Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Εισαγγελέας για την ηχορύπανση της Πλ. Ελευθερίας.

Ότι δεν έγινε μέχρι τώρα με τους ελέγχους Αστυνομίας και Δήμου, ίσως γίνει με την παρέμβαση της Δικαιοσύνης. ο λόγος για την ηχορύπανση του καλοκαιριού που ταλαιπωρεί τις νυχτερινές ώρες το κέντρο της Λαμίας .
Ένα θέμα για το οποίο έχουν υπάρξει δημόσιες και ηχηρές διαμαρτυρίες εκτός των δημοτών...
και από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κο Νικόλαο.
Οι διαμαρτυρόμενοι για την ηχορύπανση βρίσκουν τώρα σύμμαχο την Δικαιοσύνη. Συγκεκριμένα η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου δίνει εντολή στις τοπικές εισαγγελίες για συλλήψεις και άμεση παραπομπή σε δίκη στο Αυτόφωρο για όσους προκαλούν ηχορύπανση, αλλά και  όσους ρυπαίνουν το περιβάλλον (ακτές, βουνά, ποτάμια, κ.λπ.) με σκουπίδια, λύματα, απόβλητα κ.λπ., αλλά και όσους ευθύνονται για πυρκαγιές ή επιχειρούν να κτίσουν αυθαίρετα σε δασικές εκτάσεις.
Ο  αντεισαγγελέας ΑΠ Δ. Δασούλας με τρεις εγκυκλίους του, παραγγέλλει σε όλους τους εισαγγελείς της χώρας, αλλά και τους αρμόδιους υπαλλήλους (αστυνομικές και δασικές αρχές, πυροσβέστες κ.λπ.) να πραγματοποιούν συνεχείς και αιφνιδιαστικούς ελέγχους, ώστε να συλλαμβάνονται οι παραβάτες επ' αυτοφώρω και να δικάζονται με απόλυτη προτεραιότητα.
Αυτόφωρο και συλλήψεις υποδεικνύονται και για τους ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές καταστημάτων (μπαρ, ντισκοτέκ κ.λπ.) που ηχορυπαίνουν ξεπερνώντας τα νόμιμα όρια

lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου