Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

«Γεφύρι της Άρτας… οι αναπλάσεις της Δημοτικής Ενότητας Παρνασσού»

Υποδείξεις και συστάσεις προκειμένου να απεμπλακεί το έργο των αναπλάσεων της Δημοτικής Ενότητας Παρνασσού, κάνει στο Δήμαρχο Δελφών κ. Νίκο Φουσέκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας κ. Δημήτρης Τζιβάρας....

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει οι αναπλάσεις έχουν καταντήσει γεφύρι της Άρτας ενώ εστιάζει σε τρία έγγραφα που πρέπει να αποστείλει ο Δήμος στις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να προχωρήσει επιτέλους το έργο.
Παράλληλα ο κ. Τζιβάρας αναφέρεται και στο νερό της Λιλαίας τονίζοντας πως η Δημοτική Αρχή οφείλει να ασχοληθεί επιτέλους με τη Δημοτική Ενότητα Παρνασσού.
Αναλυτικά η επιστολή του Δημοτικού Συμβούλου κ. Δημήτρη Τζιβάρα έχει ως εξής:
Ένα έργο που δημοπρατήθηκε άρα ολοκληρωμένο από τον τ. Νομάρχη κο Φουσέκη και δεν υλοποιήθηκε λόγω Καλλικράτη, ενώ μπορούσε να έχει δημοπρατηθεί από τις τόσες προκηρύξεις που έχουν βγει και να υλοποιηθεί μιας και είναι το μόνο έργο που και μελέτη υπήρχε και θα προσφέρει, στην άχαρη και σκληρή αυτή εποχή, κάτι στην τουριστική περιοχή του Δήμου Δελφών που λέγεται Παρνασσός.
Τέλος πάντων όλες οι μεταγενέστερες μελέτες ήδη θα δημοπρατηθούν και η μελέτη του πρώην Δήμου Παρνασσού στην ΕΕΤΑΑ περιμένει κάποιες συμπληρώσεις να σταλούν από το Δήμο Δελφών.
Να σας ενημερώσω κε Δήμαρχε τι πρέπει να στείλετε:
1) Τα διαβιβαστικά των εγγράφων που έχετε στείλει στην Αρχαιολογία, όχι τις απαντήσεις, αυτές μπορούν να προσκομισθούν πριν τη δημοπράτηση.
2) Στοιχεία αποτύπωσης των φορέων κοινής ωφέλειας – ΔΕΗ, φωταέριο κ.λ.π. Στείλτε ένα έγγραφο ότι δεν υπάρχουν, να προχωρήσει επιτέλους το έργο.
3) Την τυπική τομή του επενδεδυμένου τοίχου αντιστήριξης της Επταλόφου.
Στείλτε τα επιτέλους κε Δήμαρχε να δούμε και εμείς να υλοποιείται έστω ένα έργο στον τουριστικό πρώην Δήμο Παρνασσού.
Τι γίνεται με το νερό της Λιλαίας κε Δήμαρχε; Τρεις δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού σας, συμβούλευαν τον κ. Πρόεδρο Καφάση Τάκη να κάνει ενέργειες λες και αυτός έχει τις υπηρεσίες στη Λιλαία και δεν προωθούσε το έργο του.
Έλεος πλέον. Ασχοληθείτε λίγο και με τη Δημοτική Ενότητα Παρνασσού!!!
΄΄Η ΩΡΑ της Φωκίδας΄΄

1 σχόλιο:

  1. ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ Κ ΦΑΓΑΜΕ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ...
    - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ?
    - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ?
    - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ?
    - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΥΗΣ ΓΟΥΡΓΟΥΡΗ ?
    - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ?
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΩΜΑ ΣΤΑ "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ" ..ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή