Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Α.Σ. Διόνυσος Αμφίκλειας - Δελτίο τύπου για ΄΄Μονοπάτι Παρνασσού΄΄


Δελτίο τύπου 20/5/2013

            Αρκετό καιρό πια μετά τον αγώνα...
με τις αναμνήσεις όμως ακόμη ζωντανές, ήρθε η ώρα να κλείσει και επίσημα η φετινή διοργάνωση. Όλοι όσοι βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Απρίλη στην Αμφίκλεια από όποια θέση κι αν έζησαν τους αγώνες, θα έχουν κάνει το δικό τους απολογισμό. Αυτό θα κάνουμε και εμείς σαν οργανωτική επιτροπή.

            Ξεκινώντας την προετοιμασία της φετινής διοργάνωσης είχαμε θέσει σαν στόχους την κατά το δυνατό αρτιότερη διοργάνωση, αλλά και το ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα του αγώνα στην τοπική κοινωνία. Για τον πρώτο στόχο έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλους μας στη διαδρομή των αγώνων αλλά και στη γενικότερη προετοιμασία. Ξεπερνώντας προβλήματα οικονομικής αλλά και κάθε άλλης  φύσης, έχουμε την εντύπωση ότι σε γενικές γραμμές ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες, λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια των αθλητών. Καθοριστική συμβολή σε αυτό είχαν οι χορηγοί του αγώνα που μας στήριξαν άλλος με πολλά και άλλος με λίγα, και που χωρίς αυτούς ο αγώνας δεν θα μπορούσε να γίνει.

            Για να πετύχουμε το δεύτερο στόχο αποφασίσαμε να μεγαλώσουμε τη διοργάνωση. Έτσι στον ένα αγώνα που γινόταν μέχρι το 2012, προστέθηκε άλλος ένας ορεινός μικρότερος, που έδωσε την ευκαιρία σε πολύ περισσότερους να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, καθώς και τρεις παιδικοί αγώνες το απόγευμα του Σαββάτου. Το αποτέλεσμα για άλλη μια χρονιά να έχουμε αύξηση συμμετοχών στο μεγάλο αγώνα, 73 τερματισμοί στο μικρό αγώνα, 40 περίπου αθλητές από την Αμφίκλεια και τη γύρω περιοχή στους ορεινούς αγώνες, με πολλούς “πρωτάρηδες” ανάμεσά τους και 150 παιδιά στους παιδικούς αγώνες. Λαμβάνοντας υπόψη την καθοριστική συμβολή και τη αθρόα συμμετοχή εθελοντών, τέτοια που στο τέλος δεν υπήρχαν ούτε στολές να  δώσουμε, ούτε δουλειές να  αναθέσουμε, δεν μπορούμε παρά να χαμογελάμε από ικανοποίηση.
           
            Κλείνουμε λοιπόν τη φετινή διοργάνωση με την υπόσχεση τα όποια λάθη έγιναν φέτος, να προσπαθήσουμε να μην τα επαναλάβουμε στην επόμενη διοργάνωση και δίνουμε ραντεβού για άλλη μια γιορτή του τρεξίματος στην Αμφίκλεια την τελευταία Κυριακή του Απρίλη του 2014.

Η οργανωτική επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου