Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Άστατος ο καιρός σε όλη τη χώρα


Άστατος θα είναι για σήμερα Δευτέρα ο  καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας.
Τα φαινόμενα στη Θεσσαλία, την ανατολική στερεά....
την κεντρική-ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα και να συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις.
Αναλυτικά η πρόγνωση:
Αττική
Καιρός: άστατος με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 25 βαθμούς κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: άστατος με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 22 βαθμούς κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη πιθανόν να είναι ισχυρές τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και τοπικά στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στο ιόνιο 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα στη Θεσσαλία και την ανατολική στερεά πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Άνεμοι: δυτικοί 3 με 5 και στα νότια 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα. Άνεμοι: δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου