Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Κλείνει και το ΙΚΑ Ιτέας....; Αιδώς!


  Μετά από επικοινωνία που είχαν μαζί μας φορείς της Ναυπάκτου, ενημερωθήκαμε ότι το ΙΚΑ δρομολογεί την δημιουργία και λειτουργία δύο γραφείων του  σε Ιτέα και Ναύπακτο με ένα υπάλληλο να διαχειρίζεται διαδικασίες δίκην ΚΕΠ...

   Όταν ο οργανισμός αποφασίζει να ανοίξει Γραφείο σε ένα μέρος αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει άλλη οικεία υπηρεσία σε λειτουργία. Εάν υπάρχει σημαίνει ότι θα καταργηθεί. 

 Στην Ναύπακτο λοιπόν, αντελήφθησαν αμέσως περί τίνος πρόκειται και έκαναν μεγάλη κινητοποίηση προκειμένου να αποτραπεί η απόφαση. Το θέμα διαχειρίστηκε με πυγμή ο δήμαρχος της περιοχής, προς τιμήν του!

 Στην Ιτέα, τώρα... πρόκειται για την ίδια ακριβώς μεταχείριση, δηλαδή το ΙΚΑ θα κλείσει και θα υπάρχει ένα Γραφείο με ένα υπάλληλο να μεταβιβάζει αιτήματα. Οι γιατροί θα μετακινηθούν προφανώς και οι ασφαλισμένοι και οι συνταξιούχοι του φορέα που συνωστίζονταν για συνταγογραφήσεις και ιατρικές  εξετάσεις θα μπορούν να...μεταβαίνουν στην Άμφισσα!! 

 Το περίεργο είναι ότι κανείς δεν μιλά και δεν ενημερώνει τους άτυχους πολίτες.

 Πόσες υπηρεσίες της Ιτέας πρέπει ακόμη να κλείσουν; 
Πόσα χτυπήματα ακόμη θα δεχτεί η ταλαίπωρη περιοχή; 
Πόσοι αγώνες θα δοθούν για τα αυτονόητα, όπως η πλήρης λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ιτέας; 

 Πόσο ακόμη η πόλη θα πληρώνει τις πλουτοπαραγωγικές της πηγές, τις αρχαιότητές της, τις θάλασσές της  και τους αγώνες της κατά των απληστοφιλόδοξων εσωτερικών μεταναστών;;;....
ΠΗΓΗ : fokidatv.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου