Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟ ΕΛΓΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟ ΕΛΓΑ

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά την από κοινού επιτόπια επίσκεψη της Υπηρεσίας μας Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής με κλιμάκιο του ΕΛΓΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και την κατ’ αρχήν εκτίμηση ζημιών στον Παραδοσιακό Ελαιώνα Άμφισσας.......
υπάρχει η δυνατότητα υποβολής άτυπων αιτήσεων αποζημίωσης εκ μέρους των παραγωγών στους κατά τόπους ανταποκριτές των Τοπικών και Δημοτικών κοινοτήτων.
Η ορθή υποβολή της αίτησης με ακριβή τα στοιχεία των ελαιοτεμαχίων όπως αυτά απεικονίζονται και αναφέρονται στην Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης στα πλαίσια του ΟΣΔΕ, θα βοηθήσει τα μέγιστα για την περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων  αλλά και τους επιτόπιους ελέγχους που θα ακολουθήσουν.
Παρακαλούνται οι παραγωγοί να μην αλλοιώσουν την παρούσα εικόνα των καμένων ελαιοτεμαχίων έτσι ώστε τα κλιμάκια ελέγχου να μπορέσουν με σαφήνεια να εξάγουν τα συμπεράσματά τους.
Τέλος, σας κάνουμε γνωστό ότι γίνονται προσπάθειες εκ μέρους μας να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία που εφαρμόστηκε με την περσινή καταστροφή των μαστιχόδεντρων   Χίου και στο δικό μας πρόγραμμα.

                                                     Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

                                                           ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου