Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ ΦΩΚΙΔΟΣ,Φορολογικά μετρά, Υποκρισία και ανικανότητα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 Ο υπουργός Οικονομικών σε δηλώσεις του τόνισε ότι :
«δεν θα διακινδυνεύσουμε απώλεια εσόδων, θα πάρουμε όλα τα μέτρα, ώστε να εκδίδονται αποδείξεις».
Σύμφωνα με πληροφορίες το ΣΔΟΕ και οι Εφορίες έχουν λάβει εντολές να ενεργοποιήσουν τις διατάξεις του νόμου 3888 του 2010, οι οποίες προβλέπουν άμεση σφράγιση των καταστημάτων....
των εστιατορίων κ.λ.π. για 48 ώρες, εφόσον κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί είτε ότι δεν εξέδωσαν πάνω από 10 αποδείξεις είτε ότι οι αποδείξεις που δεν εκδόθηκαν υπερβαίνουν συνολικά τα 500 ευρώ.
Σύμφωνα με τον ίδιο νόμο, μάλιστα, εάν η ίδια επιχείρηση είναι υπότροπη, δηλαδή μέσα στην ίδια χρήση εντοπιστεί εκ νέου ότι υπέπεσε στην ίδια παράβαση, τότε το «λουκέτο» θα μπαίνει για ένα μήνα.   
Δεν μας είπαν ακόμα, ότι σε περίπτωση που για τρίτη φόρα υποπέσει στην ίδια παράβαση  θα αποκεφαλίζεται δημοσίως στην Πλατεία Λαου.
Άθλιοι, ανίκανοι, άχρηστοι, υποκριτές. Επί 40 χρόνια διέλυσαν τα πάντα και τώρα θέλουν  να μας πείσουν ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν το σωστό κράτος, Πώς ; Κυνηγώντας τους μικρομεσαίους που τους έχουν διαλύσει με φόρους και χαράτσια, τους μικρομεσαίους που κατά εκατοντάδες χιλιάδες τους έχουν στείλει στην ανεργία. 
Καλά τσίπα δεν έχετε ; Ντροπή δεν έχετε ; Δεκάδες λαθρομετανάστες κυκλοφορούν στους δρόμους ,  με λαθραία προϊόντα χωρίς παραστατικά από πού τα βρήκαν και χωρίς βέβαια να κόβουν αποδείξεις όταν τα πουλούν. Που είσαστε μωρέ υπουργέ , υφυπουργέ διευθυντές των εφοριών και του ΣΔΟΕ τόσα χρόνια; 12 δις το χρόνο ο τζίρος των λαθραίων , μπροστά στα μάτια σας , μπροστά στα χέρια σας , μπροστά στα πόδια σας , δεν κάνατε τίποτα και δεν κάνετε τίποτα και τώρα τα βάλατε με τον μπακάλη και τον μανάβη της γειτονιάς με τον ταβερνιάρη  και με τον εμποράκο που αγχώνεται για να βγάλει το μεροκάματο ,που αγωνίζεται για να μην κλείσει το μαγαζάκι του ;
Ντροπή σας άθλιοι υποκριτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου