Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΜΑΡΙΟΛΑΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ: Έφυγε ο πρώην δήμαρχος Γραβιάς, Δ.Χριστοδούλου

Έφυγε σήμερα Πέμπτη 27 Ιουνίου από την ζωή σε ηλικία 65 ετών, ο γνωστός μηχανικός και αυτοδιοικητικός από την Φωκίδα Δημήτρης Χ.Χριστοδούλου. Γεννημένος το 1948 στην Μαριολάτα Φωκίδας ο Δημήτρης Χριστοδούλου...
 απέκτησε πτυχίο πολιτικού μηχανικού Τ.Ε. στην Θεσσαλονίκη και στα πρώτα χρόνια του εργάστηκε ως καθηγητής στην Άμφισσα ενώ το 1977 διορίστηκε στην πολεοδομία Λαμίας.

Υπηρέτησε επίσης στον ΟΣΕ και τον ΟΕΚ. Δραστηριοποιήθηκε σημαντικά σε ιδιωτικό επίπεδο ως μηχανικός. Ιδιαίτερα γνωστός όμως ήταν για την ενασχόλησή του με τα κοινά.
 Επί χρόνια πρόεδρος της κοινότητας Μαριολάτας, στην συνέχεια δήμαρχος στον Καποδιστριακό δήμο Γραβιάς και νομαρχιακός σύμβουλος Φωκίδας, υπηρέτησε τον θεσμό και από την θέση του προέδρου του νομαρχιακού συμβουλίου.
 Έδινε μάχες για τον τόπο του, το όνομά του συνδέθηκε με πολλά και σημαντικά έργα στην γενέτειρά του Μαριολάτα και γενικότερα την Φωκίδα. Παντρεμένος με τον Ιωάννα Γεωργίου απέκτησε δύο παιδιά και τα τελευταία χρόνια χάρηκε και έναν εγγονό.
 Πέθανε σε νοσοκομείο της Λάρισας και η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή 28 Ιουνίου στον ιερό ναό κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Μαριολάτα.
lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου