Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Φωκίδας - ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ 1ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΦΩΚΙΔΑΣ
1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ – ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

Μετά από 11 χρόνια λειτουργίας ως συμμαχικό σχήμα, ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ –ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ μετεξελίσσεται σε ένα ενιαίο, δημοκρατικό, πολυτασικό, ριζοσπαστικό αριστερό κόμμα, το οποίο επιδιώκει, καταρχάς να σταματήσει την καταστροφή της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας.
 Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έρχεται....
να ανοίξει τον δρόμο στην ανατροπή των μνημονίων, ώστε μαζί με το λαό να προωθήσει την ριζοσπαστική αλλαγή με άμεσο στόχο μια κοινωνία με δημοκρατία, ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ παρενέβη σε όλα τα μεγάλα γεγονότα της χώρας, για την υπεράσπιση της δημοκρατίας, της εργασίας, της εθνικής κυριαρχίας και αξιοπρέπειας. Βάδισε δίπλα στα κινήματα, μαζί με τους νέους, τους εργαζόμενους, τους απολυμένους, τους αγρότες, τους συνταξιούχους, στα κινήματα αντίστασης των πλατειών και της προστασίας του φυσικού μας πλούτου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κατέκτησε κεντρικό ρόλο στην πολιτική σκηνή  κι εξέφρασε, πριν ένα ακριβώς χρόνο  με την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, την εντολή ώστε να γίνουν τα μνημόνια παρελθόν  και ν’ ανοίξει ο δρόμος στην ελπίδα.
Με το Ιδρυτικό Συνέδριο, φιλοδοξεί να αποτελέσει την δύναμη εκείνη που θα αλλάξει την καταστροφική πορεία της χώρας. Θα ανατρέψει το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και του εθνικού πλούτου. Θα σταματήσει την κατρακύλα των μισθών, το ξήλωμα των εργασιακών σχέσεων, τον εκτροχιασμό των απολύσεων και της ανεργίας.
Με δημοκρατικό διάλογο, με σύνθεση απόψεων, με ριζοσπαστικό προωθητικό πνεύμα, το Ιδρυτικό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα αποτελέσει το ξεκίνημα μιας νέας εποχής, με αριστερή διακυβέρνηση, για τη δημοκρατική αναγέννηση της χώρας.
Ολοκληρώθηκαν στην Φωκίδα την Κυριακή, με συμμετοχή των μελών των οργανώσεων, οι εκλογές αντιπροσώπων για το 1οΙδρυτικό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ που θα γίνει στο κλειστό του TAE KWO DO στο Φάληρο στις 10-14 Ιουλίου 2013    με την εκλογή  6 αντιπροσώπων.



                                       ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου