Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Έλα μωρέ, και τι έγινε;

Σύμφωνα με αυστηρά εμπιστευτικό έγγραφο που αποκάλυψε η Wall Street Journal –οπότε μάλλον δεν ήταν και πολύ εμπιστευτικό-, το ΔΝΤ φέρεται έτοιμο να παραδεχτεί πως έκανε λάθος χειρισμούς στη διάσωση της Ελλάδας. Είναι γνωστό πως η συγγνώμη είναι το δεύτερο χέσιμο.

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο, το ΔΝΤ παραδέχεται πως δεν εκτίμησε σωστά τη ζημιά που θα προκαλούσε η συνταγή λιτότητας στην Ελλάδα αλλά δεν πειράζει, αφού....

 αν εξαιρέσεις κάτι χιλιάδες αυτοκτονίες, κάτι εκατομμύρια άνεργους, κάτι χιλιάδες εξαθλιωμένους, κάτι χιλιάδες που έφυγαν μετανάστες, κάτι χιλιάδες καταθλιπτικούς, κάτι χιλιάδες λουκέτα, και την ραγδαία αύξηση του ρατσισμού και του νεοναζισμού, μια χαρά πάει η Ελλάδα.

Το ΔΝΤ παραδέχεται πως έκανε λάθος στην περίπτωση της Ελλάδας αλλά επισημαίνει πως έδωσε χρόνο στην Ευρωζώνη να περιορίσει τις επιπτώσεις για την υπόλοιπη Ευρώπη, οπότε η Ελλάδα μπορεί να υποφέρει αλλά η θυσία της δεν πήγε χαμένη, αφού καθυστέρησε την εξάπλωση της κρίσης στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως οι Κρητικοί καθυστέρησαν τους Ναζί στη μάχη της Κρήτης και έπαθαν πανωλεθρία μετά οι Γερμανοί στη Σοβιετική Ένωση.

Επίσης, το ΔΝΤ παραδέχεται πως παρέβη τους ίδιους του τους κανόνες -έχουν και κανόνες-, για να κάνει το χρέος της Ελλάδας να φαίνεται βιώσιμο, αν και ακόμα και οι πέτρες ήξεραν πως το χρέος της Ελλάδας δεν την παλεύει με τίποτα, οπότε το έγγραφο δεν λέει και τίποτα καινούργιο.

Φυσικά, η παραδοχή του ΔΝΤ πως έκανε λάθος στη διάσωση της Ελλάδας δεν πρέπει να μας επηρεάσει, αφού η χώρα έχει μπει στην ανάπτυξη και ο Αντώνης Σαμαράς μας διαβεβαίωσε πως η Ελλάδα είναι success story.

Αυτό το success story της κυβέρνησης Σαμαρά έχει προκαλέσει τον φθόνο του ΔΝΤ και των εχθρών του έθνους μας που διαπιστώνουν έντρομοι πως, αν και μας έστησαν παγίδες –που τώρα παρουσιάζουν σαν λάθη-, η μικρή Ελλάδα κατάφερε για μια ακόμα φορά να βάλει τα γυαλιά σε όλη την οικουμένη και να ζει σήμερα ένα πρωτόγνωρο και μεγαλειώδες οικονομικό θαύμα.

Οι Έλληνες απέδειξαν πως, ακόμα και με λάθος συνταγή, μπορούν να φτιάξουν το τέλειο φαγητό.

Πρέπει να βουλώσουμε τα αυτιά μας, να δεθούμε στο κατάρτι και να συνεχίσουμε το πρόγραμμα του ΔΝΤ που εφαρμόζει πιστά η γενναία κυβέρνηση Σαμαρά.

Πρέπει να απομονώσουμε αυτούς τους αλήτες που είχαν μαζευτεί στο Σύνταγμα τον Ιούνιο του 2011 και προσπάθησαν να ματαιώσουν την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, λέγοντας αυτά που παραδέχεται σήμερα το ΔΝΤ.

Πρέπει να συνεχίσουμε να υπακούμε στον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τον Κουβέλη, και να ενημερωνόμαστε από τους Πρετεντέρηδες, ώστε η Ελλάδα να προκόψει.

Όλοι μαζί μπορούμε. Κι ένας-ένας, μια χαρά τα καταφέρνουμε.

(Έτσι θα γράφω από εδώ και πέρα. Μετά το έγγραφο του ΔΝΤ, δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία πως η Ελλάδα και οι Έλληνες έχουν περάσει οριστικά τα όρια του γελοίου. Πάντα οι ραγιάδες γελοιοποιούνται.)

Πηγή: Του Πιτσιρίκου - RAMNOUSIA 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου