Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ G3 ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ

Βρέθηκε το κλεμμένο όπλο αστυνομικού από το Δίστομο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της τηλεόρασης του Lepanto σήμερα το απόγευμα βρέθηκε στην περιοχή Φιλοθέη Δωρίδας ένα όπλο τύπου G3 που είχε κλαπεί από τους αδίστακτους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων στην συμπλοκή που έγινε την περασμένη Δευτέρα στο Δίστομο.

Να θυμίσουμε ότι οι 5 δραπέτες είχαν στήσει μπλόκο στους αστυνομικούς ...

και αφού τους ακινητοποίησαν τους πήραν τα αλεξίσφαιρα γιλέκα και τον οπλισμό τους. Ένα από τα όπλα αυτά το G3 βρέθηκε στην Φιλοθέη σε πρανή δρόμου από κάτοικο της περιοχή που περπατούσε στην άκρη του δρόμου. Ο πολίτης ενημέρωσε την αστυνομία και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκαν στο σημείο, συνέλεξαν το όπλο και το μετέφεραν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για την συλλογή στοιχείων.


Εν τω μεταξύ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας στην τηλεόραση του Lepanto, ένας από τους περιβόητους κακοποιούς εθεάθη στο χωριό Φιλοθέη να βγαίνει από σπίτι του οποίου οι ένοικοι απουσιάζουν.


Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο δράστης ή οι δράστες παρέμειναν στο σπίτι, κοιμήθηκαν και έφαγαν. Η αστυνομία αναζητά περισσότερα στοιχεία ενώ η εκτίμηση των αστυνομικών είναι πως σύντομα οι δράστες θα πέσουν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.



Σωτήρης Καρέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου