Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Ροζ blog “κλέβει” φωτογραφίες από προφίλ γυναικών στο Facebook

Άγνωστοι “κλέβουν” προσωπικές φωτογραφίες από τα social media και τις ανεβάζουν στο διαδίκτυο με διευθύνσεις και ονόματα.Πατώντας τη διεύθυνση...
συγκεκριμένου ροζ blog (δε χρειάζεται να τη δημοσιεύσουμε κι εμείς) μπορεί κανείς να δει τολμηρές φωτογραφίες ανυποψίαστων γυναικών από κάθε γωνιά της Ελλάδας που χωρίς να μπορούν να διανοηθούν τι θα συμβεί, τις ποστάρουν στο προφίλ τους στο Facebook.

To blog έχει ανάψει για τα καλά φωτιές στο διαδικτυακό κόσμο και έχει μετατραπεί σε εφιάλτη για δεκάδες κοπέλες που έχουν αναρτήσει στα προφίλ τους στο Facebook φωτογραφίες από ιδιαίτερες στιγμές της ζωής τους.
Μια γρήγορη ματιά στο πλούσιο περιεχόμενο της σελίδας, που έχει κάνει πολλές γυναίκες να χάσουν τον ύπνο τους, είναι αρκετή για να διαπιστώσει ο καθένας πως οι άγνωστοι που τη διαχειρίζονται έχουν ξοδέψει ατελείωτες ώρες αναζήτησης στο Facebook προκειμένου να εντοπίσουν σέξι φωτογραφίες νεαρών και όχι μόνο γυναικών, με σκοπό να τις δημοσιοποιήσουν στο επίμαχο blog χωρίς φυσικά την άδειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου