Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Η πορεία εργασιών μελέτης του φράγματος Χαρμίσκο στην Τολοφώνα

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρά η πορεία των εργασιών που αφορούν τη μελέτη του έργου «Ταμιευτήρα και αρδευτικό δίκτυο Τολοφώνας στη θέση Χαρμίσκο».
            Πρόκειται για ένα έργο που θα επιλύσει χρόνια προβλήματα άρδευσης του κάμπου Τολοφώνας, Ερατεινής Πανόρμου και Αγίου Νικολάου και θα αρδευτούν 5.500 στρέμματα, ενώ αναμένεται βελτίωση των υπογείων υδάτων και εμπλουτισμός των υπαρχουσών γεωτρήσεων.....

            Ειδικότερα έχουν γίνει από την μελετητική εταιρία οι τοπογραφικές, γεωλογικές και γεωτεχνικές μελέτες και έχει ολοκληρωθεί και είναι υπό έγκριση η προμελέτη των υδραυλικών και των μηχανολογικών έργων. Επιπλέον, έχει υποβληθεί η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας και αναμένεται η εντολή για την έναρξη της οριστικής.
            Του συγκεκριμένου έργου είναι εγγεγραμμένη η μελέτη και η κατασκευή στο πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» με τον προϋπολογισμό της μελέτης να ανέρχεται στο 1.400.000,00€.





  Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ



        ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου