Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ - Παράδοση φαρμάκων - Αναγγελία 4ης διάθεσης



Α. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Παραδώσαμε σήμερα στο Κοινωνικό Ιατρείο τα φάρμακα που συλλέξαμε στην τρίτη διάθεση. Ήταν η τρίτη συλλογή, με πολύ καλή ανταπόκριση του κόσμου, τον οποίο και ευχαριστούμε.
Β. ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Ανακοινώνουμε ότι προγραμματίζουμε την τέταρτη απευθείας διάθεση προϊόντων για το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013. Για την προετοιμασία της, θα ακολουθηθούν οι παρακάτω διαδικασίες:....

Δημοσκόπηση για την επιλογή των προς διάθεση προϊόντων
Για την επιλογή των προϊόντων που θα περιλαμβάνει η τέταρτη διάθεση, θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες στην ιστοσελίδα μας ηλεκτρονική ψηφοφορία η οποία θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Αυγούστου. Τα προϊόντα που θα τεθούν προς ψήφιση, είναι τα εξής:
α) Αλεύρι β) Πατάτα γ) Ρύζι δ) Ελαιόλαδο ε) Τυρί στ) Παραδοσιακά Ζυμαρικά ζ) Κρεμμύδια η) Φακή θ) Φασόλια ι) Ρεβίθια ια) Μέλι ιβ) Κρασί ιγ) Τσίπουρο ιδ) Μπύρα ιε) Απορρυπαντικά ιστ) Χαρτικά
Δηλώσεις ενδιαφέροντος παραγωγών με κατάθεση προσφορών
Καλούμε τους παραγωγούς των παραπάνω προϊόντων να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:00 μ.μ., δίνοντας τα στοιχεία τους και τις προσφορές τους μέσω της ηλεκτρονικής Φόρμας Παραγωγών που θα βρουν στην ιστοσελίδα μας και στέλνοντας αναλυτικά τις προσφορές μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (βεβαιώσεις καλλιέργειας, πιστοποιητικά, εργαστηριακές αναλύσεις) στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: XMLamias@gmail.com
Επιλογή προϊόντων
Αμέσως με τη λήξη της προθεσμίας κατάθεσης προσφορών, θα επιλέξουμε πόσα και ποια προϊόντα θα διατεθούν. Η επιλογή θα γίνει με γνώμονα τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης σε συνάρτηση με τη διαθεσιμότητα αποκλειστικά τοπικών ή ευρύτερα ελληνικών προϊόντων, με τις πιστοποιήσεις ποιότητας και παραγωγής που δίνονται, και με τις τιμές που θα προσφερθούν.
Ανακοίνωση επιλεγμένων προϊόντων & παραγγελίες
Μετά τη λήξη των προσφορών και την επιλογή, θα εκδοθεί νέα αναλυτική ανακοίνωση για τα προς διάθεση προϊόντα και την προθεσμία παραγγελιών, οι οποίες θα είναι κυρίως ηλεκτρονικές μέσω της Φόρμας στην ιστοσελίδα μας και τηλεφωνικές μόνο για όσους στερούνται internet.
Συλλογές ειδών στη διάθεση
Για την έγκαιρη ενημέρωση και προετοιμασία των φίλων της κίνησης, ανακοινώνουμε ότι κατά τη διάρκεια της διάθεσης θα συλλέξουμε: φάρμακα για το Κοινωνικό Ιατρείο, τηγανέλαιο για την ανταλλαγή του με προϊόντα που θα δωρηθούν σε ιδρύματα και πλαστικά καπάκια για το Σύλλογο Παραπληγικών ώστε να ενισχύσουμε τη συλλογή του που αποφέρει προμήθεια αμαξιδίων.

Η Συντονιστική Ομάδα

Επικοινωνία: XMLamias@gmail.com
Ιστοσελίδα  : http://www.kastrolamias.gr
Τηλέφωνο   : 6985603574

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου