Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

FABRICA DE VINO - Θα βάλουμε τα καλά μας για να ξορκίσουμε το κακό


ANNIVERSARY

Tελικά τα καταφέραμε. Το «κακό»... δίπλωσε: Κλείσαμε τα δύο χρονιά λειτουργίας μας, με το κεφάλι ψηλά…. άκυρο(;), με Το Κρασί ψηλά, το ποιοτικό, Ελληνικό, εμφιαλωμένο Κρασί.
Μια προσπάθεια που είχε την υποδοχή: «είναι τρελοί αυτοί!», «τι ήρθαν να κάνουν στην Εμ. Μπενάκη, στην Ομόνοια;» «δεν πάνε καλά!». Μια προσπάθεια που ξεκίνησε με αμφιβολίες ...
άλλα όχι με αμφισβήτηση της πρόθεσης της κίνησης αυτής. Μιας κίνησης που, έκτος από το επιχειρείν, περιβαλλόταν και περιβάλλεται από αγνότητα και κατάθεση ψυχής.  Μιας έμπνευσης που έγινε δημιουργία και το δημιούργημά της αγαπήθηκε και αγαπήθηκε πραγματικά!
Ας κάνουμε ένα μικρό φλας-μπακ, μιας και τα χρόνια είναι μεν λίγα, αλλά οι στιγμές και τα γεγονότα πολλά: Ιούνιος του 2010 και ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του το Fabrica de Vino. Ένα wine-bar πέρα από τα συνηθισμένα αλλά και πέρα από την λογική των wine-bars, με την ευρύτερη έννοια. Ένας απλός λιτός χώρος που ήρθε να εδραιώσει το κρασί ως συνήθεια καθημερινή. Ξεκινάμε με μια λίστα περίπου 250 ετικετών ελληνικών κρασιών, που σε διάστημα 6 μηνών έγιναν 350 και στο κλείσιμο τις διετίας έχουν φτάσει στις 500. Από τον Σεπτέμβριο θα γίνουν 600 μιας και θα προστεθούν αρκετοί νέοι παραγωγοί στην οικογένεια μας. Ο πρωταρχικός αλλά και ο κύριος σκοπός που παραμένει για το Fabrica de Vino είναι να υπάρχει ένας χώρος στο κέντρο της Αθήνας, που να μπορεί να εκπροσωπεί αλλά και να φιλοξενεί όλο το ελληνικό  κρασί. Και ελπίζουμε ότι σε ένα μεγάλο βαθμό το έχουμε καταφέρει.
Τα δρώμενα πάνε κι έρχονται: Παραστάσεις, μουσικά σχήματα, παρουσιάσεις παραγώγων ελληνικού κρασιού και τα καλύτερα έπονται.
Τα καλύτερα για φέτος το καλοκαίρι έχουν δρομολογηθεί στο «Fabrica de vino in the sand» στην πλαζ του Cabana στην Ακτή του ήλιου στον Άλιμο, οπού και φιλοξενείται το καλοκαιρινό πια Fabrica de vino. Σ’αυτόν τον υπέροχο χώρο δίπλα στην θάλασσα θα γιορτάσουμε φέτος της 2η επέτειο από τα θυρανοίξια του Fabrica de vino. Τη μουσική θα επιμελείται ο Νίκος Δρογώσης από τον En lefko.Τριτη 25 Ιουνιου 2013. Μετα τις 21:00.
          Εμείς θα βάλουμε τα καλά μας για να ξορκίσουμε το κακό!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
FABRICA DE VINO

TEAM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου