Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε μεταξύ Αμφίκλειας και Τιθορέας, σε αίθουσα εστιατορίου που βρίσκεται εντός Αγροκτήματος

Προσοχή στα ξερά χόρτα, ειδικά σε οικόπεδα μέσα στη πόλη. Ας τα καθαρίσουν οι ιδιοκτήτες όσο είναι καιρός...

Τρέχουν και δεν φτάνουν οι πυροσβέστες σήμερα από το πρωί σε όλη τη Στερεά για διάφορα συμβάντα, σε αστικές και μη περιοχές.
Στη βόρεια Λοκρίδα...

μεταξύ Αμφίκλειας και Τιθορέας, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αίθουσα εστιατορίου που βρίσκεται εντός Αγροκτήματος, πιθανότατα από βραχυκύκλωμα, με αποτέλεσμα να καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς το εστιατόριο.

Πυρκαγιές είχαμε επίσης στη Χαλκίδα, στη Θήβα, στους Δελφούς, στα Οινόφυτα και στο Κόμμα Λαμίας, από διαφορετικές αιτίες, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν πολύ σοβαρές ζημιές.

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από την περιοχή των Καμένων Βούρλων, κοντά στο κάμπινγκ του ΕΟΤ,  όπου λίγο πριν τις 2:00΄ το μεσημέρι εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε καλαμιές, μάλλον από κολόνα της ΔΕΗ. Στο σημείο έσπευσαν οχήματα από τον Άγιο Κωνσταντίνο για να σβήσουν την πυρκαγιά.

Μάλιστα κινδύνεψε και ένας πυροσβέστης από τσίμπημα σφήκας ή μέλισσας, ο οποίος προφανώς ήταν αλλεργικός. Ευτυχώς του έγινε έγκαιρα ένεση και απέφυγε τα χειρότερα, ωστόσο στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο.
Τα ακαθάριστα οικόπεδα μέσα σε κατοικημένες περιοχές είναι ο μεγάλος βραχνάς τώρα που ο υδράργυρος αρχίζει να παίρνει τον ανήφορο και μάλιστα φέτος αναμένονται πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες, κάνοντας ακόμη πιο επικίνδυνα τα πράγματα.

ΠΗΓΗ : lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου