Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΓΩΓΑ vs ΓΙΩΤΑ!!..


Γώγα Μαντά : Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Κίρρας.
''...ξεπέζεψε, ξεζώστηκε κι έσουρε το σπαθί της...''

   Άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου κατά πώς φαίνεται και η επικρατούσα νηνεμία, δεν ήταν τίποτε άλλο παρά το άπνοο μάτι του κυκλώνα, ενώ τριγύρω αδημονούσε η από καιρό υποβόσκουσα πολιτική και  δημοτική ιδεολογική αντιπαλότητα.  Στένεψαν, ή μάλλον στέρεψαν τα περιθώρια ανοχών και υπομονής κατά τα γραφόμενα, από την πλευρά της Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κίρρας κας Γώγας Μαντά και αρχίζει να λέει πλέον τα πράγματα με το όνομά τους.  
''Κρατάει χρόνια αυτή η Κολώνια'' κατά το άσμα και η αντιπαλότητα των δύο γυναικών ήταν γνωστή εδώ και καιρό, σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Δελφών.  Ώσπου εφτάσαμε κατά τα φαινόμενα, να είναι από ανύπαρκτη έως και απαξιωτική η συνεργασία (τρόπος του λέγειν...) ανάμεσα στην αντιδήμαρχο κα Γιώτα Λαϊνη και την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κίρρας κα Γώγα Μαντά.  Να κανονίζει δηλ. η αντιδήμαρχος, χορευτικές εκδηλώσεις κατ' απαίτηση ενός Σωματείου, στην πλατεία της Κίρρας, αγνοώντας τελείως το Τοπικό Συμβούλιο, του οποίου την γνώμη ούτε κάν ζήτησε, απαξιώνοντας και την ίδια την Κοινότητα, μή αναφέροντας ούτε και το όνομά της στην πρόσκληση.  Ποιά πρόσκληση !!...  Ένα κακοεκτυπωμένο παλιόχαρτο, στου οποίου την θέα ακόμα και ο έχων ελάχιστη πολιτιστική άποψη άνθρωπος, θα πιστέψει ότι πρόκειται για ένα''καραμπινάτο κίτς''!!.. 
   Δεν θέλουμε να ασχοληθούμε τώρα, αυτήν την χρονική στιγμή, με το ''στήσιμο'' αυτής εκδήλωσης, μόνον και μόνον από σεβασμό στους Συλλόγους και τους χορευτές τους.  Ευχόμαστε για την επιτυχή έκβαση της βραδυάς, γιατί μιά τέτοια πολιτιστική προσπάθεια αξίζει κάθε προσοχής.  Θα επανέλθουμε από εβδομάδος.
Δεν αντέχουμε όμως στον πειρασμό  και θα κάνουμε μόνον μία ερώτηση :
Αυτήν την ''πρόσκληση'', πριν να κυκλοφορήσει, την είδε κανείς εγγράμματος;;;...

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΥΡΙΑ ΓΩΓΑ ΜΑΣ, ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή