Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Εδώ και τώρα Δένδιας και Παπαγιανόπουλος να πάνε στα σπίτια τους , είναι ανίκανοι!

  Θέμα ωρών είναι όχι η σύλληψη των δραπετών  των φυλακών Τρικάλων αλλά η υποδοχή τους ως… ηρώων στην πατρίδα τους την Αλβανία!
1100 αστυνομικοί ,ειδικοί  φρουροί, λιμενικοί, καταδρομείς πάνοπλοι και αποφασισμένοι  ακόμη και να  τους σκοτώσουν έμειναν με την σκανδάλη στο χέρι αφού οι  δραπέτες ή κάποιοι από αυτούς κατάφεραν να ξεφύγουν από τον  υποτιθέμενο  ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό.
Την ώρα που διέρρεαν πληροφορίες ότι οι αστυνομικοί  τους είχαν  δήθεν ...  εγκλωβίσει  κάπου  κοντά στον Προυσό της Ευρυτανίας, εκείνοι  κατέβηκαν απο την άλλη  πλευρά του ορεινού όγκου της περιοχής και βρέθηκαν στο χωριό Παραβόλα, λίγα χιλιόμετρα  έξω απο το Αγρίνιο.
Από εκεί  αφού έκλεψαν  ένα αγροτικό  Navara πέρασαν μέσα από  αστυνομικά μπλόκα, ξέφυγαν, διήνυσαν εκατοντάδες χιλιόμετρα χωρίς να τους αντιληφτεί κανείς και βρέθηκαν στην Ήπειρο, μια ανάσα απο την πατρίδα τους την Αλβανία.
Τώρα όλη σχεδόν αυτή η πανστρατιά των  καταδιωχτικών αρχών  μετακινείται προς την Ήπειρο,προς τα  ελληνοαλβανικά σύνορα και  η ειρωνεία είναι  να μην πρόκειται για τους  δραπέτες αλλά κάποια άλλη υποστηρικτική τους ομάδα και οι  4 δραπέτες να εμφανιστούν "άνετοι" για… καφέ στο  καφενείο του Προυσού!
Αν πρόκειται  για τους αλβανούς δραπέτες  όμως, τότε οφείλει ο ίδιος ο  Πρωθυπουργός αν δεν το  πράξουν  οι ίδιοι, να ζητήσει εδώ και τώρα  τις παραιτήσεις του  υπουργού Προπό κ. Δένδια ,του αρχηγού της ελληνικής αστυνομίας και όλων των Περιφερειακών αστυνομικών Διευθυντών που  είχαν εμπλακεί στην υπόθεση καταδίωξης των  δραπετών και  έδωσαν   το δικαίωμα  σε 4-5 κακοποιούς να εξευτελίσουν ολόκληρη την ελληνική αστυνομία και φυσικά επαγωγικά  την ελληνική κοινωνία.
lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου