Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Βαρουφάκης: Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ...

Σε ένα άρθρο που φιλοξενείται στους New York Times και το συνυπογράφουν ο Γιάννης Βαρουφάκης και ο καθηγητής Τζέιμς Γκάλμπρειθ, οι δύο οικονομολόγοι εκφράζουν την πίστη τους στον Αλέξη Τσίπρα.
«Η κρίση θα μπορούσε να φέρει την αριστερή αντιπολίτευση στην εξουσία, κάτι που δεν θα είναι κακό για την Ευρώπη ή τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μια ελληνική κυβέρνηση που απορρίπτει....
την αυτοκαταστροφική ευρωπαϊκή πολιτική περισσότερο θα βοηθήσει παρά θα κάνει κακό. Ο Αλέξης Τσίπρας τρέχει τώρα μια εκστρατεία για την αποκατάσταση της ΕΡΤ ως δυνητικά ανεξάρτητο ραδιοτηλεοπτικό φορέα», αναφέρει αρχικά το άρθρο και συνεχίζει:
«Τώρα, η κυβέρνηση μπαίνει σε μια σκοτεινή συζήτηση για τη λιτότητα, την εμπιστοσύνη των πιστωτικών αγορών σε μια ανοιχτή μάχη για τη δημοκρατία και την εθνική ανεξαρτησία. Σε αυτή τη μάχη, ο ΣΥΡΙΖΑ στέκεται ως η εναλλακτική λύση, και ο Τσίπρας έχει τώρα την ευκαιρία να γίνει πρωθυπουργός.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προτίθεται να εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ ή τις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις. Φυσικά, η αμερικανική συνενοχή στην ελληνική δικτατορία του 1967-1974 δεν έχει ξεχαστεί, όπως ισχύει και το ότι πως κάθε ελληνική κυβέρνηση θα διαφωνήσει με τις Ηνωμένες Πολιτείες, ως ένα βαθμό, σχετικά με τη Μέση Ανατολή. Αλλά το γεγονός είναι, σήμερα, ότι το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η Ευρώπη».
Όπως γράφουν στους NYT οι Βαρουφάκης και Γκάλμπρειθ, «το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό τομέα θα έβλεπε με τρόμο μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οι τράπεζες και τα hedge funds γνωρίζουν ότι το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού χρέους αφορά τους ευρωπαίους φορολογούμενους και αυτό που περιμένει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είναι να τα «αρπάξει» από τους επενδυτές.
Πράγματι, αυτή τη στιγμή, ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι η καλύτερη ελπίδα της Ευρώπης. Οι Έλληνες δεν θέλουν να εγκαταλείψουν το ευρώ ούτε να δουν την ευρωζώνη να διαλύεται. Γνωρίζουν επίσης ότι η προσέγγιση της Ευρώπης στην κρίση, με την όλο και πιο σκληρή λιτότητα και μεγαλύτερα δάνεια, έχει αποτύχει παταγωδώς.
Εάν αυτές οι πολιτικές δεν αλλάξουν, η συνολική κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας είναι δεδομένη. Οι βασικές απαιτήσεις για τη μεταρρύθμιση θα μπορούσαν να επιτευχθούν στο πλαίσιο των υφιστάμενων ευρωπαϊκών συνθηκών».
Τέλος, τονίζουν ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει να καταπολεμήσει την πείνα και το ξενοφοβικό νεο-ναζιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή. Μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει αυτές τις μεταρρυθμίσεις και τη σωτηρία του ευρωπαϊκού σχεδίου. Και αυτό μπορεί να είναι μόνο καλό για τις Ηνωμένες Πολιτείες».
inews.gr

6 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΑΣΗ: Και αυτό μπορεί να είναι μόνο καλό για τις Ηνωμένες Πολιτείες. ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟ , ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΗ.....ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...
    ΑΕΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΜΑΙ Ο 5:16 25-6-2013 ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ, ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΑΚΙΑ. ΚΟΙΤΑΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ, ΠΟΣΟΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...............ΑΕΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

      Διαγραφή
  3. Οι εγχώριοι μεταπράτες της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ακολουθούν την προσφιλή και πετυχημένη τους τακτική, Dlivide et Impera-Διαίρει και βασίλευε, αποσκοπώντας στο να παραμείνει η χώρα βυθισμένη στη διαφθορά, τη κακοδιαχείρηση, τον ενδοτισμό, εγκλωβισμένη σε μια ατέρμονη γραφειοκρατία, μία παιδεία καταστραμμένη και παγκοσμιοποιημένη, μια πολιτική εγκλωβισμένη στα κελεύσματα του Δ.Ν.Τ, της Παγκόσμιας Τράπεζας και των Βρυξελλών.

    Μια πολιτική, ούτε κατ’ ελάχιστον εθνοκεντρική, αλλά αντίθετα ευθυγραμμισμένη με τις οδηγίες των μαριονετών της Ν.Τ.Π….
    Απώτερος σκοπός τους η πόλωση και η διχαστική λογική που σε κάθε ευκαιρία προβάλλεται από τα κατευθυνόμενα και χειραγωγούμενα κανάλια, τροφή στις καταπονημένες ψυχές των Ελλήνων.

    Μα δεν αναρρωτιέται κανείς, γιατί αυτό το κλίμα έντασης???

    Γιατί ενώ υποτίθεται θέλουν να φιμώσουν την Χ.Α, παίζουν συνέχεια στα κανάλια με αναφορές και βίντεο, κάθε εκδήλωσή τους???
    Το είδαμε κι αυτό… μια πολιτική σαν του Σύριζα, να γίνεται συντηρητική και να πλευρίζει τις Η.Π.Α…
    Μια πατριωτική δεξιά, όπως η Ν.Δ, να εγκλωβίζεται στις αριστερίστικες κορώνες των μέχρι πρότινος πολιτικών αντιπάλων της, μόνο και μόνο για να ανέβει στην εξουσία…

    Μα τι πραγματικά επιδιώκουν ???

    Στο βιβλίο του Ν.Χιδίρογλου, ” Όχι στη Παλιά Πόλη”, αναφέρεται ένα σενάριο, όχι πλέον ευφάνταστο, τουλάχιστον όχι στα δικά μου μάτια…
    Σύμφωνα με το βιβλίο, ένας συνασπισμός κεντροαριστερών δυνάμεων, φιλελεύθερων αλλά και της ροζ αριστεράς, με την υποστήρηξη αλλοδαπών μισθοφόρων-ψηφοφόρων, παίρνει την εξουσία και επιβάλλει τον ” πολιπολιτισμικό ” μετασχηματισμό της Ελληνικής κοινωνίας. Από τη στιγμμή που θα γίνουν κυβέρνηση, απαγορεύονται τα πατριωτικά αλλά και τα κομμουνιστικά κόμματα ..!!! με αποτέλεσμα παράνομη αντίσταση του λαού και εμφύλια σύγκρουση…!!!

    Τα επόμενα χρόνια θα επιβληθεί έλεγχος και πολιτική καταστολή των πολιτών με βιομετρικές ταυτότητες, Rfid, πολυεθνικών αστυνομικών δυνάμεων, πολιτοφυλακές αλλοδαπών μεταναστών και ένοπλων αντιεξουσιαστών !!!!!!

    Σας φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας???

    Η σημαία έχει απαγορευθεί, ο σταυρός το ίδιο, η Ορθοδοξία δεν είναι πια η επικρατούσα θρησκεία, είναι στην ίδια μοίρα με τις αιρέσεις, τις σέχτες και με την κάθε λογής θρησκευτική ή νεοταξίτικη θρησκεία.Το Άβατο του Αγίου Όρους δεν υφίσταται πλέον… Η ορθοδοξία διώκεται….
    Τα ναρκωτικά νομιμοποιούνται με σκοπό την ψυχική και πνευματική εξόντωση των Ελλήνων…..

    Η ιστορία παραχαράσσεται και οι Έλληνες Ήρωες αποκαλούνται ιμπεριαλιστές, φασίστες και ρατσιστές !!!

    Αυτό δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά παράνοιας…..

    Νομίζετε??? Κι όμως ως προς το πρώτο μέρος του, βγήκε αληθινό…

    Η τριμερής κυβέρνηση είναι η απαρχή του σχεδίου..

    Επόμενος σταθμός η ανθελληνική προπαγάνδα. Μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματασ όπως η Washington Post ή η Usa Today, καθώς και τηλεοπτικά κανάλια όπως το CNN διοχετεύουν ένα κλίμα ανθελληνικό, καθώς αναφέρονται σε εγκλήματα, κακοποίηση και εκμετάλλευση των μεταναστών από τον Ελληνικό λαό!!!!!! Αγνοώντας κατάφορα και εξοργιστικά τις δολοφονίες αθώων Ελλήνων πολιτών, πολιτών ανυπεράσπιστων μέσα στην ίδια τους την πατρίδα!!!

    Ο αντιρατσιστικός νόμος, είναι μιά άλλη επιβεβαίωση του σχεδίου.Σκεφτείτε πως αντέδρασε το Κ.Κ.Ε… Τυχαίο κι αυτό?
    Φαίνεται πως τα πράγματα εξελίσσονται ραγδαία. Η Ορθοδοξία πιστεύω θα είανι ο επόμενος στόχος.Δυστυχώς ελάχιστοι ιεράρχες εκφραζουν τη γνώμη τους θαρρετά και δυνατά, τώρα που εμείς οι Έλληνες την έχουμε περισσότερο ανάγκη.

    Το μεγάλο παιχνίδι είναι στημένο από τους μεγάλους Σκοτεινούς παίκτες. Μια λάθος κίνηση και μπορεί να οδηγηθούμε σε μια εμφύλια σύρραξη.

    Η Ελληνική ελεύθερη ψυχή, προικισμένη όμως με τη λογική του Αριστοτέλη είναι η μόνη μας ελπίδα.
    Έλληνες, μην υποτάσεστε, αλλά μείνετε ενωμένοι. Μόνο τότε θα επιτύχουμε θαύματα όπως οι πρόγονοι μας.
    Θυμηθείτε:

    Ελεύθερον διατελεί και βέλτιστα πολιτευόμενον και δυνάμενον άρχειν πάντων, μιας τυγχάνον πολιτείας.
    (το Ελληνικό γένος) ζει ελεύθερα και διοικείται άριστα και θα μπορούσε να κυριαρχήσει, αν ήταν πολιτικά ενωμένο..........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΗΤΩ....... Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!
    ΖΗΤΩ....... ΚΑΙ Ο ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΤΟΥ!
    ΖΗΤΩ ...... ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ !
    ΖΗΤΩ ...... ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ!
    ΖΗΤΩ ....... ΚΑΙ Η ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΤΟΥ Δ ΡΑΙΧ!
    ΖΗΤΩ ....... ΚΑΙ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΗΣΥΧΟ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ!
    ΖΗΤΩ ...... ΚΑΙ Ο ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΤΟΥΣ!
    ΖΗΤΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ι

    ΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ...ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΣΚΑΝΤΑΛΙΣΤΑ!

    Υ.Γ .ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ 9.52...... ΑΛΛΑ ΤΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΠΟΝΤΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΜΟΛΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 5.16....ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙΑΙΑΙΑΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εχω καθε δικαιωμα να λεω την γνωμη μου ελευθερα και θα την λεω οσο και αν ενοχλει καποια κοματοσκυλα ΓΕΝΙΚΑ. σχολιασα την τελευταια φραση του αρθρου... με καθε δικαιωμα που εχω να το κανω, τωρα αν καποιοι σπαζονται και ενοχλουνται προβλημα τους. να μην ξεχασουν να μου κανουν μηνυση επειδη τους σπαω τα νευρα... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Υ.Γ. ΕΙΜΑΙ Ο 5:16 25-6-2013 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΑΕΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή