Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΧΚ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ: Το έργο δεν έχει ξεκινήσει και δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να ολοκληρωθεί μέχρι τον Δεκέμβρη

Από τον Απρίλιο έχουν εγκριθεί από το ΥΠΕΚΑ  οι Περιβαλλοντολογικοί όροι για το ΧΚΠ  , και άνοιξε μετά από 37 χρόνια ο δρόμος για όλες τις αδειοδοτήσεις .
Δυστυχώς μέχρι σήμερα το έργο δεν έχει ξεκινήσει και  ούτε πλέον υπάρχει αρκετός χρόνος για να ολοκληρωθεί μέχρι τον Δεκέμβρη του 2013.
Γιατί ?
Λεφτά, εργολάβος υπάρχουν από πέρσι !
 Έγκριση περιβαντολλογικών όρων  υπάρχει από Απρίλιο του 2013!

 Κι όσο αφορά την πολιτική βούληση ?  όλοι…  Δήμαρχοι, Περιφεριάρχης, Βουλευτές, Υπουργοί, δηλώνουν ότι αγωνίζονται  για την πρόοδο και την απορροφητικότητα.
 Υπάρχει όμως και  η ελληνική πραγματικότητα ….
ανευθυνότητα, άγνοια, αδιαφορία,υποκρισία, αναβλητικότητα,  ιδιοτέλεια,  φθόνος .
 Όλοι θέλουν να έχουν την εξουσία να παρεμβάλλονται στην διαδικασία μιας απόφασης (π.χ άδεια νέων έργων ΧΚΠ), όλοι ομιλούν για πρόοδο και συνεργασία , αλλά κανείς τελικά  δεν επιθυμεί να  «ιδρώσει» και  να έχει την ευθύνη  για μια   υπογραφή  που θα προωθήσει την διαδικασία   συνεργαζόμενος ενεργά προς μια κοινή κατεύθυνση (π.χ επιβίωση και ανάπτυξη ΧΚΠ), προφασιζόμενος πάντα κάτι …..συνήθως την  νομιμότητα !

Πως αλλιώς εξηγείται   η τόσο μεγάλη καθυστέρηση σε συνεννοήσεις μεταξύ  όλων των εμπλεκομένων ….δασαρχείων , πολεοδομιών, ΕΟΤ, ΕΤΑΔ,  κ.λπ?

Τελικά η αδειοδότηση, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΄΄polydrososparnassou,΄΄ εξελίσσεται (όχι και τόσο απροσδόκητα για τα ελληνικά δεδομένα) σε μεγαλύτερο πρόβλημα από τον σχεδιασμό και την χρηματοδότηση.

Άλλος ένας χειμώνας  προδιαγράφεται χαμένος  για το ΧΚΠ και τα παρελκόμενα του (π.χ την τοπική κοινωνία) .

 Τα υλικά της αυστριακής εταιρείας ήδη  άρχισαν να καταφθάνουν στο ΧΚΠ, ελπίζοντας- αν τελειώσουν επιτέλους οι ...υπογραφές -  να ολοκληρώσουν το έργο μέχρι τον Δεκέμβρη σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό τους , έστω και με καθυστέρηση 2 μηνών .

Κάλλιο αργά παρά ποτέ !

Τουλάχιστον το ΧΚΠ έχει να ελπίζει σε ένα καλύτερο επόμενο χρόνο .
 Και  μάλλον  είναι το μόνο ελληνικό ΧΚ που μπορεί να ελπίζει …εν μέσω μιας ολοένα και βαθύτερης     κρίσης .
Κρίσης όχι μόνο  οικονομικής αλλά και αξιών από ό,τι φαίνεται .

ΕΞΈΛΙΞΗ    ΧΚΠ 1976-2013    και ελληνική πραγματικότητα

1976 , Λειτουργία Φτερόλακας
1981 , Λειτουργία Κελλαριών
Και τα δύο εντός του πυρήνα του εθνικού δρυμού Παρνασσού, που είχε ιδρυθεί με βασιλικό διάταγμα από το 1938.

1993, Εγκατάσταση του αποσυμπλεκόμενου 4θέσιου αναβατήρα Ηρακλή

2000, Αναλαμβάνει η ΕΤΑ ΑΕ την αξιοποίηση της περιουσίας του ΕΟΤ, μεταξύ άλλων  αναζητεί  και  ιδιώτη επενδυτή για το ΧΚΠ .
Στα πλαίσια αυτού του σχεδιασμού   «απαλλάσσεται» το ΧΚΠ από όλο το μόνιμο προσωπικό του.

Το ΧΚΠ σιγά-σιγά απαξιώνεται δεχόμενο την φθορά του χρόνου  ,την αδιαφορία-ανικανότητα –αδυναμία μακροχρόνιου σχεδιασμού , αδύναμο να απαντήσει στον ανταγωνισμό .

2008 , (περίπου 30 χρόνια μετά την λειτουργία του ΧΚ) η ΕΤΑ ΑΕ κάνει επιτέλους ένα master plan βασισμένο σε επιστημονική ανάλυση και όχι  απλά μόνο σε «σοφίες»  αυτόκλητων σωτήρων και ειδικών.
Απαραίτητες προϋποθέσεις   για την επιβίωση και ανάπτυξη του ΧΚΠ  τα αυτονόητα:
  1. νομιμοποίηση (περιβαλλοντολογική, πολεοδομική κ.λπ)
  2. εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων
  3. εναρμόνιση με την  φυσικό αλλά και με το ανθρωπογενές περιβάλλον (αειφόρος ανάπτυξη , συνέργειες κ.λπ)

2010 , Εξασφάλιση χρηματοδότησης από Ευρώπη για  εκσυγχρονισμό ΧΚΠ , περίπου 28 εκατ. ευρο

2011, Διενέργεια σχετικού  διεθνούς διαγωνισμού

2012, Ανάδειξη και εγκατάσταση αναδόχου α’ φάσης εκσυγχρονισμού ΧΚΠ , περίπου 15εκατ. €. Ορατή πλέον η  εγκατάσταση νέων αναβατήρων Αφροδίτη, Βάκχου , Δία  το καλοκαίρι 2013
Παράλληλα  με  ΦΕΚ  παραχωρείται στην ΕΤΑ έκταση 11.000 στρεμμάτων για χρήση και διαχείριση   ΧΚ.
Διαβούλευση για νέο ΠΔ που ορίζει χρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού

2013 , Απρίλιος , εγκρίνονται από ΥΠΕΚΑ  οι Περιβαλλοντολογικοί όροι για το ΧΚΠ

10 σχόλια:

  1. δεν βλεπω κανενα σχολιο για τοσο σοβαρο θεμα.οτανπροκειται για μικροπρεπειες κελαΙδατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΩΤΑ ΩΣ ΚΡΙΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ...ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΣΕΙ ΑΝΩΝΥΜΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΟ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ Η ΑΝΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
    ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ??? ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ????? ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ????? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ??????
    Ο Κ.ΔΡΙΒΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ?????????? ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2021 ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ (ΑΝ ΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ) ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ........ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ Ο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ..... ΩΣ ΤΟΤΕ ΑΣ ΑΜΠΕΛΟΣΟΦΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΣΙΑ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΆΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΑΑΑΛΙ ΚΟΛΛΗΣΑΜΕ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ...ΑΠΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΠΩΣ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ? ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Ή ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΠΑΣΑΛΕΙΜΑΤΑ" ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΞΥΠΟΛΥΤΟΙ" ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ "ΕΡΓΟ"...
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MASTER PLAN, ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ SUCCESS STORY...ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΔΥΝΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ, ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΣΚΟΡΠΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..ΤΟ "MASTER PLAN" ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ..(ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΕΡΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ - ΒΛΕΠΕ ΚΙΝΕΖΟΙ), ΟΠΟΥ ΤΑ ΣΒΑΛΙΩΤΟΠΛΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ GOODYS ΓΙΑ 200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ...
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΣΒΑΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ, ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΤΜΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΕΠΡΑΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΚΑΤΑΦΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ....ΧΑΑΧΑ
    ΒΡΕ ΟΥΡΤ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ...ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΟΜΟΡΦΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΟΥΒΑΛΑ !
    ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΕΚΤΩΝΟΣΗΣ..ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠ ΟΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.
    ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.....
    Ο * ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΠΑΡΝΑΣΣΟΣ * ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΠΑΡΚΩΣ?

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ*ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ?ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ?ΜΗΠΩΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΡΘΟΥΜΕ...ΔΕΥΤΕΡΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σχετικά με τα αναφερόμενα στα σχόλια έχω να προσθέσω τα παρακάτω:
    1ον. Για τον 11.07 που φαίνεται πως συνεχίζει να έχει πρόβλημα με το Blog, ερωτώ: Aν δεν έχουν ευθύνη οι κυβερνώντες για την υλοποίηση του έργου ποιός την έχει????
    .....Θα μπορούσε βέβαια να απασχολήσει και τους επαγγελματίες των Παραπαρνάσσιων χωριών.....
    2ον Για τον 2.42 Απαντώ πως νομίζω ότι το δημοσίευμα τα λέει όλα ...μα όλα.
    Για δε το λατομείο δεν έχει εκδοθεί η απόφαση του ΣτΕ. Η Δικηγόρος της υπόθεσης ενημέρωση δίνει μόνο στον Πρόεδρο της ΤΚ Πολυδρόσου, τον Αντιδήμαρχο και τον Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΡΓΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΡΙΒΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ", ΗΤΑΝ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ, ΤΗΡΟΥΝ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ. ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΣΟΡΟΚΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΥΛΟΓΑ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΠΟΙΑ ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ Χ.Κ.Π.? ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΠΟΜΑΚΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΕΡΗΜΗΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ. ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΚΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ..
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ, ΠΛΕΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ, Ο ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΑΝΑΖΗΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ? ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η Κα ΓΟΥΡΓΟΥΡΗ, ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ? ΑΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΑΦΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.
    ΤΕΛΟΣ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ? ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΚΗ ΣΤΑΣΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ" ΚΑΙ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ", ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΙΕΖΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΝΙΖΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΘΑ ΑΝΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΩΝ, ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Η΄ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΣΑΓΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καταχωρήθηκε 02 / 07 / 2013 - 09:09 http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=14718&st=820

    "It always seems impossible, until it's done"
    Nelson Mandela
    Aγαπητοί φίλοι "συμφορουμίτες",
    (εν μέσω "τρεξίματος" ... επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις μου)
    Κατά την προσωπική μου άποψη
    ( Η ΕΤΑΔ θα εκδώσει δελτίο τύπου όταν θα έχει κάτι συγκεκριμένο και σίγουρο να ανακοινώσει),
    ελπίζουμε εντός του Ιουλίου 2013 να βγούν όλες οι πολυπόθητες άδειες και να ξεκινήσουν τα έργα εκσυγχρονισμού του ΧΚΠ .
    Μάλλον θα "έχουμε" ακόμα ένα χειμώνα τους γνώριμους μας Αφροδίτη, Βάκχο .
    Ελπίζω όμως να έχουμε καινούργιους Δία, Σαχάρα....
    (κάποια στιγμή θα ξαναμιλήσουμε και για τα "κριτήρια σχεδιασμού" τα οποία αποτελούν την βάση καθε συζήτησης δηλ. τα δεδομένα και τα ζητούμενα κάθε ενέργειας του ΧΚΠ)
    Ο αγώνας ΧΚΠ vs Μιzeria είναι αρκετά δύσκολος και απρόβλεπτος .
    Όσο όμως πιο δύσκολη είναι μια νίκη τόσο περισσότερη χαρά δίνει.
    Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη .
    Η οργή και η παθητική καταγγελτική διάθεση δεν βοηθάει.
    (στόχος μας είναι η εξεύρεση λύσεων και όχι ενόχων)

    Απαιτείται ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ , ΚΑΛΗ ΠΙΣΤΗ και ενέργειες .
    Απο ότι φαίνεται η χρηματοδότηση ΕΣΠΑ βοηθάει όχι μόνο στην ανανέωση των σιδερικών αλλά και στη βελτίωση της γραφειοκρατίας ...
    (ας μην ξεχνάμε ότι το ΧΚΠ μόλις το 2012 απέκτησε "οικόπεδο" για ΧΚ ,
    και τον 04/2013 απέκτησε Εγκριση Περιβαντολογικών Όρων απο το ΥΠΕΚΑ)
    θα τα ξαναπούμε εφ' όλης της ύλης !
    ................................................................................
    Aγαπητοί φίλοι , προς χάρη συντομία ς, επιτρέψτε μου που αναφέρθηκα στο από 02/07/2013 σχετικό σχόλιο μου σε σχετικό forum του snowclub.

    Θά’θελα επίσης να προσθέσω
    1.Η ΕΤΑΔ τον πρόσφατο χειμώνα σε 2 ημερίδες που οργάνωσαν οι δήμοι Αράχωβας ... και Αμφίκλειας ... αντίστοιχα ,
    δια εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων της παρουσίασε σε όλους τους ενδιαφερόμενους τον σχεδιασμό της για το εκσυγχρονισμό του ΧΚΠ, προπυπολογισμού περίπου 30Μ € , εξασφαλισμένων από ευρωπαϊκά κονδύλια. Η α’ φάση είναι σε εξέλιξη με εγκατεστημένο εργολάβο από 05/2012 ενώ η β’φάση αναμένει την ανάδειξη αναδόχου . Δυστυχώς μέχρι σήμερα για λόγους που μας «ξεπερνάνε» ( π.χ διεκπεραίωση γραφειοκρατίας για μια για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά αδειοδότηση απο αρμόδια νεοσύστατη υπηρεσία του ΕΟΤ) καθυστερεί ή αδειοδότηση για την έναρξη εργασιών της α’ φάσης . Ο βασικός σχεδιασμός όμως δεν αλλάζει. Ο στόχος «εκσυγχρονισμός ΧΚΠ» παραμένει σταθερός και όπως λέει κι ο Mandela όταν υπάρχει στόχος θα έλθει και το αποτέλεσμα , όσο αδύνατο κι αν φαντάζει αρχικά ...

    2.Το ΧΚΠ σας προσκαλεί στον εορτασμό του προφήτη Ηλία το ερχόμενο Σάββατο 20.07.2013(δωρεάν λειτουργία Αφροδίτη-Βάκχου 08.30-11.00) .
    Ελάτε να απολαύσουμε τα όσα μας προσφέρει ο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΜΑΣ.
    Καλό είναι όσοι ενδιαφέρονται για τον Παρνασσό να τον επισκέπτονται κιόλας , και να επενδύουν στην ΣΧΕΣΗ μαζί του και όχι μόνο στην ΧΡΗΣΗ του!
    Βλ. Φωτό από περσινό εορτασμό .... «άγγιγμα θεού»
    http://www.parnassos-ski.gr/page.aspx?itemID=SPG425

    καλή συνέχεια

    Πάνος Δρίβας
    Προϊστάμενος ΧΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΛΑ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΙΘΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙ..
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ, ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ, ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΓΑ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ - ΔΙΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ BLOQ, ΣΥΜΠΑΘΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ), ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ, ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ - ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ...
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ "ΝΙΚΗΣ" ΣΑΣ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΤΥΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΜΠΗ, ΕΔΩ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ - ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΑΣ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ (?) ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ (?) ΤΟΥ ΧΚΠ (ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ) - Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ! ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΘΕΣΗ, ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ. ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ...
    ΣΥΜΠΑΘΗ Κε ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΕΡΙ...ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!19 Ιουλίου 2013 στις 3:56 μ.μ.

    ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ(ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΠΕΡΙ---ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ)
    ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΔΡΙΒΑΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ
    ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΟΨΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΙΖΕΙ ΕΣΥ ΤΟ ΒΙΟΛΑΚΙ ΣΟΥ.....
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ? ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ (ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ...*ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ* ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ.. .. ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΤΕ ..ΝΑ ΟΡΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ) ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΡΙΒΑΣ ! ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΗΣ?ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ..?.ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?ΤΙ ΛΕΣ?
    Α ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦ ΗΛΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ .ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ?) ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ .... ΑΝΩΝΥΜΩΣ.

    ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ*ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ..ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ Η ...ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ SITEs ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ?ΤΟΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΙΚΑ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΔΩ?
    ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή