το μουσικό τμήμα της ΕΡΤ, δεν έκρυβε την αγωνία του από τους συγχωριανούς του.
    Μέρα με τη μέρα, η ψυχολογία του έπεφτε όλο και περισσότερο, αφού δεν μπορούσε να δεχθεί το γεγονός, ότι ο ίδιος δεν θα μπορούσε να ενισχύσει οικονομικά τον απολυμένο γιο του και την οικογένειά του.
    Έτσι, χθες Τρίτη, έφυγε από το σπίτι του και μετά από λίγο βρέθηκε στο σημείο όπου είναι η δεξαμενή της Αρκεσίνης στην οποία συγκεντρώνονται τα όμβρια νερά που χρησιμοποιούνται από τους αγρότες της περιοχής.
    Κανείς δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πού βρήκε τη δύναμη να σηκώσει το βαρύ και μεγάλων διαστάσεων καπάκι που τη σκεπάζει και στη συνέχεια να πέσει μέσα, δίνοντας έτσι τραγικό τέλος στη ζωή του.
    Τραγική φιγούρα η σύζυγος του εκλιπόντος.
    Όλοι στην Αμοργό είναι συγκλονισμένοι από το τραγικό γεγονός που ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι συνέβη, αλλά και έντονα προβληματισμένοι από την αιτία που το προκάλεσε.

    naxosnews.gr

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
    Ο *ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΚΛΑΨΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΑΛΟΙΜΟΝΟ!*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο 8.10 ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΚΟΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ MEGA ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΗ (ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ).
    ΤΑ 2.000.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΦΟΥ Η ΕΕ ΜΕ ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΑΝΑΤΙ. (ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ).
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ???
    ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΠΙΤΩΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ????
    ΕΛΕΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΙΑ.
    ΥΓ. ΑΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΠΩΝΥΜΑ.
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ....ΟΝΕΙΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ..ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΤΙΕΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΔΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΝ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΤΟ ΓΕΩΡΓΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΤΟΥΣ *ΡΑΛΗΔΕΣ ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΔΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ* ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ..... ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ?
    ΓΡΑΨΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑ-Κ-ΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΡΕ ΚΡΥΨΟΚΛΑΝΗ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙΣ.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ* ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ(ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΧΩΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΜΟΛΗΣΕΣ ΤΑ ΣΚ...Α ΣΟΥ )ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ? ΑΦΡΙΣΕΣ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

    ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ; φαινεται ΤΕΛΙΚΑ οτι δεν ανηκεις σε μαντρι αλλα σε σεχτα , αλλαξε κασετα γιατι αυτη χαλασε , εκτος αν στη σεχτα σας λενε τα ιδια και τα ιδια γιατι δεν εχουν κατι ποιο ουσιαστικο να πουν .

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ.
    Η ΚΥΡΙΑ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ .....ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ . ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΣΦΑΞΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟ ΜΕΛΟΟΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΘΕΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΑΛΛΩΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ

    Από το εκλογικό πρόγραμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο

    Μεταξύ άλλων αναφέρει και τα εξής τους ενδιαφέρει
    ..............η βοήθεια προς τους μετανάστες να ενταχθούν στην κοινωνία μας,

    Επιδιώκουμε να δημιουργηθούν ανοιχτοί χώροι φιλοξενίας των προσφύγων, με υπηρεσίες κοινωνικής και νομικής προστασίας, αντί για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που ετοιμάζονται.
    ΟΟΠΠΠΠΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ που φορολογούμαστε απ τα γενοφασκια μας και πληρώνουμε ακομα και στα Νοσοκομεια ενω αυτοι ΔΩΡΕΑΑΑΑΑΑΝ

    Επιδιώκουμε επίσης:

    Την αποσύνδεση της χορήγησης άδεις παραμονής από την ύπαρξη ορισμένου αριθμού ενσήμων.
    ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΣΗΜΑ ΠΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.....

    Τη διευκόλυνση της οικογενειακής επανένωσης.
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕΤΑ ΣΥΜΦΡΑΖΟΜΑΕΝΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΠΕΙΝΑ ΤΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗΝ

    Τη διευκόλυνση της πολιτογράφησης, προπάντων για παιδιά μεταναστών.
    ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΜΕ ΒΡΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΊΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!!!!

    Η επέκταση του επιδόματος ανεργίας σε όλους και όλες, ντόπιους και μετανάστες, ώσπου να βρουν δουλειά, και η αύξηση του σταδιακά στο 80% του τελευταίου μισθού για την πρώτη διετία, η ειδική πρόνοια για τους νέους που


    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ...ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Μ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ Η ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ . ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ , ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΙΝΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ.

    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΗΡΘΑΝ ΠΑΡΑΜΟΝΑ. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΑΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΙΣΕΨΟΥΝ ΘΑ ΤΑΙΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ . ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΣΕΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ .

    ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2
    ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2 ΟΛΟΙ ΥΠΟΘΑΛΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΦΘΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΡΤΡΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΧΙΤΛΕΡΙΣΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΡΙΣΗ ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ ΜΩΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ , ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ , ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΛΟΥ ΕΝΟΣ ΚΟΛΕΓΙΟΠΑΙΔΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ. ΤΡΕΞΟΝ ΤΑΣΟΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΝΤΡΕΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΟΛΥΒΑ. ΕΠΑΘΕΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΟ.... ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΡΜΠΑΙΝ (ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ) ΑΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ....ΚΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ?2 Αυγούστου 2013 στις 6:10 μ.μ.



    Μητέρα στην Πάτρα ζητά βοήθεια - "Δεν αντέχω να βλέπω αβοήθητα τα παιδιά μου, να αργοπεθαίνουν"


    Καρκινοπαθής μητέρα με δυο άρρωστα παιδιά 13 και 9 ετών, βρίσκεται σε απόγνωση, εφόσον το κράτος έχει γυρίσει την πλάτη του, αδιαφορώντας και εκθέτοντας σε κίνδυνο τα ανήλικα αγόρια.

    Ο 13χρονος που πάσχει από βαριά νοητική υστέρηση και χρειάζεται υποστήριξη οξυγόνου, με την διακοπή του ρεύματος από την γεννήτρια (η οποία ηλεκτροδοτεί την καντίνα που διαμένει η οικογένεια), έχασε τις αισθήσεις του και με την άμεση βοήθεια του ΕΚΑΒ, κατάφερε να επανέλθει.

    Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (30/7), στην περιοχή της Πάτρας. Το μικρότερο παιδί της οικογένειας, 9 ετών, πάσχει από ενδοκρανιακή υπέρταση.

    Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας την Κυριακή (21/7), όταν η απελπισμένη μητέρα, κα Σούλα Μέρμελα, περιλούστηκε με βενζίνη, κλείστηκε μέσα στην καντίνα που ζει με την οικογένεια της, άνοιξε την φιάλη υγραερίου και απειλούσε να βάλει φωτιά και δώσει τέλος στη ζωή της.

    Ο λόγος; Σύμφωνα με δηλώσεις της καταγγέλουσας κυρίας Μέρμελα, η ΔΕΗ αρνείται να επανασυνδέσει το ρεύμα, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή δυο παιδιών.

    «Δεν αντέχω να βλέπω αβοήθητα τα παιδιά μου, να αργοπεθαίνουν. Η ΔΕΗ μας έχει κόψει το ρεύμα. Το παιδί μου είναι κωφό, καρδιοπαθής με βαριά νοητική υστέρηση και έχει 22 ηλεκτροκαλώδια στο κεφάλι του. Χρειαζόμαστε και οι δύο οξυγόνο. Δεν με νοιάζει για εμένα, το παιδί μου όμως, πως θα αντέξει χωρίς υποστήριξη οξυγόνου;» Αυτά είναι τα τρεμάμενα λόγια της μητέρας που είναι έτοιμη να θυσιάσει τη ζωή της για την οικογένεια της.

    Η οικογένεια βρίσκεται σε απόγνωση και καθημερινά προσπαθεί απευθυνόμενη σε κάθε αρμόδιο για την άμεση, επέμβαση και επίλυση του θέματος της. Τελευταία ενέργεια εχθές (Τρίτη 30/7), όπου η μητέρα προέβη στην αρμόδια Υπηρεσιακή Εισαγγελέα Πατρών, με την καταγγελία έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.

    Αποτέλεσμα μηδέν. Έπειτα από παρέμβαση του patrasevents.gr προς την ΔΕΗ, την Περιφέρεια Διεύθυνσης Δικτύου και προς τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πατρών Μασσαρά Θεοχάρη, διαπιστώθηκε πως κανείς αρμόδιος δεν έχει την αρμοδιότητα για να γίνει η επανασύνδεση.

    Θα αναρωτιέστε πως γίνεται αυτό; Ο κος Μασσαράς, σε επικοινωνία που είχε ο ίδιος με Διευθυντικό Στέλεχος της ΔΕΗ στην Αθήνα, έλαβε την εξής απάντηση:¨Έχουμε εντολή να μη γίνει επανασύνδεση σε καμία περίπτωση¨.

    Από την Περιφέρεια Διεύθυνσης Δικτύου, ο Διευθυντής κος Μυλωνάς Σπυρίδων απουσίαζε, ο Υποτομεάρχης κος Ρέγκλης ήταν εκτός γραφείου, ενώ η αρμόδια του τμήματος κα Σταγάκη, σήμερα (Τετάρτη 31/7), μετατέθηκε σε άλλο τμήμα και δεν χειρίζεται πλέον την υπόθεση αυτή.

    Η αξιοπρέπεια της οικογένειας, κράτησε σιωπηλό το ζευγάρι για αρκετό καιρό. Πλέον η αντιμετώπιση από το κράτος τους οδήγησε στο να μιλήσουν στα Μ.Μ.Ε.

    "Δεν είμαστε επαίτες. Είμαστε αξιοπρεπείς άνθρωποι που μας έχει χτυπήσει ανελέητα οι μοίρα. Τα παιδιά μας, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και θέλουμε για να ζήσουμε να κρατήσουμε την καντίνα που είναι και το σπιτικό μας. Είναι μεγάλο το χρέος αλλά εδώ τίθεται θέμα υγείας".

    Υστάτη κίνηση της κας Μέρμελα είναι να ξεκινήσει με τα πόδια από Πάτρα προς Αθήνα, μη έχοντας άλλη επιλογή, με σκοπό να συναντήσει κάποιον Υπουργό για να καταφέρει να σώσει τα παιδιά της.

    ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
    Ο*ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΚΛΑΨΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΑΛΟΙΜΟΝΟ*.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΣΑΝ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΦΤΩΧΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΠΕΤΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ .
    ΣΑΝ "ΦΤΩΧΟΠΑΙΔΟ" ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΜΕ "ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΕΓΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΙΔΡΩΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠ ΤΟ ΚΑΘΙΣΙΟ)ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΓΗ

    *************************(ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕ ΦΤΩΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΠΕΙΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ , ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕ ΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΝΕΣΕΙ , ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΕΤΟΙΜΑ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ***************** ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ.

    ΟΣΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΑΔΟΥΛΕΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΤΩΝΟΥΝ.

    Ο ΑΛΕΞΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΛΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΚΑΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ.... ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ****** ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ (ΒΛΕΠΕ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ - ΚΟΛΛΑ ΚΛΠ ΛΑΜΟΓΙΑ)ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΜΑΝΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ θρεψουν 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ , ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

    **********ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕ ΜΟΥ ΛΑΕ ΚΑΛΕ ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΕ .. ΣΩΛΟΜΟΣ **********

    ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ
    Οι Έλληνες δεν ψηφίζουν επιλέγουν μεταξύ αυτών που υποδεικνύει το σύστημα (σημείωση ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ). Αυτό το σύστημα παράγει σκουπίδια ,δεν παράγει φιλοδοξίες, άρα δεν παράγει προσωπικότητες, τις αποκλείει, αυτό πρέπει να ανατραπεί.
    Καθηγητής Πολιτικής επιστήμης Γιώργος Κοντογιώργης

    Η προωθηση γινετε μεσα απο στημενες Δημοσκοπισεις , ελλεγχομενα ΜΜΕ και πληρωμενες γραφιδες ....και τώρα τρέξτε να προλάβετε ο Αλέκος μοιράζει θαθαθα, θαθαθα θα θα θα θαθα θαθα , τι μου θυμίζουν αλήθεια ....αα ναι μωρε τον Αμερικάνο πολίτη , Η κυβέρνηση του οποίου το 1981 παρέλαβε εξωτερικό χρέος 2 δις ευρώ και το έφτασε 32 δις μέσα σε Δέκα χρόνια παρά τις ευνοϊκές συγκυρίες της εποχής όπως:
    Είσπραξη από την «Κακή» Ε.Ο.Κ. 1,5 τρισεκατομμύρια δραχμές (16 δισεκατομμύρια δολάρια).
    Μείωση της τιμής του πετρελαίου κέρδος 1,1 τρισεκατομμύριο δραχμές (12 δισεκατομμύρια δολάρια).
    Μείωση της τιμής του Δολαρίου και των επιτοκίων κέρδος 3 δισεκατομμύρια δραχμές.

    Παρ όλα αυτά , το συγκεκριμένο διάστημα έγιναν δυο υποτιμήσεις της δραχμής από 15 % η κάθε μια.

    Το έλλειμμα οργανισμών κοινωνικής ασφάλισης τέλη του 1981 ήταν 11 δισεκατομμύρια δραχμές και στις αρχές του 1995 ξεπερνούσε τα 485 δισεκατομμύρια δραχμές πολλαπλασιάστηκε δηλαδή επί 40.

    Όπως φαίνεται παραπάνω κάποιοι αφού έφαγαν τον αγλέουρα πέταγαν ψίχουλα στο λαό, κάνανε κοινωνική πολιτική , δημιουργούσαν πελατειακές σχέσεις με δανεικά που χρέωσαν στις επόμενες γενιές.

    Για κάποιους αδαείς όμως ήταν και είναι η Περίοδος του «Μελιού» φάγανε λένε , σίγουρα φάγανε δανεικά όμως τα οποία χρέωσαν στα παιδιά τους και θα λογοδοτήσουν σ αυτά όταν έρθει η ώρα γιατί με τη δική τους στήριξη ανοχή και αδιαφορία φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ 7.41
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΡΑΜΜΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΛΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΟΛΕΓΙΑ.
    ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΑΛΗ Η ΚΑΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΝΤΕΡΜΠΕΝΤΕΡΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ.
    ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗΣ*ΒΑΣΤΑ ΤΟΙΧΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΠΡΩΞΩ ΓΕΡΑ!2 Αυγούστου 2013 στις 9:14 μ.μ.



    Μήνυμα στο Μαξίμου: «Βάστα τοίχο, γιατί θα σπρώξω γερά!»

    Ο Σίμος Κεδίκογλου δεν έκανε κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανε για δεκαετίες το πολιτικό σύστημα. Γέμιζαν τα υπουργικά γραφεία με συζύγους, γκόμενες, ξαδέρφες, κουνιάδες, μπατζανάκηδες, κοκ. Αλλά αυτό ακριβώς είναι και το πρόβλημα. Πως παρά τους «πύρινους λόγους» περί αλλαγών και μεταρρυθμίσεων, η νοοτροπία της πολιτικής τάξης παραμένει ίδια και απαράλλακτη. Και η περίπτωση του Κεδίκογλου και της συντρόφου του το έδειξε καθαρά.
    Ωστόσο, έχω την άποψη, πως παραιτήθηκε λάθος άνθρωπος.


    Διότι η αποκάλυψη της σχέσης του με την «όμορφη οικονομολόγο» (όπως αρέσει στους τηλεοπτικούς ρεπόρτερ να λένε…) στην πραγματικότητα δεν μας αφορά. Είναι δικαίωμά του να έχει όποια σχέση θέλει, ελεύθερος άνθρωπος είναι.

    Το ζήτημα είναι αν η πρόσληψή της ως μετακλητής υπαλλήλου στο γραφείο του έχει να κάνει με τα προσόντα και τις ικανότητές της ή με τη σχέση που διατηρούν.

    Αν με συμβαίνει το πρώτο, τότε κακώς παραιτήθηκε. Αν όμως συμβαίνει το δεύτερο, αν δηλαδή βρέθηκε εκεί μόνο και μόνο εξαιτίας της σχέσης τους, τότε αυτός που θα έπρεπε να παραιτηθεί είναι ο ίδιος ο Κεδίκογλου, ο οποίος τους μετακλητούς υπαλλήλους του γραφείου του δεν τους πληρώνει από την τσέπη του αλλά από τον δημόσιο κορβανά όπου με βίαιο και άγριο τρόπο συνεισφέρουν όλοι οι Έλληνες.

    Αν έχει δίπλα του άχρηστους κι ανίκανους υπαλλήλους και τους έχει μαζέψει μόνο και μόνο γιατί είναι «δικοί του άνθρωποι», δεν φταίνε αυτοί που είναι εκεί, αλλά ο ίδιος που τους διάλεξε. Άρα ο ίδιος πρέπει να αναλάβει και την ευθύνη.

    Ακολουθήθηκε όμως για άλλη μια φορά ο δρόμος ο πεπατημένος και βολικός. Η σύντροφος του Υπουργού παραιτήθηκε από τη θέση της κι «ούτε γάτα, ούτε ζημιά». Άλλωστε η συνηθέστερη επικοινωνιακή συμβουλή στην ελληνική αγορά επικοινωνίας είναι «ας το μωρέ, θα ξεχαστεί…».

    Χρόνια τώρα, το πολιτικό σύστημα πορεύεται με αυτό το μότο ως βασικό οδηγό και μπούσουλα. Για αυτό άλλωστε και πήγαινε συνεχώς και αδιαλείπτως από το κακό στο χειρότερο.

    Η Ελλάδα βρίσκεται στην πιο δραματική καμπή της σύγχρονης ιστορίας της και στον προθάλαμο καταλυτικών εξελίξεων για το μέλλον των πολιτών της και την ίδια ώρα η πολιτική ηγεσία της συνεχίζει να επαναλαμβάνει, σαν να μη τρέχει τίποτα, τον ίδιο κακό εαυτό της.

    Να είναι σίγουροι πως αυτοί θα μείνουν… αξέχαστοι! Στα βιβλία της Ιστορίας και όχι με κολακευτικό τρόπο.

    ΥΓ1: Σίμο, κι εγώ κι εσύ θέλουμε δίαιτα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

    ΥΓ2: Η συζήτηση για τις φωτογραφίες του Κεδίκογλου βοήθησε στο να περάσει όσο πιο απαρατήρητη γίνεται η εγκύκλιος του Στουρνάρα για το ΦΠΑ. Μιλάμε για κωμωδία «Δελφινάριου». Άλλη η τιμή της λεμονάδας αν την πιεις στην καφετέρια κι άλλη αν στη φέρει με παπάκι ο «ντιλιβεράς». Ήθελα να’ ξερα, ποιοι ικανοί συνεργάτες του οικονομικού επιτελείου τα σκέπτονται αυτά; Ή μήπως είναι κι αυτοί «σχέσεις»;

    ΥΓ3: Να είναι σίγουροι επίσης, πως αυτό που δεν ξεχνάει με τίποτα ο Έλληνας είναι η γνωστή ατάκα του Γκουσγκούνη: «Βάστα τοίχο, γιατί θα σπρώξω γερά!». Να το κοιτάξουν από τώρα αυτό.
    elas-lyste.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  20. You Are Here: Home » Πανδωρικώς » «Κασιδιάρη δεν είσαι ο Λεωνίδας. Είσαι ο Αρτέμης Μάτσας»
    «Κασιδιάρη δεν είσαι ο Λεωνίδας. Είσαι ο Αρτέμης Μάτσας»

    του Κώστα Βαξεβάνη

    Με βάση ένα αυθαίρετο άλμα λογικής, τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, αυτοί οι εκπρόσωποι του “πατριωτισμού” των πολεμικών τεχνών και της τεστοστερόνης, είναι απευθείας απόγονοι του Λεωνίδα, του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, των ηρώων του 1821, των σύγχρονων εθνικοφρόνων στους οποίους συμπεριλαμβάνεται ο πατήρ Πλεύρης και άλλοι συνεργάτες της Χούντας, αλλά τους λείπει μια περίοδος. Η περίοδος της ελληνικής κατοχής. Ποιοί είναι οι πρόγονοί τους την εποχή εκείνη; Ποιοι εκφράζουν τον πατριωτισμό και τα ήθη τους; Ποιοι την βαριά και ασήκωτη ιδεολογία τους;

    Σε αυτό το άλμα λογικής, οι ηρωικοί “πρόγονοι” του Κασιδιάρη και του Παναγιώταρου, αυτοί που είναι πολύ μακρινοί για να ταυτοποιηθούν ιδεολογικά μαζί τους και πεθαμένοι για να διαψεύσουν, εμφανίζονται να μεταφέρουν όλο το βαρύ φορτίο της δόξας, το οποίο προφανώς καταθέτουν στα πόδια του Μιχαλολιάκου, του μόνου ικανού να το σηκώσει.

    Επειδή όμως οι ιστορικές αναγωγές στο μακρινό παρελθόν δεν παρέχουν ασφαλή στοιχεία πατριωτικής ταυτοποίησης για τους Φύρερ της διπλανής πόρτας (για να μην σημειώσουμε πως ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος, διαθέτει το σκούρο με το οποίο κατηγορεί τους άλλους ως ακάθαρτους έλληνες), ας σταθούμε στις πρόσφατες περιόδους, που οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα. Με βάση αυτή την ανάλυση λοιπόν, οι Χρυσαυγίτες δεν μοιάζουν ούτε με τον Λεωνίδα, ούτε με τον Κολοκοτρώνη, αλλά με τον Αρτέμη Μάτσα των ελληνικών ταινιών. Με αυτό τον δοσίλογο που είχε ασπαστεί τον εθνικοσοσιαλισμό, φόραγε κουκούλα και πρόδιδε έλληνες πατριώτες. Είναι προφανές πως όταν μάλιστα το έκανε, όταν οδηγούσε ανθρώπους σε αποσπάσματα ή σε φούρνους, ταυτόχρονα θαύμαζε και το αρχαίο κάλλος που άλλωστε και ο Χίτλερ αποτιμούσε και θεωρούσε την πράξη του πατριωτισμό και όχι προδοσία.

    Αυτό το “είναι φίλοι μας οι Γερμανοί” που έχει στοιχειώσει τις ελληνικές ταινίες, αφού πρώτα τύποι σαν τον Αρτέμη Μάτση στοίχειωσαν την ίδια τη χώρα, είναι η μοναδική δίκαιη πατριωτική ταυτοποίηση που μπορεί να γίνει με τη Χρυσή Αυγή. Όλα τα άλλα είναι πολύ μακρινά και μπορεί να τα επικαλείται ο κάθε έλληνας ως καταγωγή και πρότυπο. Σε αυτό όμως που ο καθένας διαφοροποιείται και ελέγχεται, το πρόσφατο, ο Κασιδιάρης και η παρέα του είναι οι λάτρεις του Εθνικοσοσιαλισμού, των εγκληματικών θεωριών και βέβαια εξ” αυτών και οι προδότες ενός λαού που μάτωσε για να αντιμετωπίσει το έγκλημα.

    Μπορεί όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης βλέπει στο DVD την γνωστή ταινία “300” να θεωρεί πως είναι αυτός που αναφωνεί το “this is Sparta” και το ίδιο να θεωρούν και οι εθνικόπληκτοι φίλοι του. Δυστυχώς, όμως, δεν είναι τίποτα άλλο από τον Αρτέμη της Finos Films.

    Όσες φορές τους ακούς να μιλάνε, είναι οι ηρωικοί απόγονοι των πιο ηρωικών στιγμών. Αλλά την μοναδική περίοδο που μπορείς να τους ζυγίσεις και να τους ταυτίσεις ιστορικά, είναι κουκουλοφόροι, ταγματασφαλίτες και μαυραγορίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Λοιπόν η ανωμαλία πάει σύννεφο εδώ.
    Σε ένα δημοσίευμα, ένας πολιτικός απειλή να μην τολμήσουν και βγάλουν από τα σπίτια τους τους Έλληνες οι τράπεζες.
    Τις τράπεζες της συντηρεί το κράτος με τα χρήματα των Ελλήνων.
    Μερικοί κάνουν επίθεση στο πολιτικό να μην χαρακτηρίσω με ποιόν τρόπο και ερωτώ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ είναι??????????
    Το 85% των Ελλήνων χρωστάει γιατί δεν έχει του τα έχουν πάρει ή δεν έχει δουλειά η του κόψανε την σύνταξη η η η η η.....
    Οσονούπω με τα χαράτσια και άλλο ένα 14% θα χρωστάει και μένει το 1% που είναι οι γνωστοί και οι τοκογλύφοι.
    Επιστρέφετε το ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
    Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος ΄΄το μη χείρον βέλτιστο΄΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΓΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΙΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΤΑΞΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΤΙΜΗ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ (ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ-ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΣΑΚΣ - ΟΜΠΑΜΙΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ) ΚΙ ΕΣΥ ΛΑΕ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΚΥΨΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΟΜΠΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΤΥΠΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ .......... ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ (((((((( Α Π Ο Τ Ο Λ Α Ο ))))))) ΜΜΕ , ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠ ΤΟ 4% ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΤΑΝΟΥΝ 24% ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΜΑΣ *σώσει*

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ,ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΝΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΗΣ ΧΑ , ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΡΩΘΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ , ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΓΕΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1943-1949 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ . ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ..*****ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΣΕΒΗΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΜΗΡΟΥ ΙΛΙΑΔΑ Ι 63-64...

    ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΗ ΧΑ.....ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΙΒΑΝΟΣ , ΣΥΡΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟΣ , ΛΥΒΙΗ , ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ , ΑΛΛΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ . Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ , ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΛΗΓΕΣ , ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΘΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΠ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ. ΚΑΤ ΕΠΙΛΟΓΗΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ , ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ 4 % ΠΑΝΕ 24 ΚΙ ΑΠ ΤΟ 0.4% ΣΤΟ 14% ..ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΥΧΑΙΑ .
    ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΙΜΑΤΟΛΥΛΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΒΑΣΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΑΛΩΒΙΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ "ΞΑΝΑΣΩΣΕΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ 11.53 ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ...ΑΣΠΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ(ΠΟΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ) ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΠΙΜΕΛΩΣ(ΝΟΜΙΖΕΙ..)ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΒΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΣΟΥΒΑΛΑΣ(ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ...) ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ* ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥ
    .
    Υ.Γ. ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΟΜΩΣ 11.53 ΝΑΙ ΜΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΣΟΥ(ΣΕΒΑΣΤΕΣ) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ?
    ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ?ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ?
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΤΕΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥ? ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ 3.33 ΑΠΟ ΤΟΝ 11.53;
    ΕΝΑΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΕΡΓΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΕΡΓΗ ΜΗΤΕΡΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΟ.
    ΑΚΟΥ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ;
    ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
    ΑΚΟΥ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΥΤΕ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΘΡΕΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    Ε ΟΧΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΨΕΥΤΟΝΤΑΗΔΕΣ...ΜΕΡΟΣ 1ο3 Αυγούστου 2013 στις 9:18 μ.μ.

    Σοκάρει η επιστολή αξιωματικού του Ελληνικού Στρατού για τη Χρυσή Αυγή
    Παρασκευή, Αυγούστου 02, 2013 ΕΛΛΑΔΑ

    «Νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ με όλους σας κάποια γεγονότα που διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια μου την Τετάρτη 10 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης».
    Έτσι ξεκινά η επιστολή-σοκ ενός ένστολου για τα όσα διαδραματίστηκαν στην Ηλιούπολη το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιουλίου. Έφτασε από αναγνώστη του «Βήματος» στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της εφημερίδας.
    Ο συγγραφέας ξεκαθαρίζει εξ' αρχής ότι «δεν είμαι ούτε ακροαριστερός, ούτε ακροδεξιός. Δεν μπαίνω ούτε στο καλούπι του δεξιού, ούτε του αριστερού» και δηλώνει το επάγγελμά του, «γιατί αυτό αποτελεί μία αρκετά σημαντική λεπτομέρεια στην υπόθεση. Είμαι αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού».
    Εκείνη την Τετάρτη μια πολυμελής ομάδα χρυσαυγιτών πραγματοποίησε καταδρομική επίθεση στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο «Συνεργείο», που λειτουργεί στην Ηλιούπολη.
    Επιτέθηκε ενώ στον χώρο λειτουργούσε μάθημα αγγλικών. Κινήθηκαν εναντίον παιδιών, κατά της 60χρονης καθηγήτριάς τους και ενός ακόμη ενήλικα που βρισκόταν στον χώρο. Με καδρόνια και λοστούς προκάλεσαν σημαντικές ζημιές στους χώρους του κτιρίου. Σύμφωνα με καταγγελίες, οι χρυσαυγίτες έχουν «χτυπήσει» τον συγκεκριμένο χώρο άλλες δύο φορές.
    Η μαρτυρία λοιπόν του ένστολου επιστολογράφου αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς τα γεγονότα ήταν αποτρόπαια - επίθεση σε παιδιά και ηλικιωμένους. Συμμορίες επιχειρούν να αυτοδικήσουν και να επιβάλουν τον νόμο της ζούγκλας. Και αυτό δεν το ανέχονται οι πολίτες - ούτε καν αυτοί που το επάγγελμά τους επιβάλλει ενίοτε χρήση νομιμοποιημένης βίας.
    «Αυτό που έζησα στην πλατεία της Ηλιούπολης ήταν τραγικό και συνάμα τρομακτικό» λέει ο αυτόπτης μάρτυρας.
    «Περίπου 30-40 μηχανάκια με δύο άτομα το καθένα (60-80 άτομα), φορώντας κράνη και μπλούζες της Xρυσής Aυγής, εξοπλισμένοι με καδρόνια και ξεφτιλίζοντας την ελληνική σημαία που κρατούσαν στα χέρια τους (είτε δεμένη στα καδρόνια τους), εμφανίστηκαν στην πλατεία και φώναζαν τα συνθήματά τους, πετώντας ταυτόχρονα διάφορα φυλλάδια.
    Eγώ έτυχε να πίνω τον καφέ μου με παρέα σε μία καφετέρια της πλατείας. Όταν τους είδα, είπα: "Έχει καταντήσει πόλεμος συμμοριών, οι μεν κοπανάνε τους δε και... τούμπαλιν". Μέχρι εκείνη την ώρα δεν φανταζόμουν το τι θα ακολουθήσει και ήμουν σχετικά ήρεμος, ψύχραιμος και ατάραχος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΝΤΑΗΔΕΣ...ΜΕΡΟΣ 2ο3 Αυγούστου 2013 στις 9:20 μ.μ.

    .
    Στη συνέχεια εξιστορεί λεπτό προς λεπτό την καταδρομική επιχείρηση εναντίον των παιδιών: «Δεν άντεξα και προφανώς σηκώθηκα και έφυγα από την καφετέρια και έτρεξα αμέσως προς τα εκεί.
    Τότε διαπίστωσα ότι έξω από τον χώρο που κατέστρεψαν, είχαν ρίξει έναν μεσήλικα στο έδαφος και ένα ένα τα "πρόβατα" περνούσαν και έδειχναν τη μαγκιά τους και τον βαρούσαν, ενώ ήταν ήδη πεσμένος και μέσα στα αίματα. Πήγα λοιπόν να τον σώσω φωνάζοντας, να τον προστατεύσω από τα χειρότερα και μετά να τον ηρεμήσω καθώς είχε πάθει σοκ.
    Τα μηχανάκια συνέχισαν επιδεικτικά να κάνουν τον "γύρο του θριάμβου", όταν ένα από αυτά ξανασταμάτησε και ο ψευτόμαγκας συνοδηγός με ρώτησε "Εσύ τι κοιτάς;". "Εσένα" του απάντησα ορμώμενος από τον θυμό μου και την υπερένταση.
    Βέβαια αυτό παρ' ολίγον θα προκαλούσε και τον δικό μου ξυλοδαρμό. Λογικά θα είχα την τιμή να είμαι ο πρώτος Έλληνας αξιωματικός του Στρατού που θα έτρωγε ξύλο από χρυσαυγίτες.
    H ειρωνεία θα ήταν ότι θα με ξάπλωνε η σημαία που υπηρετώ εδώ και 15 χρόνια ως έλληνας αξιωματικός. Ευτυχώς για μένα (και τη μανούλα μου) εκείνη τη στιγμή, ο "τσοπάνος" τους έδωσε το σήμα της υποχώρησης και της εξόρμησης σε άλλη περιοχή. Kάπως έτσι τη γλίτωσα. Kαθαρά από θέμα τύχης και συγκυρίας».
    Στη συνέχεια στηλιτεύει όσους παραλουθούσαν αδρανείς το σκηνικό από τις καφετέριες και ερωτά πώς ανέχτηκαν οι κάτοικοι της Ηλιούπολης «αυτούς τους ψευτόμαγκες στην περιοχή τους. Δεν με νοιάζει αν είναι χρυσαυγίτες, αναρχικοί, KNίτες, ONNEΔίτες, Aρειανοί, ΠAOKτσήδες, Oλυμπιακοί, αστυνομικοί κ.ο.κ. Δεν διαλέγω στρατόπεδο. Aυτές οι ψευτομαγκιές του τύπου "φοράω κράνος, παίρνω καδρόνια και μαχαίρια και 100 άτομα ορμάμε σε έναν (και μάλιστα 15χρονο ή 60χρονο)" είναι η κατάντια της ελληνικής κοινωνίας».

    ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
    *Ο ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΚΛΑΨΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΑΛΟΙΜΟΝΟ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. *Ο ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΚΛΑΨΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΑΛΟΙΜΟΝΟ* ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΝ ΜΕΡΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΔΩ
    δεν ειναι οι ΝΕΟΝΑΖΙ , ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ . Το ΘΕΜΑ ΜΑΣ ειναι η γλυτσα του ΠΑΣΟΚ που πηγε στον Τσιπραντρεου για να μας ξανασωσει.
    ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ , ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ.

    Επιτελους για μια φορα μετα απο 40 χρονια ενημερωθείτε κι αποφασιστε σωστα . Επιτελους αντιδραστε πειτε για μια φορα ΟΧΙ σε οτι και οποιους προωθει το Σαπιο κατεστημενο και τα οργανομενα συμφεροντα ...ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑΝΤΡΕΟΥ < ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ < ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ > ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΩΘΟΥΝ . ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΣ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ......
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ , ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ

    ΤΣΙΠΡΑ , ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΧΑ ΑΥΤΟΙ ...ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ , ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ , ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΕΜΕΙΣ . ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ;

    ΜΠΑΛΑΦΑΣ.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΚΟΠΙΑ , ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΦΗΣΕ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ
    http://eoniaellhnikhpisti.blogspot.gr/2012/06/blog-post_8990.html?spref=fb

    Ο ΑΛΙΟΓΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
    ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ''''''ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ'''''''' ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ """""Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ """""" ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ.

    ΕΔΩ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΑΥΓΗ http://citizengr.wordpress.com/2012/05/30/9008/

    ΕΔΩ ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ...
    http://www.youtube.com/watch?v=uheI0qvTEvA&feature=player_embedded

    ΤΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ; ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟ ΠΡΟΤΟΦΟΛΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΕΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΣΟΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΙΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ .http://www.youtube.com/watch?v=XIsSZp4x_9U&list=PLvDore2KlXtt34NZz_rNKrj0ZOTaz9sbH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΟΥΛΑΡΙΣΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ Π........ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ
    ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΕΙΝΑΙ (ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ), ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΥΤΟ?????
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΝΤΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ????
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ (ΤΟ ΚΜΑ ΕΝΝΟΩ) ΑΠΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ κλπ.
    ΤΟΣΟ ΝΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ .......ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΞΕΜΕΙΝΕΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΝΑ ΤΟΝ Π....Ω ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗ...ΑΝ, ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΜΜΕΣΑ Η ΕΜΜΕΣΑ ΕΛΕΓΑΝ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΛΕΦΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΛΑ ΑΠ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΗΚΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΣΟΥ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΕΦΑΝΩΝΕΙ ΜΕ ΔΟΞΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. "ΟΥ ΠΕΡΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΙΟΥΜΕΘΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΑΡΕΤΗΣ" ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΤΣΗΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ "ΑΘΑΝΑΤΟΣ" ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΕΟΛΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΖΩ ΠΛΕΟΝ Ν ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΑΞΙΖΑΝ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΤΟ 1821 , ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΘΥΣΙΑΖΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΟΡΦΟΜΕΝΟΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΤΑΞΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩ ΠΟΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ...
    ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ . ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΑΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑΒΕΤΕ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΑΝ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΦΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ Π........ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΟΛΤΑΞΙΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ( στον μπΟς ομπαμια ) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΥΠΟΥ ΤΣΙΠΡΑΝΤΡΕΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΕΣΩ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΟΠΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΜΜΕ . ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ .

    "ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .
    ΔΙΟΤΙ Η ΟΡΑΣΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ"
    """ΠΛΑΤΩΝ"""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΜΠΑ ΣΗΜΑΔΙ ΑΠΟ ΤΟ.... ..ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ!4 Αυγούστου 2013 στις 6:03 μ.μ.


    Με ειρωνικό τρόπο, σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, τον αγκυλωτό σταυρό του Ηλία Κασιδιάρη που έχει προκαλέσει σύγχυση στα εγχώρια μέσα.

    Σε φωτογραφία που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα, ο Ηλίας Κασιδιάρης εμφανίζεται στην παραλία με τη Μις Τουρισμός, ενώ στο χέρι του διακρίνεται με ένα αρχαιοελληνικό τατουάζ "αγκυλωτό σταυρό" με μαιάνδρους, ένα πανάρχαιο σύμβολο που όμως από τον 20ο αιώνα έχει συνδεθεί άρρηκτα με τον Ναζισμό, λόγω της χρήσης του από τα στρατεύματα του Χιτλερ.


    Σχολιάζοντας την επίμαχη φωτογραφία, ο Πέτρος Τατσόπουλος, ειρωνευόμενος την ανορθογραφία για την οποία κατηγορούν ορισμένα μέλη των ακροδεξιών κομμάτων, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

    «Μ@λ#κ$ς κομπλεξικοί. Το γλωσοφάγατε το παιδί. ΄Ακου τατουάζ ζβάστηκα. Το σημάδι από το εμβόλιο είναι.»


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ......ΜΕΡΟΣ 1ο4 Αυγούστου 2013 στις 8:33 μ.μ.

    Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλος: Η Χρυσή αυγή έχει παγανιστικό υπόβαθρο και ναζιστική νοοτροπία!

    Νέα, ολομέτωπη επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής, με αφορμή την έξαρση των κρουσμάτων ρατσιστικής βίας, εξαπολύει ο μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης, Παύλος, κάνοντας λόγο για οργάνωση του μίσους και της κακίας.

    Σε συνέντευξή του στον «Αγγελιοφόρο της Κυριακής», ο ιεράρχης υποστηρίζει ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ούτε χρυσή ούτε αυγή, αλλά αντιθέτως είναι μαύρη νύκτα, στην οποία, όπως λέει, ζουν όσοι την υπηρετούν. Ο ίδιος πιστεύει ότι πρέπει να τεθεί εκτός νόμου ο εν λόγω κομματικός σχηματισμός, καθώς χρησιμοποιεί την εξουσία που του έχει παραχωρηθεί, για να κακουργεί.

    Ο κ. Παύλος, ο οποίος ήταν ο πρώτος ιεράρχης που άσκησε δημοσίως σφοδρή κριτική πριν από τρεις μήνες, τον Οκτώβριο του 2012, κατά των θέσεων και των πρακτικών της οργάνωσης, τονίζει ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί Δούρειο Ιππο για την Εκκλησία. Καλεί δε τους ιερωμένους να μη συγχρωτίζονται με τους εκπροσώπους της, καθώς μπορεί να θεωρηθούν συνεργοί σε εγκληματικές πράξεις.

    Ο ίδιος, όπως αποκαλύπτει, έχει καταστεί στόχος της οργάνωσης, η οποία του έχει ανοίξει, όπως σημειώνει, φάκελο, καταχωρίζοντας σ΄ αυτόν κάθε νέα δήλωσή του, αφού πρώτα τη διαστρεβλώσει.

    Ο μητροπολίτης Σιατίστης πιστεύει πως αποτελεί επίδειξη ανθρώπινης βλακείας η υπεράσπιση των θέσεων περί εθνοφυλετισμού και μισαλλοδοξίας, ενώ προτείνει τη θέσπιση ιδιώνυμου αδικήματος για τις περιπτώσεις αποτρόπαιων ρατσιστικών εγκλημάτων, όπως αυτό που έγινε πρόσφατα στην Αθήνα, με το φόνο νεαρού Πακιστανού την ώρα που πήγαινε με το ποδήλατό του στη δουλειά του.

    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥΛΚΑ
    Ο μητροπολίτης Σιατίστης πιστεύει πως αποτελεί επίδειξη ανθρώπινης βλακείας η υπεράσπιση των θέσεων περί εθνοφυλετισμού και μισαλλοδοξίας, ενώ προτείνει τη θέσπιση ιδιώνυμου αδικήματος για τις περιπτώσεις αποτρόπαιων ρατσιστικών εγκλημάτων, όπως αυτό που έγινε πρόσφατα στην Αθήνα, με το φόνο νεαρού Πακιστανού την ώρα που πήγαινε με το ποδήλατό του στη δουλειά του.

    Ο μητροπολίτης Σιατίστης πιστεύει πως αποτελεί επίδειξη ανθρώπινης βλακείας η υπεράσπιση των θέσεων περί εθνοφυλετισμού και μισαλλοδοξίας, ενώ προτείνει τη θέσπιση ιδιώνυμου αδικήματος για τις περιπτώσεις αποτρόπαιων ρατσιστικών εγκλημάτων, όπως αυτό που έγινε πρόσφατα στην Αθήνα, με το φόνο νεαρού Πακιστανού την ώρα που πήγαινε με το ποδήλατό του στη δουλειά του.

    Κατά το τελευταίο διάστημα αυξάνονται τα κρούσματα βίας σε βάρος μεταναστών, αλλοδαπών και προσφύγων, ακόμη και παιδιών. Τι είναι αυτό που, κατά τη γνώμη σας, οπλίζει το χέρι των θυτών; Γιατί τόσο μίσος;

    Το μίσος καλλιεργείται και δε γεννιέται ποτέ μόνο του. Για τις περιπτώσεις βίας με κοινό στόχο τους μετανάστες και τους πρόσφυγες υπάρχει το κίνημα της Χρυσής Αυγής. Αυτή η οργάνωση καλλιεργεί έναν εθνικισμό που δεν έχει κανένα έρεισμα και καμία σχέση με την Ελλάδα και την παράδοσή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ--ΜΕΡΟΣ 2ο4 Αυγούστου 2013 στις 8:36 μ.μ.


    Είναι χαρακτηριστικό το πώς ανέβηκε ποσοστιαία η Χρυσή Αυγή: επένδυσε στο φόβο, καλλιέργησε την ξενοφοβία. Ασφαλώς υπάρχουν λυπηρά περιστατικά βίας από ξένους, που πολλές φορές δε θελήσαμε να δούμε από πού προέρχονται. Ωστόσο, σε μια εποχή με τεράστια οικονομικά προβλήματα, με το φάσμα της πείνας να μας αγγίζει, είναι πολύ εύκολο να καλλιεργηθεί η νοοτροπία πως για όλα φταίνε οι ξένοι. Βέβαια, δε λύνει κανένα πρόβλημα η Χρυσή Αυγή σκοτώνοντας ή πληγώνοντας ή κυνηγώντας ή καταστρέφοντας τη ζωή και την περιουσία των προσφύγων και των μεταναστών. Το μόνο που κάνει είναι να καλλιεργεί το μίσος.

    Η κύρια αιτία, λοιπόν, για όσα συμβαίνουν είναι το γεγονός πως ζούμε σε μία μπερδεμένη κοινωνία, που δεν ξέρει πλέον από τι κινδυνεύει και τι φοβάται.

    Για σας τι αντιπροσωπεύει η Χρυσή Αυγή; Τι είναι αυτό που σας φοβίζει και σας ενοχλεί περισσότερο σ΄ αυτήν;

    Δε με φοβίζει τίποτα. Πολύ πριν εμφανιστεί ως κόμμα, η Εκκλησία είχε διατυπώσει τη θέση ότι το ιδεολογικό υπόβαθρό της είναι παγανιστικό. Η θέση των Χρυσαυγιτών είναι κοινή, ότι δηλαδή ο χριστιανισμός κατέστρεψε την Ελλάδα, άποψη που είναι νεοειδωλολατρική.

    Αυτό που με ανησυχεί είναι πως η νοοτροπία τους είναι ναζιστική. Ακούσαμε ένα βουλευτή να λέει σαφέστατα, εν όψει της προοπτικής να ιδρύσει ιατρείο η Χρυσή Αυγή, ότι «ασφαλώς και δε θα φροντίσουν το παιδί ενός μετανάστη». Kι αναρωτιέμαι: θα σου φέρουν στο ιατρείο ένα παιδί μισοπεθαμένο και εσύ θα το διώξεις; Για την Εκκλησία είσαι φονιάς. Είσαι ηθικά υπεύθυνος για το θάνατό του. Εξάλλου, για ποια ιατρική μιλούν; Για την ιατρική που βρίσκεται στην υπηρεσία μόνον των κατοίκων ενός έθνους; Η ιατρική δεν προσφέρεται σε όλους; Δεν είναι στρέβλωση αυτή; Υπάρχει ένα στρεβλό φρόνημα, ένας κίνδυνος, που παραπέμπει στο ναζισμό. Ας μην ξεχνάμε, εξάλλου, ότι ο Χίτλερ διά της δημοκρατίας κατήργησε τη δημοκρατία.

    Αλήθεια, μπορεί να είναι χρυσή και αυγή η νοοτροπία ότι δε θα φροντίσουμε το παιδί ενός μετανάστη; Αυτή η νοοτροπία τι δείχνει; Χρυσή αυγή ή μαύρη νύκτα, μαύρο σκοτάδι, στο οποίο ζουν αυτοί οι άνθρωποι, για να μπορούν να λένε τέτοια λόγια; Δηλαδή, το παιδί ενός μετανάστη παύει να είναι παιδί;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ---ΜΕΡΟΣ 3ο4 Αυγούστου 2013 στις 8:39 μ.μ.


    Ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί πολιτικοί αλλά και ιερωμένοι που συγχρωτίζονται και συσχετίζονται με τη Χρυσή Αυγή. Τι δηλώνει αυτή η συναναστροφή;

    Η συναναστροφή τους είναι μέγα λάθος. Δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από τη Χρυσή Αυγή. Καλό θα ήταν να μη γίνονται συνεργοί σε πράξεις εγκληματικές. Ας δουν καλύτερα κάποιοι ιερωμένοι ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένας Δούρειος Ιππος για την Εκκλησία, ας δουν ότι έχει την προμετωπίδα του χριστιανού, αλλά στην πραγματικότητα το φρόνημα του μίσους και της κακίας. Ας προσέξουν παρά πολύ αυτοί οι ιερωμένοι, για να μην κλάψουν εκ των υστέρων.

    Ωστόσο, μετά τη δημόσια παρέμβασή σας πριν από τρεις μήνες ελάχιστοι ιεράρχες άρθρωσαν δημοσίως κριτική κατά της Χρυσής Αυγής. Οι απόψεις σας είναι εν τέλει μειοψηφικές στις τάξεις της Εκκλησίας;

    Οχι, βεβαίως. Αλλοι περίπου δέκα ιεράρχες έκαναν και εκείνοι δημόσιες δηλώσεις. Μπορεί να ήμουν ο πρώτος, αλλά όχι ο μόνος. Ισως άρπαξα πρώτος την ευκαιρία. Ενιωσα να επαναστατώ, όταν διαπίστωσα ότι η Χρυσή Αυγή προσπαθούσε να εμφανιστεί σαν προστάτης του Χριστού και της Εκκλησίας. Υπάρχουν, πάντως, πολλοί αρχιερείς που δε θέλησαν να μιλήσουν, αλλά με επαίνεσαν γι’ αυτό που έκανα.

    Για την Ιερά Σύνοδο

    Αυτό σημαίνει ότι έχει έρθει η ώρα, ώστε να παρέμβει η Ιερά Σύνοδος, η Εκκλησία της Ελλάδος, και να καταδικάσει δημοσίως τα φαινόμενα βίας, φανατισμού και ρατσισμού;

    Για τα ζητήματα αυτά έχει μιλήσει επανειλημμένως ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Εξάλλου, αρκετοί μητροπολίτες έχουν καταδικάσει το ρατσισμό και τη βία στις μητροπόλεις τους, χωρίς να βγουν στην τηλεόραση. Πιστεύω ότι θα έρθει κάποια στιγμή, σε κάποια άλλη ευκαιρία, που η Ιερά Σύνοδος θα αναγκαστεί να λάβει επίσημα θέση και να καταδικάσει όσα συμβαίνουν.

    Αισθάνεστε πως μπορεί να έχετε μετανιώσει για όσα έχετε καταλογίσει στη Χρυσή Αυγή, κυρίως με το κείμενό σας πριν από τρεις μήνες στον ιστότοπο Ρομφαία;

    Οχι, δε μετανιώνω, ούτε όμως φανταζόμουν ότι το κείμενο που έγραψα τότε θα έπαιρνε τόσο μεγάλη έκταση. Δέχτηκα πολλά τηλεφωνήματα και e-mail εντός και εκτός Ελλάδας από απλούς ανθρώπους. Οσοι μου τηλεφωνούσαν καταλάβαιναν πως υπάρχει ο κίνδυνος από τους κακούς μετανάστες, αλλά και από τη Χρυσή Αυγή. Κι εγώ στην οικογένειά μου έχω περιστατικά βίας. Αλλά δεν μπορώ απ’ αυτά να βγάλω συμπέρασμα και όποιον μαύρο βλέπω στο δρόμο να τον σπάω στο ξύλο.

    Πηγή: http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=14&artid=167236

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μια ψύχραιμη προσέγγιση του ιστορικού ζητήματος περί Ποντίων
    Του Νάσου Θεοδωρίδη (από την ΑΥΓΗ, 20/05/12)..

    Οι επετειακές κραυγές που συνήθως ακούγονται και γράφονται κάθε άνοιξη για το ζήτημα της όντως απεχθούς και μαζικής εξόντωσης των Ποντίων επιτάσσουν μια ψύχραιμη προσέγγιση και αποτίμηση του ιστορικού αυτού ζητήματος. Δυστυχώς μέχρι σήμερα ουδείς ειδήμων ασχολήθηκε αντικειμενικά με την ιστορική ανάλυση της άλλης πλευράς της αλήθειας στο θέμα του ελληνισμού του Πόντου.
    Η επιχειρηματολογία της εθνικιστικής μερίδας των Ποντίων, σε σχέση με αυτά που υπέφερε ο ποντιακός λαός από το 1915 έως το 1924, αναφέρεται πράγματι σε πολλές αλήθειες, ταυτόχρονα όμως δεν διστάζει να χρησιμοποιεί μισές αλήθειες, να αποκρύπτει άλλες αλήθειες και να διαδίδει πολλά ψεύδη.
    Από κοινωνικής και πολιτικής σκοπιάς το πιο αναληθές κατασκεύασμα είναι η…

    θεωρία του λεγόμενου επαναστατικού αγώνα προς «απελευθέρωση» του Πόντου από τον «τουρκικό ζυγό». Θεωρητικά ο όρος «απελευθέρωση» μπορεί να έχει αποδεκτό περιεχόμενο μόνο όταν αφορά σε μια σχετικά μεγάλη εδαφική περιοχή όπου η φίλια εθνική ομάδα αποτελεί την πληθυσμιακή πλειοψηφία.
    Στην προκειμένη περίπτωση ο ελληνικός πληθυσμός των τριών νομών ή Βιλαετίων, του Πόντου αποτελούσε μια σημαντική, μια μικρή ή μια εντελώς ασήμαντη μειοψηφία. Τα επίσημα αυτά στατιστικά στοιχεία, που αφορούν στο έτος 1912, προέρχονται από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Σωτηριάδη. Συγκεκριμένα, στον νομό, δηλαδή στο Βιλαέτι της Τραπεζούντας οι Έλληνες ανέρχονταν μόνο στο 25,9% του συνολικού πληθυσμού, συγκεκριμένα οι Τούρκοι αριθμούσαν 957.866 άτομα ενώ οι Έλληνες ανέρχονταν μόνο σε 353.533.
    Το πραγματικό αντάρτικο στον Πόντο άρχισε μόλις το 1916, όταν οι Ρώσοι κατέλαβαν την πόλη της Τραπεζούντας μεταφέροντας το ρωσοτουρκικό πολεμικό μέτωπο στην περιοχή εκείνη. Οργανωτής του ελληνικού αντάρτικου ήταν ο φανατικός «στρατηγός» Καραβαγγέλης, ο οποίος ήρθε στη Σαμψούντα το 1908 ως μητροπολίτης.
    Μετά τη δημιουργία των ανταρτικών σωμάτων με χρήματα και πολεμοφόδια που πήρε ο μητροπολίτης από τους Ρώσους, τα εξαπέλυσε να προσβάλουν τον τουρκικό στρατό στα μετόπισθέν του, τη στιγμή κατά την οποίαν οι Τούρκοι πολεμούσαν τον ρωσικό στρατό στο μέτωπο της Τραπεζούντας.
    Οι αντάρτες του Πόντου συντάχθηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου με τα εχθρικά κατοχικά στρατεύματα της Ρωσίας, καταπολέμησαν τον στρατό του κράτους του οποίου ήταν υπήκοοι, καταπιέζοντας και σκοτώνοντας αλλόθρησκους συμπολίτες τους.
    Οι ταλαίπωροι αντάρτες, το πλείστον τουρκόφωνοι και αναλφάβητοι, έπεσαν στην παγίδα του αιμοσταγούς αυτού παπά χωρίς να αναλογιστούν τις συνέπειες του λεγόμενου απελευθερωτικού αγώνα, δηλαδή δεν συνειδητοποίησαν καν το τι θα απογίνονταν αυτοί μετά το τέλος του πολέμου, όταν ο μεν παπάς θα εξαφανιζόταν για να σωθεί, όπως και έγινε, αυτοί όμως θα παρέμεναν.
    Κάτω από την εγκληματική καθοδήγηση του Καραβαγγέλη οι χριστιανοί άρχισαν να πυκνώνουν τις τάξεις των ανταρτών χτυπώντας πισώπλατα τον τουρκικό στρατό και ληστεύοντας κυρίως τουρκικά χωριά, για να μπορέσουν να επιβιώσουν.
    Λόγω των πράξεων αυτών ο τουρκικός στρατός άρχισε στην περιοχή της Μπάφρας το κυνήγι εναντίον των ανταρτών, που μετεξελίχθηκε βεβαίως σε μαζική εθνοκάθαρση, απολύτως κατακριτέα αλλά και διακριτή από μια «γενοκτονία», που θα προϋπέθετε «άμεσο δόλο εξόντωσης μέχρις ενός», πράγμα αναπόδεικτο.
    Όμως στα ελληνικά ΜΜΕ γίνεται συνεχής αναφορά στα εγκλήματα που διέπραξαν οι Τούρκοι εναντίον των Ελλήνων στον Πόντο παρασιωπώντας συστηματικά τις εγκληματικές πράξεις των Ελλήνων ανταρτών, τις οποίες παρουσιάζει κομπάζοντας σε μια μελέτη του ο εθνικιστής Πόντιος συγγραφέας Ανθεμίδης («Επαναστατική τρομοκρατία – Αντίποινα των Ελλήνων κατά του τουρκικού πληθυσμού»).
    Συνεπώς είναι ανεπίτρεπτο να ζητούμε με θορυβώδη τρόπο από την Τουρκία να καταδικάσει τα δικά της εγκλήματα, χωρίς όμως να ζητάμε συγγνώμη για παρόμοια εγκλήματα που έκανε η «δική μας» πλευρά.
    * Ο Νάσος Θεοδωρίδης είναι δικηγόρος και μέλος της Π.Κ. του ΣΥΝ Αμπελοκήπων
    http://udemand.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  40. [Αγαπητοί συνέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ]
    Γράφει ο
    Αναστάσιος Καζαντζίδης
    Επειδή δέχτηκα δημόσια πρόσκληση από τον ΣΥΡΙΖΑ της Χαλκιδικής να ενταχθώ στις γραμμές του κόμματος αυτού, έπειτα από μια απάντησε σε χιουμοριστικό άρθρο μου στην τοπική εφημερίδα ΓΝΩΜΗ, απαντώ στην πρόσκληση με το κείμενο που ακολουθεί:

    Χαίρομαι ειλικρινά για την αίσθηση του εκλεκτού χιούμορ που σας διακρίνει.

    Όπως επίσης χαίρομαι και για την πρόσκληση που μου απευθύνατε για να προσχωρήσω στις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία με τιμά ως πολίτη.

    Επειδή μου αρέσουν όμως οι αρσενικές κουβέντες, θα την απορρίψω.

    Όχι ευχαριστώ.

    Δεν θα μπορούσα να έλθω στις γραμμές σας, γιατί ενώ από τη μια μεριά σας βλέπω υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μουσουλμάνων της Θράκης, δεν σας έχω δει ποτέ να αναλαμβάνετε κάποια δράση υπέρ των ίδιων ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Χριστιανών στην Τουρκία.

    Δεν θα μπορούσα να έλθω στις γραμμές σας, γιατί ενώ από τη μια μεριά πέντε συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ - Οικολογική Παρέμβαση, Κόκκινο, Νεολαία Συνασπισμού, ΣΥΡΙΖΑ Παράρτημα Υμηττού, Διεθνιστική Εργατική Αριστερά- ονομάζουν τα Σκόπια ως 'Ματσεντόνια'και τους Σκοπιανούς 'ματσεντόσκι' και στηρίζουν τις απόψεις του ναζιστή Γκρουέφσκι, από την άλλη κατηγορούν τους συμπατριώτες τους στην Ελλάδα που διεκδικούν το αυτονόητο δικαίωμά τους, ως .εθνικιστές!

    Δεν θα μπορούσα ποτέ να έλθω στις γραμμές σας, γιατί ενώ από τη μια μεριά στηρίζετε τους Τσάμηδες -τους αποδεδειγμένους συνεργάτες του Χίτλερ στην κατοχή- και τους αναγνωρίζετε το δικαίωμα να διεκδικήσουν τις κατασχεμένες από την Ελλάδα περιουσίες τους, από την άλλη, δεν σας έχω δει ποτέ να διαμαρτύρεστε για την καταπάτηση των δικαιωμάτων των Ελλήνων κατοίκων της Βορείου Ηπείρου!

    Δεν θα μπορούσα ποτέ να έλθω στις γραμμές σας, γιατί ενώ στηρίζετε τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων, στηρίξατε παράλληλα και το αμερικάνικο σχέδιο Ανάν που αφαιρούσε τα δικαιώματα των Ελληνοκυπρίων και διέλυε την Κυπριακή Δημοκρατία!

    Δεν θα μπορούσα ποτέ να έλθω στις γραμμές σας, γιατί ενώ ονομάζετε την Κωνσταντινούπολη Ιστανμπούλ, λέτε επίσης και το Μοναστήρι Μπίτολα, αλλά δεν λέτε και το Βερολίνο Μπερλίν!

    Δεν θα μπορούσα ποτέ να έλθω στις γραμμές σας, γιατί ενώ από τη μια ζητάτε επίμονα να μπει φραγμός και κάποιος έλεγχος στη διακίνηση του παγκόσμιου κεφαλαίου, από την άλλη θέλετε ελεύθερη διακίνηση λαθρομεταναστών στην Ελλάδα!

    Δεν θα μπορούσα ποτέ να έλθω στις γραμμές σας, γιατί ενώ από τη μια μεριά είστε υπέρ της κατάργησης του πεδίου βολής στους Λόφους της Φλώρινας για οικολογικούς λόγους, από την άλλη μεριά δεν διαμαρτυρηθήκατε ποτέ για το εργοστάσιο λιγνίτη της ΔΕΗ που μολύνει χειρότερα το ίδιο περιβάλλον, δεν διαμαρτυρηθήκατε ποτέ για το ασβεστάδικο και για το ορυχείο στην ίδια περιοχή, όπως και δεν διαμαρτυρηθήκατε ποτέ για την άθλια ρυπογόνο μονάδα παραγωγής ηλεκτρισμού των Σκοπιανών δίπλα στο Μοναστήρι, που όταν φυσά βόρειος άνεμος πνίγεται όλος ο νομός στο καυσαέρια!

    Δεν θα μπορούσα ποτέ να έλθω στις γραμμές σας, γιατί ο πρόεδρός σας από τη μια μεριά είναι λάβρος κατά των 'βυσμάτων' στο στρατό και από την άλλη υπηρετεί τη θητεία του βάζοντας βύσμα στο κέντρο της Αθήνας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας!

    Δεν θα μπορούσα ποτέ να έλθω στις γραμμές σας, γιατί ενώ βλέπω ένα νέο παιδί για αρχηγό με υποτίθεται νέες και καθαρές ιδέες, από την άλλη όμως τον βλέπω μέτοχο σε κατασκευαστική εταιρεία που στο καταστατικό της έχει στην πρώτη γραμμή τα .δημόσια έργα!

    Για αυτά και για άλλα πολλά

    Όχι ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ...5 Αυγούστου 2013 στις 1:17 π.μ.


    Ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ
    28 May 2013

    Νέα επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, προσάπτοντας στο ακροδεξιό κόμμα παγανιστικές και αποκρυφιστικές ιδεολογικές απαρχές που σήμερα έχουν ενδυθεί με τον «μανδύα του ναζιστικού συστήματος».

    Μιλώντας στη ΝΕΤ, ο μητροπολίτης Πειραιώς είπε ότι η Χρυσή Αυγή είναι τάγμα του σατανισμού και του παγανισμού, ωστόσο, όπως δήλωσε δεν θεωρεί πως είναι εκτός συνταγματικού πεδίου, καθώς «έχει εκλεγεί από περίπου 400.000 συνέλληνές μας».
    Σύμφωνα με τον κ. Σεραφείμ, «ο δήθεν εθνικισμός τους είναι στην ουσία μια μορφή επιβιώσεως του ναζισμού» και «ο αληθής όρος είναι ο “εθνισμός”, που σημαίνει αγάπη προς την πατρίδα χωρίς το μίσος προς τους άλλους».

    Ο κ. Σεραφείμ επεσήμανε ακόμη ότι η Χ.Α. ξεκίνησε το 1985 «από ένα ιδεολόγημα το οποίο δεν έχει αποκρύψει» ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

    «Ο ίδιος το γράφει στον πρόλογο του βιβλίου του Οδυσσέα Πατεράκη "Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου", όπου εκεί αναφέρεται στον αποκρυφιστή και μεγάλο ποιητή βέβαια, τον περίφημο Γουίλιαμ Γέιτς. Αυτός, μαζί με άλλους, είχαν συγκροτήσει τότε, τον 19ο αιώνα βέβαια, τον περίφημο ερμητικό τάγμα "Χρυσή Αυγή". Μέλος αυτού του τάγματος υπήρξε ο σατανιστής, αποκρυφιστής, Μαύρος Μάγος, ο Άλιστερ Κρόουλι» ανέφερε ο μητροπολίτης και πρόσθεσε πως πρόκειται για «ένα ιδεολόγημα που αναβιώνει στους καιρούς μας τον παγανισμό, τον αποκρυφισμό και βέβαια όλα αυτά ενδύονται με τον μανδύα του ναζιστικού συστήματος, δηλαδή έχουν μια στρατιωτική οργάνωση και ένα ιδεολόγημα προβάλλουν, τον εθνικισμό».

    Όσον αφορά στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, ο κ. Σεραφείμ είπε πως «ο κόσμος που έχει απηυδήσει από την ανυπαρξία του κράτους έρχεται και εντάσσεται σε αυτά τα συστήματα, χωρίς να πιστεύει αυτά τα οποία εκείνοι έχουν κατά νου» και όπως σημειώνει «εκείνοι το εκμεταλλεύονται».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΜΩΡΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ......5 Αυγούστου 2013 στις 1:25 π.μ.


    Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ:
    Επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής για τις νεοπαγανιστικές της αντιλήψεις
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/04/2013 18:41



    Τη νεοπαγανιστική φύση της Χρυσής Αυγής ανακάλυψε εσχάτως ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος με μακροσκελή ανακοίνωσή του καλεί τους χρυσαυγίτες να δηλώσουν ξεκάθαρα τη θέση τους απέναντι στον χριστιανισμό και την Εκκλησία.
    Στην ανακοίνωσή του ο κ. Σεραφείμ τονίζει ότι το «φαινόμενο του νεοπαγανισμού κατασκευάστηκε από τους σκοτεινούς ηγήτορες της νέας εποχής και της νέας τάξεως πραγμάτων για να αποτελέσει εκ παραλλήλου με το Ισλάμ τους προωθητικούς κριούς για την εκπόρθηση του χριστιανισμού».

    Ο μητροπολίτης Πειραιώς σημειώνει επίσης ότι οι νεοπαγανιστές χρηματοδοτούνται από τους «γνωστούς τραπεζίτες»!

    Αφορμή για τις τοποθετήσεις αυτές φαίνεται ότι είναι δηλώσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο οποίος σε συνέντευξή του, ανέφερε ότι «είμαι θρήσκος αλλά δεν πηγαίνω στην εκκλησία», ενώ πρόσθεσε ότι «νοιώθω πιο πολύ Έλληνας παρά Χριστιανός». Επίσης ο βουλευτής στην ερώτηση πως βλέπει την αρχαία ελληνική θρησκεία δήλωσε ότι «τη σέβομαι, εμείς στη Χρυσή Αυγή πιστεύουμε στην ανεξιθρησκία».

    Ο κ. Σεραφείμ αναφέρεται επίσης και σε πληροφορίες που θέλουν τον Ηλία Κασιδιάρη να ανέρχεται σε υψηλό όρος, προκειμένου να χαιρετίσει το χειμερινό ηλιοστάσιο και να αποδώσει τιμές στον Ήλιο, τον οποίο ο μητροπολίτης αποκαλεί «άλογη και ασυνείδητη μάζα ενέργειας».

    Με αφορμή τις πληροφορίες αυτές ο κ. Σεραφείμ καλεί τη Χρυσή Αυγή να «γνωστοποιήσει επίσημα τη θέση της για να γνωρίζουν οι ψηφοφόροι τι πρεσβεύει και να εκτιμήσουν ανάλογα την στάση της και τις σημερινές πεποιθήσεις της, γιατί παλαιότερα είχε αναρτήσει σαφείς παγανιστικές και αποκρυφιστικές θέσεις».

    Επί λέξει «καλούνται τόσον ο κ. Ματθαιόπουλος όσον και τα όργανα του κόμματος Λαϊκός Συναγερμός Χρυσή Αυγή να μας πληροφορήσουν εις τι ακριβώς συνίσταται ο σεβασμός τους προς την ειδωλολατρία της αρχαίας θρησκείας. Τούς εκφράζει δηλαδή ο ανθρωπομορφισμός της ειδωλολατρίας και η απόδοσις ανθρώπινης μορφής με την πλαστική φαντασία των ανθρώπων και στην ψυχικότητα και στην σωματικότητα των δήθεν θεών; Και ταυτόχρονα η ενσάρκωσις σέ αυτούς δυνάμεων της φύσεως αλλά και χυδαίων ανθρωπίνων παθών;» διερωτάται ο μητροπολίτης.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΜΑΝΟΣ ΛΟΙΖΟΣ * ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ5 Αυγούστου 2013 στις 1:30 π.μ.



    Μάνος Λοΐζος


    Στη γειτονιά μου την παλιά είχα ένα φίλο
    που ήξερε και έπαιζε τ’ ακορντεόν
    όταν τραγούδαγε φτυστός ήταν ο ήλιος
    φωτιές στα χέρια του άναβε τ’ ακορντεόν

    Μα ένα βράδυ σκοτεινό σαν όλα τ’ άλλα
    κράταγε τσίλιες παίζοντας ακορντεόν
    φασιστικά καμιόνια στάθηκαν στη μάντρα
    και μια ριπή σταμάτησε τ’ ακορντεόν

    Τ’ αρχινισμένο σύνθημα πάντα μου μένει
    όποτε ακούω από τότε ακορντεόν
    κι έχει σαν στάμπα τη ζωή μου σημαδέψει
    δε θα περάσει ο φασισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΣΥΡΙΖΑ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΠΑΣΟΚ;;; ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΘΡΕΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.


    Παλιοί συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου, πολιτικοί φίλοι του Γιώργου Παπανδρέου, άνθρωποι που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και εντάχθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ, συνέβαλαν...
    στην οργανωτική ανασύσταση αλλά και στην εκλογική του εκτόξευση.

    Η μεταφορά της «τεχνογνωσίας» του ΠΑΣΟΚ στην Κουμουνδούρου αλλά και η «ικανότητα» του Αλέξη Τσίπρα να ακούει τις συμβουλές των πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ, μετέτρεψαν το ΣΥΡΙΖΑ -υποστηρίζουν πολλοί- σε κόμμα εξουσίας.

    Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», ακόμα και το «σύνθημα» για κυβέρνηση της Αριστεράς φημολογείται ότι ειπώθηκε στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ από πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ-ΚΛΕΙΔΙΑ

    Αντώνης Κοτσακας: Ο οργανωτικός νους του νεου ΣΥΡΙΖΑ

    Στενός συνεργάτης του Άκη Τσοζατζόπουλου, διετέλεσε υφυπουργός Εργασίας και Υπουργός Αιγαίου από το 1989 έως το 2000 στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου. Παραιτήθηκε από το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ πριν απο ένα χρόμο. Θεωρείται ο στρατηγός της οργανωτικής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική. Του προτάθηκε να μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αλλά το γεγονός της σύλληψης του Ακη, «φρέναρε» την υπόθεση.

    Ευάγγελος Χωραφάς: O Τακτικός συνομιλητής του Αλέξη...

    Αν και δεν εμφανίζεται επίσημα στο ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Χωραφάς, πρώην στενός συνεργάτης και σύμβουλος του Άκη Τσοχατζόπουλου, είναι απο τους τακτικότερους συνομιλητές του Αλέξη Τσίπρα. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ακούει προσεκτικά τις συμβουλές του για πολιτικά και οργανωτικά θέματα.

    Γιώργος Ραφτόπουλος: Ουσιαστική συμβολή στην ανασύνταξη

    Από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του συνδικαλιστικού κινήματος. Πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ, προσχώρησε στο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον Σπύρο Κότσια που διετέλεσε πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Την δεκαετία του '80 είχε συγκρουστεί με στελέχη της Αριστεράς που προέρχονταν κυρίως από το ΚΚΕ ενώ ήταν θύμα τρομοκρατικής επίθεσης της 17ης Νοέμβρη που αποπειράθηκε να τον δολοφονήσει. Εχει συμβάλει σημαντικά στην οργανωτική ανασύνταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

    Παναγιώτης Κουρουμπλής: Ανοιξε το δρόμο...

    Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη δυνατή φωνή, αρνήθηκε να υπογράψει τη δανειακή σύμβαση, διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ και δημιούργησε την Ενωτική Κίνηση μαζί με τον Νίκο Κοτζιά. Στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ και επανεξελέγη.

    Νίκος Κοτζιάς: Ειδικός στα οικονομικά θέματα

    Πανεπιστημιακός καθηγητής με αντιδιδακτορική δράση στην ΚΝΕ και πολυετή πορεία στο ΚΚΕ. Δημιούργησε μια φιλική σχέση με τον Γιώργο Παπανδρέου και τοποθετήθηκε πρόεδρος στο ΙΣΤΑΜΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσω της Ενωτικής Κίνησης ανέλαβε τον ρόλο του «μυστικού» οικονομικού συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα.

    Λούκα Κατσέλη: To φλερτ γίνεται...αρραβώνας

    Η πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ απάντησε με ιδιαίτερη θέρμη στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για συνεργασία. Άλλωστε το ...δαχτυλίδι ο Αλέξης το έδωσε με την πρότασή του να οριστεί υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο παλιός υπουργός Εθνικής Οικονομίας του Ανδρέα, Γεράσιμος Αρσένης, που είναι σύζυγός της. Μετεκλογικά θεωρούν πολλοί ότι ο Τσίπρας θα την αξιοποιήσει εαν η ίδια δεν επιδιώξει να ενταχθεί νωρίτερα στο δυναμικό του κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ...
    ΜΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

    http://3.bp.blogspot.com/-wN1WxI5w9zc/T7Z7N6lFfGI/AAAAAAAAAjU/6V_f8mJ3jho/s1600/vironas-gamos-lgtb.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΑΜΑΣΗΤΑ (έτσι είναι τα καθαρά νερά δεν πιάνουν ψάρια)

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΠΕ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ;;;;
    ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ Ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΝΝΟΙΑΝ ΤΗΣ ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ ΠΡΑΞΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ...
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ...
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ...
    ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ;;;;;;

    http://3.bp.blogspot.com/-3OIWC1FPyEw/T7ZbQmv5LlI/AAAAAAAAAi4/sxWs6kH-Hgc/s1600/%CE%B4%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%83+%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%83.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Η ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙΣ Η ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.
    ΠΑΝΤΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟ Κ...... ΟΣΟ ΘΕΣ
    ΟΛΑ ΔΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΑΓΑΝΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
    ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
    ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ.
    Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ??? ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΑΚΟΜΑ?????
    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ , ΜΠΟΣ (ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΠΑΜΙΑ)
    Η ΕΔΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ
    ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ
    ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ

    ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑΝΤΡΕΟΥ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥΣ .

    ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΡΕΠΕΙΣ Σ ΑΥΤΟ.
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΝΩΤΕΡΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΠ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑ.
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΕΟΛΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΤΑΓΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ..ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΘΥΣΙΣΤΗΚΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ.

    ....ΕΚΕΙΝΟΙ 800.000 ΑΓΡΑΜΑΤΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑ ΑΠ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ(ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ)ΠΟΥ ΑΝ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΡΩ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΕΡΝΕΙ ' Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ' ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΦΑΛΙΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑ ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ Σ ΑΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Α ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΣΟΥ "ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ??? ΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧ ΚΑΛΟ ΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!
    ΑΝ ΙΣΧΥΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ 4 , ΟΧΙ ΣΤΟ 24%

    ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ.


    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΣΥ;;;;
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΣΥ;;;;

    http://3.bp.blogspot.com/--tBfcQ6Z4ic/T7TBn6bK7EI/AAAAAAAAAg8/CJohf3HcfCo/s1600/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΤΟ....ΤΕΛΕΙΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ....5 Αυγούστου 2013 στις 8:57 π.μ.


    Η αχίλλειος πτέρνα του Φύρερ

    Οπως αποκαλύπτεται σε νέα βιογραφία του Χίτλερ που συζητείται ευρέως τον τελευταίο καιρό, η κρυφή ομοφυλοφιλία εξηγεί τη φυσιογνωμία τόσο του Φύρερ όσο και ολόκληρου του Τρίτου Ράιχ.

    Είναι αδύνατον να κατανοήσει κανείς την ιστορία του εθνικοσοσιαλιστικού κινήματος αν δεν αντιληφθεί ότι ο Χίτλερ ήταν ένας ομοφυλόφιλος που πάτησε κατ' αρχάς επί των πτωμάτων των πρώην φίλων του, ομοφυλόφιλων φονιάδων επίσης, και ύστερα ξεκαθάρισε το τοπίο κατά το δοκούν.

    Αυτά καταθέτει με αρκετή δόση κουτσομπολιών ο καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Βρέμης Λόταρ Μάκταν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι επίσημοι ιστορικοί προφανώς αυτολογοκρίνονται.

    Το μόνο στο οποίο συμφωνούν όλοι είναι ότι η υπόθεση Χίτλερ δεν θεωρείται λήξασα για τους ιστορικούς.

    Αν πιστέψουμε τον καθηγητή Μάκταν, υπήρχαν ογκωδέστατοι τόμοι στην Αστυνομία του Μονάχου για την εγκληματική δραστηριότητα του Χίτλερ κατά την προ του 1933 περίοδο, τόμοι που ξαφρίστηκαν από την Γκεστάπο τα επόμενα χρόνια.

    Ωστόσο έμειναν στοιχεία αρκετά για να τεκμηριωθεί ότι ο Χίτλερ ήταν στα νεανικά του χρόνια ενεργός ομοφυλόφιλος και ότι η προδοτική και δόλια συμπεριφορά του απέναντι στους συνωμότες πρώην συναγωνιστές του οφειλόταν σε αυτό το γεγονός.

    Η γκανγκστερική δολοφονία του Ερνστ Ρεμ, του αρχηγού της παραστρατιωτικής οργάνωσης που εκτελούσε τις οδομαχίες κατά την προναζιστική περίοδο και ήταν διαβόητος ομοφυλόφιλος και μέγας διοργανωτής οργίων, μόνο έτσι ερμηνεύεται.

    Πρώην υποστηρικτές του Χίτλερ εξοντώθηκαν και μετέπειτα αξιωματικοί επιχείρησαν να εκβιάσουν τον Χίτλερ με στοιχεία του παρελθόντος του.

    Ο μύθος της παρθενίας του Χίτλερ και η ανεξιχνίαστη, μάλλον πλατωνική, σχέση του με την Εύα Μπράουν είναι και αυτά συστατικά του μυστικού βίου του, που είχε κεντρικό σημείο αναφοράς τον πατριωτισμό.

    Ηταν μέρος της γοητείας του για τον γερμανικό λαό ότι ήταν άγαμος και δεν φαινόταν να ενδιαφέρεται καθόλου για τον εαυτό του, παρά μόνο για την πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ*Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...5 Αυγούστου 2013 στις 9:08 π.μ.

    Ο φασισμός δεν έρχεται απ’ το μέλλον
    Καινούργιο τάχα κάτι να μας φέρει
    Τι κρύβει μεσ’ τα δόντια του το ξέρω
    Καθώς μου δίνει γελαστός το χέρι.

    Οι ρίζες του το σύστημα αγκαλιάζουν
    Και χάνονται βαθιά στα περασμένα
    Οι μάσκες του με τον καιρό αλλάζουν
    Μα όχι και το μίσος του για μένα.

    Το φασισμός βαθιά κατάλαβέ τον
    Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον!

    Ο φασισμός δεν έρχεται από μέρος
    Που λούζεται στον ήλιο και στ’ αγέρι!
    Το κουρασμένο βήμα του το ξέρω
    Και την περίσσεια νιότη μας την ξέρει.

    Μα πάλι θε ν’ απλώσει σαν χολέρα
    Πατώντας πάνω στην ανεμελιά σου
    και δίπλα σου φτάσει κάποια μέρα
    αν χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΣΥΡΙΖΑ= ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΡΣΕΝΗΣ, ΚΑΤΣΕΛΗ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ (ΠΑΣΟΚ) ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ.
    ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΤΣΑΚΑΣ.

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣΔΟΚΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ! ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
    «Το πρώτο Μνημόνιο το ψήφισα και θα το ξαναψήφιζα και τώρα» δήλωσε η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας, Λούκα Κατσέλη.

    ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ! ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ! ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗ - ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ!


    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΥΛΟΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ. ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΤΣΑΚΑΣ. ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ – ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ κ. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ! ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ! ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗ - ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ! ΠΡΟΣΔΟΚΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ! ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Η κ.ΚΑΤΣΕΛΗ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟ 2009 ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ! ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΕΔΩ. Ο Γ.Α.Π. ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ! ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ? ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙΜΑ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?
    ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ?
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΤΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ.
    ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΥΡΟ , ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ 3,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

    ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ (ΤΖΑΜΙΟΥ) ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ο Κασιδιάρης αντιγράφει τον Γκέμπελς



    «Τα βουλευτιλίκια δεν τα γουστάρουμε, δεν τα θέλουμε καθόλου. Εκμεταλλευόμαστε βεβαίως ορισμένα προνόμια αυτής της ιδιότητας, έχουμε πάρει και την οπλοφορία πλέον με άδεια (σ.σ.: δηλαδή πριν την είχαν χωρίς άδεια;), δεν έχει αυτόφωρο αν γίνει κανένα επεισόδιο και είμαστε λίγο πιο άνετοι στις κινήσεις μας.»

    ~Ηλίας Κασιδιάρης, εκπρόσωπος Τύπου Χρυσής Αυγής, 25/11/2012

    «Είμαστε κόμμα αντικοινοβουλευτικό. Μπαίνουμε στη Βουλή για να μας εφοδιάσει το οπλοστάσιο της Δημοκρατίας με τα δικά του όπλα. Αν η Δημοκρατία είναι τόσο ηλίθια που γι' αυτή τη δουλειά να μας δώσει κάρτες δωρεάν μετακίνη­σης και μισθούς, δικό της πρόβλη­μα. Αν πετύχουμε να εκλεγούν στα διάφορα κοινοβούλια εξήντα ως εβδομήντα υποκινητές και οργα­νωτές από το κόμμα μας, θα πλη­ρώνει για την αγωνιστική μας ορ­γάνωση η ίδια η πολιτεία. [...] Αν δεν πετύχουμε να έχουν ασυλία οι πιο επικίν­δυνοι άνδρες μας, αργά ή γρήγο­ρα θα βρεθούν όλοι πίσω απ' τα σίδερα.»

    ~Γιόζεφ Γκέμπελς, μετέπειτα υπουργός Προπαγάνδας του Χίτλερ, 30/4/1928

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΜΙΠΟΙΟΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
    ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΟΙ 1619 ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ , ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ.

    http://1.bp.blogspot.com/-_fuaUmwQRSA/T6_b31NQe6I/AAAAAAAAAUU/zBTmQaMfaZQ/s640/%CE%9C%CE%95+%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A3+%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9D+%CE%9A%CE%A5%CE%A0%CE%A1%CE%9F.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. re file mpas kai se exei p....... Syrizaios kai paramilas. Tha vgi o syrizas parto xampari. Asxolisou me ton Boulgaraki soy kai oloys toys paramithades ths ND

      Διαγραφή
    2. ΕΔΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥ ΒΑΡΑΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ. ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ....ΝΑ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ.
      ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΑΕΙ Γ........

      Διαγραφή
  56. Ο ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΗΣ ΓΡΑΦΕΙ......5 Αυγούστου 2013 στις 4:24 μ.μ.


    Το «Μαουτχάουζεν» του Ιάκωβου Καμπανέλη, ο Γκέμπελς και η Χρυσή Αυγή…

    Ιάκωβος Καμπανέλης: “Φίλοι μου, θυμηθείτε! Ο Αδ. Χίτλερ δεν έπεσε απ’ το Διάστημα”…

    “Ο ναζισμός (όμως) επέζησε. Κυρίως γιατί αιώνιες κοινωνικές πληγές αφέθηκαν αθεράπευτες. Και μένουν ακόμα! Και επιπλέον γιατί η αντικομμουνιστική υστερία έκαμε τον ναζισμό να ξεχνιέται, και κάποτε να αθωώνεται… Ο ουσιαστικός κίνδυνος τώρα δεν είναι η εμφάνιση ενός νέου Χίτλερ και η σπορά ενός άλλου μεγάλου πολέμου. Ο κίνδυνος είναι η αδιαφορία για τα αίτια που αναγεννούν τον ναζισμό και εν συνεχεία η απάθεια και η ανοχή για ένα φαινόμενο που μπορεί να εξελιχθεί σε μαζική διανοητική μόλυνση”.

    Συγκλονιστικά επίκαιρα τα λόγια του Ιάκωβου Καμπανέλλη σ’ αυτό το ανέκδοτο κείμενο από το αρχείο του, που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, για πρώτη φορά, στην εφημερίδα η “Αυγή της Κυριακής”, γραμμένο (μάλλον) το 1993 μοιάζει να έχει γραφτεί μόλις σήμερα. Με απίστευτη οξυδέρκεια ο Ιάκωβος Καμπανέλλης επισημαίνει τους κινδύνους της επιβίωσης του ναζιστικού φαινομένου και αποκωδικοποιεί τα γενεσιουργά αίτιά της. Από τις αρχές τις δεκαετίας του ’90 προειδοποιεί, και εκείνος ήταν σε θέση να το κάνει διαθέτοντας αφ’ ενός την τραγική εμπειρία του εγκλεισμού του στο κολαστήριο Μάουτχάουζεν, και από την άλλη τη δυνατότητα του συγγραφέα-διανοούμενου να διεισδύει κάτω από την επιφάνεια των κοινωνικών φαινομένων και να ανασύρει τις ουσιαστικές τους διαστάσεις.

    Ο Καμπανέλλης δεν μιλούσε ποτέ για την εμπειρία τού στρατοπέδου συγκέντρωσης. Την κατέγραψε στο βιβλίο του “Μαουτχάουζεν” και στα τέσσερα ποιήματα “Άσμα Ασμάτων”, “Άμα τελειώσει ο πόλεμος”, “Ο Αντώνης”, “Ο δραπέτης” που μελοποίησε ο Μίκης Θεοδωράκης και τραγούδησε η Μαρία Φαραντούρη.

    Από τα ανέκδοτα κείμενα του Ιάκωβου Καμπανέλλη:

    Είμαι ένας από τους επιζήσαντες κρατούμενους στο SS στρατόπεδο συγκεντρώσεως και εξοντώσεως του Μαουτχάουζεν. Ένας από εκείνους που τον Μάιο του 1945 κλαίγοντας και ελπίζοντας εφώναζαν ποτέ πια! Ήταν τότε που οι οπαδοί του ναζισμού έχασαν τον πόλεμο.

    Ο ναζισμός όμως επέζησε. Κυρίως γιατί αιώνιες κοινωνικές πληγές αφέθηκαν αθεράπευτες. Και μένουν ακόμα! Και επιπλέον, γιατί η αντικομμουνιστική υστερία έκαμε τον ναζισμό να ξεχνιέται, και κάποτε και να αθωώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ο ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΗΣ ΓΡΑΦΕΙ...ΜΕΡΟΣ 2ο5 Αυγούστου 2013 στις 4:28 μ.μ.



    Μετά από 48 χρόνια αυτό που θέλω να φωνάξω είναι πάλι;

    Φίλοι μου, θυμηθείτε: ο Αδόλφος Χίτλερ δεν έπεσε απ’ το διάστημα. Ούτε ήταν ένας και μόνος. Ήταν το διαμόρφωμα δεκάδων χιλιάδων αφανών χιτλερίσκων στη Γερμανία και την Αυστρία. Και όχι μόνο εκεί. Χιτλερίσκων διάσπαρτων σε μεγάλες και μικρές πόλεις, σε χώρους εργασίας, σε γειτονιές, σε συντροφιές, σε οικογένειες.

    Και ο ναζισμός δεν ήταν ιδέα ενός και μόνου διεστραμμένου εγκεφάλου. Ήταν η συμπύκνωση της νοσηρής πολιτικής αντίληψης εκατοντάδων χιλιάδων ατόμων, φορέων του μικροβίου του ρατσισμού, του εθνικισμού, της μισαλλοδοξίας, της τελικής λύσης όλων των προβλημάτων με τη βία, τη φωτιά και το τσεκούρι.

    Ο ναζισμός δεν άρχισε με τον Χίτλερ, γι’ αυτό και δεν τον πήρε μαζί του, δεν εμφανίστηκε μόνο στη Γερμανία, γι’ αυτό και δεν επανεμφανίζεται μόνο εκεί. Αλλά παντού όπου ουσιαστικά κοινωνικά προβλήματα τον τρέφουν. Και ο κίνδυνος τώρα δεν είναι η εμφάνιση ενός νέου Χίτλερ και η σπορά ενός άλλου μεγάλου πολέμου. Ο κίνδυνος είναι η αδιαφορία για τα αίτια που αναγεννούν τον ναζισμό και εν συνεχεία η απάθεια και η ανοχή για ένα φαινόμενο που μπορεί να εξελιχθεί σε μαζική διανοητική μόλυνση.

    Οι μεγάλοι πόλεμοι δεν αρχίζουν στα πεδία των μαχών, ούτε οι ολέθριες πολιτικές ιδεολογίες ξεκινούν από μαζικές συγκεντρώσεις, σε πλατείες. Αρχίζουν ανύποπτα στους χώρους της καθημερινής μας ζωής, ξεκινούν ακόμη και μέσα απ’ το ίδιο μας το σπίτι. Εκεί φωλιάζουν όλα. Γι’ αυτό μόνο με την πίστη σε μια καθημερινή ζωή, που να μας χωράει όλους, απροκατάληπτη και δίκαιη προς όλους μπορούμε έστω και καθυστερημένα να πετύχουμε αυτό που τόσο προσδοκούσαμε τον Μάιο του 1945: ένα πραγματικό ποτέ πια.
    Πάουλ Γιόζεφ Γκέμπελς (1897-1945) – Ο «μάγος» της προπαγάνδας

    «Θα ξαναγυρίσουμε και η γη θα τρέμει», (Γιόζεφ Γκαίμπελς, Υπουργός Προπαγάνδας των Ναζί)

    «Δώστε σ’ αυτόν τον άνθρωπο ένα μικρόφωνο ή έναν καλό στυλογράφο και θα κάνει τους Εβραίους να αυτοκτονήσουν από ενοχές», (Χάινριχ Χίμλερ, αρχηγός των SS, για τον Γκέμπελς)…

    Κι ένα απόσπασμα από κείμενο του Γκέμπελς που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Der Angriff, στις 30 Απριλίου 1928, και οι συσχετίσεις με τους δικούς μας νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής αναπόφευκτες:

    «Είμαστε κόμμα αντικοινοβουλευτικό. Μπαίνουμε στη Βουλή για να μας εφοδιάσει το οπλοστάσιο της Δημοκρατίας με τα δικά του όπλα. Αν η Δημοκρατία είναι τόσο ηλίθια που γι’ αυτή τη δουλειά να μας δώσει κάρτες δωρεάν μετακίνησης και μισθούς, δικό της πρόβλημα. Αν πετύχουμε να εκλεγούν στα διάφορα κοινοβούλια εξήντα ως εβδομήντα υποκινητές και οργανωτές από το κόμμα μας, θα πληρώνει για την αγωνιστική μας οργάνωση η ίδια η πολιτεία.

    διοικητή, η στρατιωτική εκπαίδευση, η εμφάνιση, τα σύμβολα – όλα εμπνευσμένα από το χιτλερικό μοντέλο -, είναι μελετημένα, ώστε να «τεκμηριώνουν την ιδιότητα του εθνικοσοσιαλιστή», που «τη βρίσκει» με συνθήματα για τις αποκρουστικές μεθόδους εξόντωσης με τις οποίες απειλεί τα συνηθισμένα θηράματά του. Το υλικό που παραθέτει το βιβλίο στοιχειοθετεί αυτό που προσπαθούν να μη πολυομολογούν δημόσια οι επιτελείς της οργάνωσης εσχάτως: τη λατρεία στον Χίτλερ και την πίστη στον Ναζισμό. Π.χ. σε ανύποπτο χρόνο ο σημερινός βουλευτής Χρήστος Παππάς, για να τιμήσει «τον Φύρερ του Γερμανικού Ράιχ, αυτόν τον οραματιστή της Νέας Ευρώπης», έγραφε: «Στις καρδιές μας φουντώνει η πίστη στα λόγια του Φύρερ «σε μια δυο γενιές θα μου αποδοθεί δικαιοσύνη»». Υπάρχουν αμέτρητες τέτοιες αναφορές σε συνδυασμό με την κατηγορηματική άρνηση σε οτιδήποτε δημοκρατικό.

    http://itzikas.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΗΣ? ΜΕΡΟΣ 1ο5 Αυγούστου 2013 στις 4:34 μ.μ.


    Ο Ιάκωβος Καμπανέλλης του Στεφάνου (2 Δεκεμβρίου 1921 – 29 Μαρτίου 2011) ήταν Έλληνας θεατρικός συγγραφέας και δημοσιογράφος.

    Βιογραφικά στοιχεία

    Γεννήθηκε στη Νάξο στις 2 Δεκεμβρίου 1921[1]. Το 1935 η οικογένειά του έρχεται για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα. Εργάζεται το πρωί και το βράδυ σπουδάζει τεχνικό σχέδιο στη Σιβιτανίδειο Τεχνική Σχολή. Το 1943 συνελήφθη από τους Γερμανούς και οδηγήθηκε και κρατήθηκε στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Μαουτχάουζεν μέχρι το 1945, οπότε και απελευθερώθηκε από τις συμμαχικές δυνάμεις.

    Όταν γυρίζει στην Ελλάδα, οι παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν, το χειμώνα του 1945-46, τον συναρπάζουν... «εκεί ανακάλυψα τον εαυτό μου και τον προορισμό μου». Θα προσπαθήσει να γίνει ηθοποιός, ελλείψει όμως γυμνασιακού απολυτηρίου δεν θα γίνει αποδεκτός από το Εθνικό Θέατρο. Έτσι αφοσιώνεται στο γράψιμο. Τον Καμπανέλλη ανακάλυψε ο Αδαμάντιος Λεμός. Το πρώτο θεατρικό έργο του ήταν ο Χορός πάνω στα στάχυα, που παρουσιάστηκε τη θερινή θεατρική περίοδο 1950 από τον θίασο Λεμού στο Θέατρο «Διονύσια» της Καλλιθέας.[2]

    Τον Οκτώβριο του 1981 τοποθετήθηκε στη θέση του διευθυντή ραδιοφωνίας της ΕΡΤ.

    Από τα θεατρικά του έργα τα πλέον γνωστά είναι Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια, Έβδομη μέρα της δημιουργίας, Η Αυλή των θαυμάτων, Ηλικία της νύχτας, Παραμύθι χωρίς όνομα, Γειτονιά των Αγγέλων, Βίβα Ασπασία, Οδυσσέα γύρισε σπίτι, Αποικία των τιμωρημένων, Το μεγάλο μας τσίρκο, Ο εχθρός λαός και Πρόσωπα για βιολί και ορχήστρα.

    Βρισκόταν νοσηλευόμενος σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από επιπλοκή λόγω της νεφροπάθειας από την οποία έπασχε.[3].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΗΣ?ΜΕΡΟΣ 2ο5 Αυγούστου 2013 στις 4:36 μ.μ.



    Απεβίωσε στις 29 Μαρτίου 2011, λίγες μέρες μετά το θάνατο της γυναίκας του Νίκης[4].
    Όλα τα έργα που παίχτηκαν

    Χορός πάνω στα στάχυα - Θίασος Αδ. Λεμού, 1950
    Έβδομη μέρα της δημιουργίας - Εθνικό Θέατρο, Β' Σκηνή, 1955-56
    Αυτός και το παντελόνι του και Κρυφή ζωή (μονόπρακτα) - Βασ. Διαμαντόπουλος, 1957
    Η Αυλή των Θαυμάτων - Θέατρο Τέχνης, 1957-58
    Η ηλικία της νύχτας - Θέατρο Τέχνης, 1958-59
    Ο Γορίλας και η Ορτανσία - Θίασος Ε. Βεργή, 1959
    Παραμύθι χωρίς Όνομα - Νέο Θέατρο Βασ. Διαμαντόπουλου - Μαρ. Αλκαίου 1959-60
    Γειτονιά των αγγέλων - Θίασος Καρέζη, 1963-64
    Βίβα Ασπασία - Θίασος Καρέζη, 1966-67
    Οδυσσέα γύρισε σπίτι - Θέατρο Τέχνης, 1966-67
    Αποικία των τιμωρημένων - Πειραματικό Θέατρο Ριάλδη, 1970-71
    Ασπασία - Θίασος Καρέζη-Καζάκου, 1971-72
    Το μεγάλο μας τσίρκο - Θίασος Καρέζη-Καζάκου, 1972-73
    Το κουκί και το ρεβύθι - Θίασος Καρέζη-Καζάκου, 1974
    Ο εχθρός λαός - Θίασος Καρέζη-Καζάκου, 1975
    Πρόσωπα για βιολί και ορχήστρα - Θέατρο Τέχνης, 1976-77
    Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού - Θέατρο Τέχνης, 1978-79
    Ο μπαμπάς ο πόλεμος - Θέατρο Τέχνης, 1981
    Ο αόρατος Θίασος - Εθνικό Θέατρο, 1988
    Ο δρόμος περνά από μέσα - 1992
    Τρεις σε μοναξιά (Ο πανηγυρικός, Αυτός και το παντελόνι του, Ο επικήδειος) - Θέατρο Στοά, 1992, Θανάσης Παπαγεωργίου.

    Έγραψε επίσης σενάρια κινηματογραφικών ταινιών κυριότερα των οποίων είναι:

    Στέλλα σε σκηνοθεσία Μιχάλη Κακογιάννη.
    Ο δράκος σε σκηνοθεσία Νίκου Κούνδουρου.
    Αρπαγή της Περσεφόνης σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Γρηγορίου.
    Το κανόνι και τ΄ αηδόνι σε σκηνοθεσία Ιάκωβου και Γιώργου Καμπανέλλη.
    Κορίτσια στον ήλιο σε σκηνοθεσία Βασίλη Γεωργιάδη.

    Επίσης ο Ιάκωβος Καμπανέλλης συνέγραψε και το βιβλίο Μαουτχάουζεν, όπου εξιστορεί όσα έζησε στο στρατόπεδο συγκέντρωσης και εξόντωσης από το 1943 ως το 1945. Η διήγηση γίνεται σε δύο χρόνους, καθώς ο αφηγητής αναφέρεται εναλλάξ στη ζωή στο απελευθερωμένο πλέον στρατόπεδο και στη ζωή κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας. Η αφήγηση, συνταρακτικά απλή και ανθρώπινη, παρέχει πληροφορίες για τις θηριωδίες που έλαβαν χώρα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά ρίχνει φως και σε μία πιο άγνωστη πτυχή του δράματος: της επανάκτησης της ζωής από τους επιζήσαντες μέσα από την περιγραφή των αντικειμενικών συνθηκών αλλά και της ψυχολογικής κατάστασης των θυμάτων τις πρώτες μέρες της απελευθέρωσής τους.

    Έργα του Καμπανέλλη έχουν μεταφρασθεί και παιχτεί στην Αγγλία, Αυστρία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Βουλγαρία και Σουηδία. Ασχολήθηκε επίσης με τη δημοσιογραφία στις εφημερίδες Ελευθερία (1963-65), Ανένδοτος (1965-66) και από το 1975 στα Νέα. Υπήρξε επίσης μέλος της Εταιρίας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων.
    Πηγές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Εδώ αγαπητά μου παιδιά η μάλλον ... αγαπητό μου παιδί κλείνει ο πρώτος κύκλος των φροντιστηριακών μαθημάτων που φαίνεται απο τις ακατανόητες καλικατζούρες σου τόσο μα τόσο τα είχες ανάγκη.
    Η κρίση και η επιλογή τώρα δική σου .
    *so endet hier* λοιπόν που σημαίνει στη γερμανική γλώσσα*εδω τελειώνουμε.
    Γειά χαρά και να είσαι πάντα καλά.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Γιωργος Σκουρογιαννης5 Αυγούστου 2013 στις 5:34 μ.μ.

    Προς τον ανωνυμο κυριο η κυρια που παρακολουθει τοσο πολλη τη γινεται στον ΣΥΡΙΖΑ.Ολοι μερα μπροστα στο κομπιουτερ καθεσε;Ξεκολα θα καψεις τον εγκεφαλο σου βγες λιγο εξω.Και μη φοβασαι θα σε προτινουμε στο ψηφοδελτιο επικρατειας της Χρυσης Αυγης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αγαπητε Γιωργο ειναι πολυ ευκολο να μαντεψεις ποιος θα καψει εγκεφαλο, βρισκετε ηδη στα προθυρα, αφου σε αναρτηση που αφορα τον Τσιπρα αναρτα σχολια για τη ΧΑ. Αλαλα Μπαλαλα που λενε στο χωριο μου. Οταν υπαρξει σχετικη αναρτηση για τους ΝΕΟΝΑΖΙ που πουλαει παπατζηλικη οπως αυτη εδω, θα υπάρξουν και σ αυτή σχόλια εκ μέρους μου να εισαι σιγουρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Αυτοι που βρίζουν ειναι αξιοι της μοιρας τους αφου δεν ειναι σε θεση να κανουν εναν κοσμιο διαλογο. Εγω δεν εβρισα κανεναν, Σε μια αναρτηση που αφορα το Συριζα κατεθεσα αποψεις και στοιχεια απο πηγες του Συριζα, απο εκει και περα οποιος θελει τα διαβαζει οποιος δεν θελει τα απορριπτει.
    Υποχρεωσα κανεναν να τα διαβασει με το ζορι ; Προς τι λοιπον οι ελεεινες απαντησεις απο καποιους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΩ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ

    ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΙΖΕΙΣ ΟΣΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΚΟΜΑΝΤΑΝΤΕ ΤΣΕ ΟΜΠΑΜΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ . ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 200 ΕΥΡΩ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ , ΑΝ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ Θ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΦΑΛΙΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑ "ΧΤΥΠΗΣΕΙ" Ο ΚΟΜΑΝΤΑΝΤΕ ΤΣΕ ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΜΠΑΜΙΑΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΕΡΓΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή