Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Συνέχιση της λειτουργίας του Σιδηροδρομικού Σταθμού Μπράλου


ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Σ.Σ ΜΠΡΑΛΟΥ «Η ΚΥΨΕΛΗ»
    Μεγάλος ήταν ο αγώνας που ξεκίνησε και ολοκλήρωσε κερδίζοντάς τον, ο
Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Σ.Σ Μπράλου « Η ΚΥΨΕΛΗ», με την στήριξη φορέων, Πολιτιστικών Συλλόγων και κατοίκων των χωριών της ευρύτερης περιοχής μας, για την συνέχιση της λειτουργίας του Σιδηροδρομικού Σταθμού Μπράλου, που οι «φωστήρες» των μνημονίων είχαν επιλέξει για κλείσιμο.... στερώντας έτσι την εξυπηρέτηση χιλιάδων κατοίκων από όλα τα χωριά της γύρω περιοχής μέσω του τρένου.
     Η δραστήρια Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κική Ταγκαλάκη, βλέποντας το πρόβλημα που θα δημιουργούνταν, από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε ένα μεγάλο αγώνα, κάνοντας ανοιχτή συγκέντρωση σε κατοίκους, Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων, Προέδρους και Δ.Σ Πολιτιστικών Συλλόγων, γνωστοποιώντας τους το πρόβλημα που δημιουργείται, ζητώντας την στήριξή τους ώστε να μην κλείσει ο Σ.Σ, με την συγκέντρωση όσο περισσότερων υπογραφών μπορούσαν.
    Ο Σύλλογός μας ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΚΑΜΝΙΩΤΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», κατάφερε να μαζέψει 175 περίπου υπογραφές συγχωριανών μας, βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια.
Συγκεντρώνοντας ένα πολύ μεγάλο αριθμό υπογραφών και με ένα εξαιρετικό υπόμνημα όπου αναλύονταν το δίκιο της συνέχισης λειτουργίας του Σιδηροδρομικού Σταθμού με ατράνταχτα στοιχεία, η κ. Ταγκαλάκη και το Δ.Σ του Συλλόγου τους, το απέστειλαν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στην Περιφέρεια Στ. Ελλάδας, σε φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε Βουλευτές της περιοχής μας αναγκάζοντάς τους να φέρουν το θέμα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και αυτό να φθάσει έως τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.
   Οι δίκαιες αιτιάσεις, τα ατράνταχτα στοιχεία αλλά ιδιαίτερα ο συνεχής αγώνας που έδωσαν οι άνθρωποι του Συλλόγου απέδωσαν καρπούς. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ λοιπόν, ανακοίνωσε την έναρξη δρομολογίων του τρένου από 15 Ιουλίου 2013, ως εξής:
ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ
INTERCITY ΑΡ. 57
Αναχώρηση από ΜΠΡΑΛΟ Ω/15:32 μμ για ΑΘΗΝΑ
ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ INTERCITY ΑΡ. 58
Αναχώρηση από ΑΘΗΝΑ Ω/18:11 μμ για ΜΠΡΑΛΟ
Τα δρομολόγια θα εκτελούνται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
Εμείς απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο τουΣυλλόγου για τον επιτυχημένο τους αγώνα, που εξυπηρετεί τις ανάγκες χιλιάδων κατοίκωντης περιοχής μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου