Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Πού έχουν χαθεί οι δραπέτες και ποιος ευθύνεται γι αυτό;

Ξαφνικά σα να έπεσε μαύρο. Καμία ένδειξη, καμία πληροφορία. Οι δραπέτες κατά πως φαίνεται, διαθέτουν καλύτερο δίκτυο κάλυψης και απόκρυψης απ' αυτό που χρησιμοποιεί η Αστυνομία για να τους ξεσκεπάσει και να τους βγάλει από τα λαγούμια τους.
 Ένας στρατός από αστυνομικούς πασχίζει με νυχθήμερες έρευνες και με μοναδικά όπλα το φιλότιμο και τον όρκο που έχουν δώσει για τον εντοπισμό των φονιάδων του συναδέλφου τους, όμως το μαύρο  δε λέει να φύγει. Μήπως τελικά κάτι δεν γίνεται σωστά;...
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr δύο φορές έχει ανιχνεύσει από αέρος ελικόπτερο του σώματος κι εξοπλισμένο με θερμικές κάμερες τη δασώδη περιοχή, δίχως κανένα αποτέλεσμα. Ούτε το αυτοκίνητο που πήραν από τους αστυνομκούς μετά το μακελειό δεν έχει βρεθεί. Στις έρευνες συμμετέχουν 80 αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής από τους οποίους αρκετοί των ΟΠΚΕ, 75 εκαμίτες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί από τις Ομάδες ειδικών Αποστολών της Κρήτης και άλλοι ακόμη που συγκροτούν ειδικά μεταβατικά αποσπάσματα, όμως είναι σα να ψάχνουν ψύλλους στ' άχυρα.
Καμία πληροφορία, κανένα αποτέλεσμα από τη διασταύρωση των τηλεφωνικών επικοινωνιών. Είναι σα ν' άνοιξε η γη και τους έχει καταπιεί. Είναι γεγονός ότι ο Μάριαν Κόλα, η ίσως πιο φονική μηχανή απ' όλους τους δραπέτες, έχει δουλέψει στην περιοχή, την ξέρει και ίσως διατηρεί ακμαίο δίκτυο προμήθειας με νερό και τρόφιμα, αλλά και απόκρυψης τους σε λαγούμια. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την αδράνεια και την έλλειψη ανάληψης της οποιαδήποτε πρωτοβουλίας από πλευράς αστυνομίας και κάθε φορά που υπάρχει κάποια εμπλοκή, είτε αποβαίνει σε βάρος της, είτε γίνεται μετά από κάποιο στιγμιαίο λάθος ή εκτίμηση των δραπετών.
10 μέρες τώρα και με το προσωπικό ν' απασχολείται πάνω από 16 ώρες, το αποτέλεσμα ούτε δικαιώνει τους επισπεύδοντες, ούτε όμως πλέον τους δίνει πρόσβαση στο κεφάλαιο δικαιολογίες. Το μοναδικό εύρημα είναι ένα καταφύγιο με κάτι ψαλιδισμένα κλαδιά και κάποια μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού, που απ' αυτά θα διαπιστωθεί με DNA αν πρόκειται για μέρος που χρησιμοποποιήθηκε από τους μακελάρηδες αστυνομικών.  Αν λοιπόν 10 Αλβανοί δραπέτες καταφέρνουν να κρύβονται και να εξαφανίζονται μέσα σε ελληνικό έδαφος χωρίς κανείς να μπορεί να τους εντοπίσει παρότι έχει όλο το τεχνολογικό εξοπλισμό με το μέρος του, τότε μάλλον κάτι δεν γίνεται σωστά και κάτι πρέπει ν' αλλάξει.
bloko.gr

2 σχόλια:

  1. ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΛΕΙΟΣ. ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ . ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ . ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ . ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΟΙ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ . ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΟΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΣΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 'COMMANDOS" ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΕΣΥ Ο ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ! Η ΛΕΞΗ ΤΑΓΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ... ΝΤΡΟΠΗ!

      Διαγραφή