Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Έλα να μεταρρυθμιστούμε νταρλινγκ ...



Ο Μάκης πικράθηκε - ο Βύρων έπαθε “Κολοκοτρώνη” - ο Σαμαράς μας δουλεύει “ψιλό γαζί” και... τα βερίκοκα του....



Τομσεν.

1. "Η κρίση στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένο όνομα και επώνυμο. Για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή" είπε ο Μαυρουδής Βορίδης σε ομιλία του σε κομματικό κοινό.

Ελαφρά πικραμένος που δεν έγινε υπουργός ο περήφανος Μάκης δείχνει να βιάζεται να αναλάβει την ηγεσία της ΝΔ όπως είναι ο κρυφός του πόθος και τονώνει το πεσμένο ηθικό κομματόσκυλων που ακόμα αφρίζουν όταν ακούν το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου Ας είναι λίγο προσεκτικός  διότι τα κομματικά κοινά της ΝΔ κρύβουν του ίδιους κίνδυνους με μια πισίνα πιράνχας. Αν γλιστρήσεις και πέσεις μέσα δεν υπάρχει έλεος. Ας ρωτήσει την Ντόρα να του πει την εμπειρία της.



. “O Αντώνης Σαμαράς υποδέχθηκε  στο Μέγαρο Μαξίμου τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον συνεχάρη για την επιλογή του στο Νo15 στα ντραφτ του ΝΒΑ από τους Μιλγουόκι Μπακς.”

Ναι είναι ο ίδιος ο άνθρωπος ο οποίος:

α) ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης  ούρλιαζε ότι θα ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας από τους ξένους που ήρθαν να μείνουν εδώ.

β) ως πρωθυπουργός κατάργησε τον νόμο Ραγκούση 3838/2010 για την ιθαγένεια σύμφωνα με τον οποίο δίνονταν η ευκαιρία σε παιδιά σαν τον νεαρό αθλητή που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα να αποκτήσουν ελληνική ιθαγένεια.

Ο τρόπος που πολιτεύεται ο Αντώνης Σαμαράς φλερτάρει με τη χυδαιότητα.



3. “Εγώ είμαι Κολοκοτρώνης, και αναζητώ συνεννόηση με όλους τους εμπολέμους. Ο κίνδυνος δεν είναι η Χρυσή Αυγή, είναι η τρόικα, είναι ο αργός θάνατος” Ο Βύρων Πολύδωρας απαγγέλλει… κάτι δικό του στο ΣΚΑΙ.

Παροπλισμένοι σταρ της Δεξιάς γλείφουν πατόκορφα την Χρυσή Αυγή για να πλευριτώσει να αρρωστήσει, να πεθάνει ώστε να επιστρέψουν οι ψηφοφόροι στο μαντρί. Ναι αυτός είναι ο στόχος. Δεν μου κάνει εντύπωση.



4. “[...] ο κ. Τόμσεν προφανώς διαμορφώνει λάθος άποψη για τις τιμές και εύκολα μπορεί να αναρτηθεί πως οι Έλληνες έχουν ακόμη την δυνατότητα να πληρώνουν ένα μεροκάματο για ένα κιλό βερίκοκα”. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε αρθρογράφος οικονομικού (sic) site επειδή έμαθε ότι ο Πολ Τόμσεν ψωνίζει τα βερίκοκα που του αρέσουν από ένα ακριβό μανάβικο στο Κολωνάκι

Όχι τον Τόμσεν αλλά τα Β-52 έπρεπε να στείλουν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας. Να μας βομβαρδίσουν, να ησυχάσουν.  Άντε.


5. Η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά θα κάνει λέει 3500 δημοτικούς αστυνομικούς σκέτο αστυνομικούς. Έχω μια υποψία ότι στη συνέχεια θα πάρουν 5000 εκπαιδευτικούς που -ούτε λίγο ούτε πολύ- λένε ότι περισσεύουν και θα τους κάνουν δημοτικούς αστυνομικούς Και το αστείο είναι ότι αυτό θα το “πουλήσουν” ως μεταρρύθμιση. Γιέα!

ΜΠΟΝΟΥΣ



Η Ελένη Λουκά δήλωσε ότι αρχές Αυγούστου εγκαταλείπει την χώρα. Θα βρίσκεται σε ιεραποστολή στην Αφρική, στην Ινδία και στην Ινδονησία. Θα μας λείψει. Αλλά περισσότερο θα λείψει στους παρουσιαστές του Mega.

 Γιάννης Σαββόπουλος

http://nonews-news.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου