Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΟΔ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ : ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

Μίλησε σαν ...Πρόεδρος!

   Δημοσιεύθηκε μιά ολιγόλεπτη συνέντευξη του κουΟδυσσέα Κυριακόπουλου προς τον Δημοσιογράφο της Capital TV, στην οποία μίλησε σαν Πρόεδρος τουΙ.Ο.Β.Ε. (Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών).  Θεσμικός παράγων ο Πρόεδρος του Ι.Ο.Β.Ε. και έχει κάθε δικαίωμα και σχεδόν υποχρέωση, να κρίνει, να σχολιάζει και να εκφέρει την άποψή του για....
τα οικονομικά και πολιτικά γεγονότα τα συμβαίνοντα στην χώρα μας.  Έτσι λοιπόν και ο κος Κυριακόπουλος,επιγραμματικά αναφέρθηκε σε 5(πέντε) τομείς, οι οποίοι κατά την γνώμη του, είναι οι μείζωνος σημασίας εν εξελίξη οικονομικοί κυβερνητικοί σχεδιασμοί, προκειμένου να επαληθευθεί και η  δική του πρόβλεψή, για θετικό πρόσημο στην ανάκαμψη της χώρας, εντός του 2013.  Είπε λοιπόν:
-  Για τις Τράπεζες : Πάει καλά η ανακεφαλαιοποίησή τους
-  Για την χρηματοδότηση της Ελλάδος από την Ε.Ε. : Συνεχίζεται  κανονικά
-  Για τις Αποκρατικοποιήσεις :  Είναι σε καλό δρόμο, αν και προηγούνται τα ''καλά'' κομμάτια.
-  Για την Φοροδιαφυγή :  Είναι υπαρκτό πρόβλημα και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και τέλος
-  Για τον Τουρισμό :  Περιμένουμε πολλά ως χώρα από τον Τουρισμό!

   Εμείς, δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε σε όλα με τον κο Κυριακόπουλο, με μία όμως μικρή απορία :   Τί εννοεί όταν αναφέρει ότι περιμένουμε πολλά από τον Τουρισμό;
Ως Πρόεδρος του Ι.Ο.Β.Ε. έχει γνώση του τι σημαίνει τουρισμός, όχι μόνον για την Ελλάδα, αλλά και για ολόκληρον τον κόσμο.  Και σαν Πρόεδρος του Ι.Ο.Β.Ε. σωστά εκτίμησε και μίλησε.  
Δεν παύει όμως να είναι και Πρόεδρος (και ιδιοκτήτης) της εταιρείας  S&B, της οποίας οι δραστηριότητες, τουλάχιστον στην περιοχή μας, εμπράκτως αντιπαλεύονται, σχεδόν εχθρεύονται τον Τουρισμό και τις συνέπειές του στον τόπο.  Συνεπώς, σε ποιόν απευθύνεται ο κος Κυριακόπουλος όταν αναφέρεται για τις προσδοκίες του από τον Τουρισμό;  Στους κατοίκους της Ιτέας ή στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού; Εκτός εάν τα λεγόμενά του έγιναν έτσι, για το θεαθείναι ή για να ειπεί κάτι στον ερωτώντα δημοσιογράφο.  Δεν παύει όμως η γνώμη του να έχει βαρύτητα και για αυτό θα τολμήσουμε μιά μικρή και μη αναμένουσα απάντηση, ερώτηση :
''-Εσείς τί κάνετε για τον Τουρισμό από τον οποίο περιμένετε πολλά, κύριε Κυριακόπουλε;.."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου