Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Συνάντηση στη Πολύδροσο την ερχόμενη εβδομάδα για την αξιοποίηση του Γυμνασίου

Οι μαθητές της κ. Διαμαντοπούλου (από το αρχείο του ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄)
Τους σκοπούς της Δημοτικής Αρχής για την αξιοποίηση του Γυμνασίου Πολυδρόσου, ρώτησε ο πρώην Δήμαρχος Παρνασσού Δημήτρης
Τζιβάρας, στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου...
«Τι ενέργειες έχει κάνει ο δικηγόρος του δήμου κ. Σανιδάς που του έχει
ανατεθεί να γίνει η προσφυγή για το Γυμνάσιο Πολυδρόσου. Μάλιστα,
ψάχναμε ως Σύλλογος να βρούμε τον κ. Σανιδά και δεν τον βρίσκαμε
και είχε πει τότε ο Δήμαρχος ότι «εμείς τον βρίσκουμε», αλλά απάντη-
ση δεν έχουμε λάβει. Θέλουμε επίσημα να πληροφορηθούμε ποια είναι
τα σχέδιά του δήμου για το κτίριο του Γυμνασίου. Είναι ένα καινού-
ριο κτίριο και διαθέτει μεγάλο περιβάλλοντα χώρο.
 Ο Δήμαρχος καταρχήν είχε συμφωνήσει σε κάποιες προτάσεις, που είχαν γίνει από τους Συλλόγους και το Τοπικό Συμβούλιο.
Το κτίριο δε μπορεί να μένει κλειστό. Να κάνει μια έκθεση η Τεχνική Υπηρεσία για να εξεταστεί πως μπορεί να αξιοποιηθεί».
Ο Δήμαρχος παραδέχτηκε ότι αρχικά ήταν θετικός, αλλά στη συνέχεια
υπήρξαν αντικρουόμενες απόψεις. «Σκεφτόμαστε να κάνουμε την
 επόμενη εβδομάδα μια συνάντηση στο Πολύδροσο, με τη συμμετοχή όλων σας και να τα πούμε», είπε. Για το θέμα του δικηγόρου πάντως, ο Δήμαρχος τόνισε ότι δεν έχει προχωρήσει η υπόθεση αυτή.
Η αλήθεια είναι πάντως ότι πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση και να αξιο-
ποιηθεί το κτίριο, διότι κλειστό θα βγάλει ζημιές και θα πάει χαμένο.

Είναι κρίμα, αφού χάλασαν τόσα λεφτά και το έφτιαξαν να ρημάξει.
΄΄Η ΩΡΑ της Φωκίδας΄΄

24 σχόλια:

  1. Χρήστος Παπαθανασίου6 Ιουλίου 2013 στις 4:25 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΩ ΤΕΛΙΩΣΙΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ,ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρήστος Παπαθανασίου6 Ιουλίου 2013 στις 5:15 μ.μ.

    To σίριαλ με το Γυμνάσιο Πολυδρόσου συνεχίζεται.

    Αφού λοιπόν το Γυμνάσιο μας δεν διέθετε κάποια στάνταρ (αριθμητικά δεδομένα, τα οποία προφανώς δεν διέθεταν και άλλα σχολεία του νομού),το κλείσανε ή καλύτερα το θυσίασαν στο βωμό ενός παράλογου οικονομικού εξορθολογισμού.
    Η απάντηση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης στη Λαμία που τον επισκεφθήκαμε για να διαμαρτυρηθούμε, ήταν ότι το σχολείο κλείνει για καθαρά παιδαγωγικούς λόγους και ότι έχουμε και εμείς σα Σουβαλιώτες το δικό μας μερίδιο ευθύνης γιατί παίρναμε τα παιδιά μας και τα πηγαίναμε στο Γυμνάσιο Αμφίκλειας και στο σημείο αυτό είχε απόλυτο δίκαιο, δεν μπορούσαμε να αντικρούσουμε το επιχείρημα του.
    Μετά περάσαμε σε ένα στάδιο εμπαιγμού και κοροϊδίας από την πλευρά του Δήμου. Μέγα θέμα ο δικηγόρος. Υπήρχε δικηγόρος; Έγινε προσφυγή; Κανένας δεν μπορούσε να μας απαντήσει και να μας ενημερώσει υπεύθυνα τι γίνεται .Σε συνάντηση που έγινε στη βιβλιοθήκη με παρόντα τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου και ζητήθηκε η αλληλογραφία μας απαντά ότι:" δε γνωρίζει το θέμα". Ο Δήμαρχος σε συνάντηση με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων έλεγε :"μην αλλάξει η σχολική χρήση του κτιρίου γιατί μετά σχολείο δεν ξαναγίνεται". Σε συνάντηση του όμως με διάφορους φορείς στο τοπικό κατάστημα Πολυδρόσου συμφωνούσε με την πρωτοβουλία του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου να αξιοποιηθεί το κτίριο.
    Πρόσφατα ο κύριος Μολιώτης ανακαίνισε ξανά το θέμα επαναφέροντας την αρχική του πρόταση που είναι γνωστή σε όλους μας. Ο κύριος Θάνος (αντιδήμαρχος) έχει δεσμευτεί να καταθέσει μια δική του πρόταση.
    Επειδή είχαμε την τύχη να είμαστε από τους πρώτους μαθητές που φοίτησαν σε αυτό το σχολείο με εξαιρετικούς καθηγητές από τους καλύτερους που συνάντησα στη μαθητική και φοιτητική μου ζωή ( μετά πήγα Αμφίκλεια και ο νοών νοήτω) και με την σημερινή μου ιδιότητα ως εκπαιδευτικού, θλίβομαι πραγματικά με την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα αυτός ο χώρος ,η φωτογραφία του blog τα λέει όλα.
    Για τους παραπάνω λόγους σας ΕΚΛΙΠΑΡΩ και σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ μιας και επίκειται συνάντηση των αρμοδίων και σε συνεργασία με τους άλλους φορείς και Συλλόγους του χωριού μας κάντε κάτι. Καθίστε όλοι μαζί ,παραμερίστε ο καθένας τις προσωπικές φιλοδοξίες και διαφορές, αγνοήστε τα όποια συμφέροντα ατόμων ή ομάδων που δε θέλουν να αξιοποιηθεί το Γυμνάσιο, και ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του χωριού μας και ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕΤΟ, όπως νομίζετε εσείς καλύτερα αλλά ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕΤΟ.

    Υ.Γ Η προηγούμενη ανάρτηση που έγινε στις 6 Ιουλίου 4:25 μ.μ έχει αφαιρεθεί με δική μου ευθύνη.
    Πρόταση: Στη Λαμία έχει προκύψει ένα θέμα με το 16ο Δημοτικό σχολείο. Καταργούν το σχολείο , αφού οι εγκαταστάσεις του πρέπει να παραχωρηθούν στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για να στεγαστεί το νέο του τμήμα που θα λειτουργεί στη Λαμία. Θα μπορούσαμε λοιπόν να εξετάσουμε το ενδεχόμενο ,να προτείνουμε τη στέγαση του τμήματος αυτού στο Γυμνάσιο, αν φυσικά συντρέχουν οι προϋποθέσεις, αφού υπάρχει ήδη η εμπειρία της λειτουργίας ενός τμήματος του ΙΕΚ Άμφισσας για δύο χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2013-2014 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΞΑΝΑ'ΝΟΙΞΟΥΝ 4 ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ?ΕΧΟΥΜΕ 50 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ 30 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΝΗΠΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ 30 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΒΙΑ ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΠΛΑΝΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΟΥΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ,ΜΟΡΦΩΣΗ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 5.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΓΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΑΔΙ.ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρήστος Παπαθανασίου6 Ιουλίου 2013 στις 6:27 μ.μ.

      Φίλε Ανώνυμε των 5:32 Γυμνάσιο σε όλη τη χώρα για το σχολικό έτος 2013-14 που έχει ήδη καταργηθεί ή συγχωνευθεί με άλλο δεν ξανανοίγει.Αντιθέτως είχαμε 15 νέες συγχωνεύσεις και 13 καταργήσεις και έπονται και άλλες.Το μόνο που υφίσταται είναι η ίδρυση Λυκειακών τάξεων προσαρτημένες στα Γυμνάσια της έδρας τους.
      Όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό.
      Θα ήταν ευχής έργο να λειτουργούσε ξανά το Γυμνάσιο και ειδικά για μας που υπηρετούμε στο χώρο αυτό. Ποιός θα ήταν αντίθετος σ΄αυτό;
      Η πραγματικότητα όμως σκληρή.Για να έμεινε το Γυμνάσιο ανοικτό χρειαζόταν αγώνας και συλλογικότητα.Πόσοι ενδιαφέρθηκαν και συνέδραμαν τον αγώνα μας;
      Μια χούφτα άνθρωποι ήμασταν. Κοιτάμε μήπως περισώσουμε τίποτα και μη φτάσουμε στο σημείο να λαλάνε κουκουβάγιες στο κτίριο του Γυμνασίου.
      Με το σκεπτικό αυτό λοιπόν εκθέτω τις σκέψεις μου και τις αγωνίες μου και προτείνω κάτι που έχει σχέση με παιδιά, λίγο μεγαλύτερα βέβαια, αλλά στο ίδιο αντικείμενο ως
      χώρος μάθησης και πολιτισμού.
      Αλλά επιμένω ας γίνει κάτι.ΜΑΚΑΡΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΞΑΝΑ. ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ , ΤΟ ΘΕΛΩ ΟΛΟΨΥΧΑ και αν χρειαστεί αγώνας, εγώ δεν κρύβομαι.

      Διαγραφή
  6. Για να παίξεις "στα ίσια" αυτούς που εφαρμόζουν τέτοιου είδους πολιτική χρειάζεται επίθεση με τα ίδια τους τα επιχειρήματα!!!
    ΠΡΟΤΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ : Ενώ λοιπόν κύριοι μνημονιακοί θέλετε εξορθολογισμο δαπανών να μαζέψετε στο Γυμνάσιο Πολυδρόσου όλες τις υπηρεσίες της "γούρνας"(Γραβιας-Πολυδρόσου-Αμφικλείας κλπ.) για την λειτουργία των οποίων πληρώνει το Ελληνικό Κράτος (πολίτες) ενοίκια !!!
    Έχετε τα άντερα να το κάνετε ???όχι λέω εγώ!!
    Τότε τι μας "τσαμπουνατε" για οικονομία κλίμακος κλπ-κλπ ???
    Πάρτε λοιπόν συντοπίτες μου τις τύχες του πρώην Γυμνασίου στα χέρια σας!!!!
    Ότι αποφασίσει η λαϊκή συνέλευση να γίνει πράξη!!!
    Γιάννης Νικηφ. Πάλλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΠΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΤΑΛΟΦΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ.

      Διαγραφή
    2. 1. Δεν έκανα κριτική παρά μόνο προταση.
      2. Είμαστε μια Δημοτική Ενότητα και εγώ το έχω αποδείξει !
      3.Τέτοιου είδους σχόλια ...μάλλον ρίχνουν νερό στο μύλο άλλων περιοχών!
      και 4. Αν είσαι πιο ...Σουβαλώτης από μένα βάλλε και το ονοματάκι σου!! Γιατί το κρύβεις ??
      ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
      ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΊΛΕ ΑΝΏΝΥΜΕ !
      Γιάννης Νικηφ. Πάλλας

      Διαγραφή
  7. ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΠΕΔΕΥΤΙΚΟΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ....Υ.Γ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρήστος Παπαθανασίου6 Ιουλίου 2013 στις 9:33 μ.μ.

      Aν όντως ήσουν φίλος και ήξερες τι πρεσβεύω και τι πιστεύω δε θα έλεγες τέτοιες βλακείες.
      Γιατί θα ήξερες πολύ καλά ότι τέτοιες επιδιώξεις και στόχους δεν είχα ποτέ. Όσο για τον κύριο Μολιώτη που γράφεις δεν χρειάζεται κανένα εκπρόσωπο να τον στηρίξει. Αυτός είναι ο Πρόεδρος της Κοινότητας και με αυτόν θα πορευτούμε και θα συνεργαστούμε ,άσχετα με ότι σε πολλά διαφωνούμε, ενώ αντιθέτως μερικοί το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι υψηλή κριτική και μια στείρα αντιπαράθεση, παρασυρόμενοι από μικροσκοπιμότητες και προσωπικές επιδιώξεις. Αλλά εδώ σε αυτό το χωριό έτσι έχετε μάθει να σας χτυπούν στη πλάτη και να σας λένε πάντα ναι, άσχετα αν δεν γινόταν τίποτα ποτέ.
      Δεν μπορώ λοιπόν να καταλάβω το σκεπτικό σου και τα αυθαίρετα συμπεράσματα σου. Ή μήπως σε πείραξε η διόρθωση για τις ανακρίβειες που γράφεις;
      Και κάτι τελευταίο : Μήπως γνωρίζεις τελικά με το δικηγόρο που είχε βάλει ο Δήμος για το Γυμνάσιο τι έγινε, γιατί εγώ σαν «εκπρόσωπος του κυρίου Μολιώτη» δε μπόρεσα να μάθω;

      Διαγραφή
  8. ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!6 Ιουλίου 2013 στις 7:00 μ.μ.


    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ Κ.Κ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΛΑ.
    ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ Τ ΑΚΟΥΤΕ.........*ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ....*
    ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΟΡΝΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΣΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΤΕ.
    ΕΡΕΙΠΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΕΣ (ΘΑ ΤΙΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΑΡΑΙΟΙ) ΑΠΟΠΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΣΚΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ......
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ(ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΞΕΛΙΞΗ.
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΡΡΕ.
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΑΜΦΙΣΣΑ Η ΓΡΑΒΙΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ. ΕΜΑΘΑ ΔΕ ΟΤΙ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 2 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΑΜΦΙΣΣΑ Η ...ΓΡΑΒΙΑ ΟΠΟΤΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΩΣ.
    ΣΤΗ ΣΟΥΒΑΛΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ.ΑΜΕΣΗ
    ΣΧΕΣΗ ΕΧΩΝ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ.
    ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΩΝ?
    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΖΑΜΠΑ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ....ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΟΥΝΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΥΛΟΣ///// ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ - ΓΥΜΝΑΣΙΑ-ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ????
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΑΡΑΕΙ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΩΡΑ ΚΗΔΕΙΑΣ...(ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ)////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙ ΛΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΩΝΥΜΕ 1 31 ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Κ.Τ.Λ.Π.ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ. ΕΞΑΛΛΟΥ* Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ*.
    ΚΑΛΟΝ ΘΑ ΗΤΟ ΝΑ ΕΧΟΜΕΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
    ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗΝ ΕΧΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΕΙ?
    ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  15. ΠΕΡΙΕΡΓΟ ....ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΙΩΠΕΙ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ?ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ?
    ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ..

      Διαγραφή
  16. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρήστος Μουτσιανάς8 Ιουλίου 2013 στις 4:26 μ.μ.

    Πιστεύω πως τον πρώτο λόγο για το Γυμνάσιο, θα έπρεπε να τον έχουν οι γονείς, που εκπροσωπούνται νόμιμα από τον Σύλλογο γονέων και Κηδεμόνων.
    Δεν γνωρίζω αν οι υπόλοιποι Σύλλογοι για ένα τόσο σημαντικό θέμα έχουν αποφάσεις Γενικών Συνελεύσεων ή τουλάχιστον Διοικητικών Συμβουλίων.
    Με συντονισμένες ενέργειες όλων και όχι για λόγους προσωπικούς θα μπορούσε να γίνει πρόταση στο Υπουργείο Παιδείας το κτήριο του να στεγάσει Γυμνάσιο ή Λύκειο, τμήματα ΤΕΙ, πάντως να μην αλλάξει η χρήση του που είναι κατασκευασμένο και ανακαινισμένο για εκπαιδευτικό κτήριο.
    Η μεταφορά δε τον γραφείων της ΔΕ Παρνασσού για πολλούς λόγους, ακόμη και για οικονομικούς πιστεύω ότι είναι λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΤΣΙΑΝΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.

      Διαγραφή
  18. Με αλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Ας αποφασίσουν τα παιδί οι γονείς οι γονείς κα τα παιδιά τα παιδιά και οι γονείς όσοι τέλος πάντων νοιώθουν ότι το πιο σημαντικό για τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ειναι η ΠΑΙΔΕΙΑ ολα τα αλλα σε απλα ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΙΚΑ ειναι ΠΑΠΑΡΙΕΣ

    Ο ΠΟΚΟΠΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή