Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Στο ΤΑΙΠΕΔ τα Ξενία Δελφών, Αράχωβας και τα λουτρά Καμένων Βούρλων


Με απόφαση της διυπουργικής επιτροπής αποκρατικοποιήσεων που δημοσιεύθηκε προ ημερών στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, περίπου 300 ακίνητα σε όλη την Ελλάδα μεταβιβάζονται στο ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων), ώστε στη συνέχεια να πωληθούν.
Πρόκειται για ένα από τα «πακέτα» που με βάση ...
το μνημόνιο πρέπει να μεταφερθούν στο ΤΑΙΠΕΔ και περιλαμβάνει γήπεδα όπως το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, κτίρια της ΕΡΤ, τεράστιες τουριστικές εκτάσεις στο Αιγαίο και στο Ιόνιο (Ρόδο, Κέρκυρα, κλπ), κάμπινγκ ανά την Ελλάδα, εγκαταστάσεις ιαματικών λουτρών σε Αιδηψό, Καμμένα Βούρλα, κ.ά.
Με βάση την ίδια απόφαση, μεταβιβάζονται ο πρώην εργοταξιακός χώρος για τη ζεύξη Ρίου – Αντιρρίου, τα Ξενία Βυτίνας, Δελφών, Αράχωβας και Καρτερού Ηρακλείου, το ξενοδοχείο «Λητώ» στη Μύκονο, οικία στην οδό Μητροπόλεως στην Αθήνα, το «Κτήμα Ζαχάρως» στην Ηλεία, το «Κτήμα Καραθώνα» στο Ναύπλιο, ακίνητο στο Πήλιο καθώς και 228 μικρότερα οικόπεδα ανά την Ελλάδα (αρκετά από τα οποία διαθέτουν και κτίσματα).
Με την πρόσφατη απόφαση αρχίζει η σταδιακή μεταφορά στο ΤΑΙΠΕΔ της πλήρους κυριότητας άλλων 3.150 ακινήτων που έχουν ήδη προεπιλεγεί και αξιολογηθεί ως «περιουσιακά στοιχεία με εμπορικό ενδιαφέρον».
Πηγή: Euro2day.gr

1 σχόλιο:

  1. Ο ..... ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ.
    ΕΧΩ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΙΑ ΕΧΩ ΜΑΡΙΝΕΣ ΕΧΩ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΕΧΩ ΛΙΜΑΝΙΑ ΕΧΩ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΧΩ ΑΚΙΝΗΤΑΚΙΑ ΕΧΩ ... ΕΧΩ...ΕΧΩ..ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ.
    Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ *ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΡΙΩΔΕΙΟΝ ΑΕ* ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ*ΑΡΠΑΧΤΕΝ ΡΗΜΑΞΤΕΝ ΓΑΜΙΣΤΕΝ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕΝ ΟΤΙ ΒΡΕΙΤΕΝ* ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΖΑΜΠΑ .....ΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΣΑΣ Η ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΙΝΙΑ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή