Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Έρχεται νέο κύμα καύσωνα - Πρόγνωση επόμενων ημερών

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά και βόρεια, περιμένουμε. Η θερμοκρασία θα απαραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.
Πιο αναλυτικά:...


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 34 στην Κεντρική Ελλάδα, από 20 έως 37 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 20 έως 35 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και στα ανατολικά πελάγη σχεδόν θυελλώδεις. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Καλό και ζεστό καιρό, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου με τις μέγιστες στα βόρεια και ανατολικά να είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς στο Σαρωνικό και έως μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Καλός και ζεστός θα είναι ο καιρός και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας. Λίγες τοπικές νεφώσεις αναμένονται στη Μακεδονία και τη Θράκη,στα ηπειρωτικά κυρίως τμήματα των νομών. Οι άνεμοι ασθενείς δεν θα ξεπεράσουν τα 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει ακόμα και τους 37 βαθμούς Κελσίου, σε Ηπειρο, δυτική Στερεά, Πελοπόννησο αλλά και τα νησιά του Ιονίου. Τους 36 βαθμούς Κελσίου θα αγγίξει η θερμοκρασία σε Εύβοια και Θεσσαλία.

Στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι άιθριος. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως και 31 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι άιθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια τμήματα, Οι άνεμοι ισχυροί θα φτάσουν στα πελάγη τα 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 35 έως και 36 βαθμούς Κελσίου.

 
Πρόγνωση επόμενων ημερών

Δευτέρα
Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και την ημέρα στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά όπου τοπικά θα φτάσει τους 37 με 38 βαθμούς κελσίου.

Τρίτη
Καιρός: γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω άνοδο. Στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 38 με 39 βαθμούς.

Τέταρτη
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή στα δυτικά και νότια. Μικρή πτώση στα υπόλοιπα.

Πέμπτη
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά και νότια. 

 Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου