Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Πρόγνωση καιρού Ελλάδος από τη Παρασκευή ως και τη Δευτέρα

Δείτε παρακάτω την αναλυτική πρόγνωση του καιρού για όλη την Ελλάδα από τη Παρασκευή 31/5 ως και τη Δευτέρα 3/6.....


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/5/2013
Με ηλιοφάνεια θα κυλίσει η μέρα σε όλη σχεδόν την Ελλάδα. Κάποιες νεφώσεις προς το απόγευμα, θα είναι πιο πυκνές στη βόρεια χώρα, ενώ σε περιοχές της Μακεδονίας που συνορεύουν με τη Βουλγαρία, ίσως σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές ή και καταιγίδες, μικρής διάρκειας.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται : στη βόρεια Ελλάδα από 11-28, στη κεντρική Ελλάδα από 19-29, στη δυτική Ελλάδα από 17-23, στην ανατολική Ελλάδα από 17-31 και στη νότια Ελλάδα από 20-30.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στη βόρεια Ελλάδα από δυτικές, νοτιοδυτικές διευθύνσεις 5-6 μποφόρ, στη κεντρική Ελλάδα από δυτικές, νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4-6 μποφόρ, στη δυτική Ελλάδα από δυτικές, νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από δυτικές, νοτιοδυτικές διευθύνσεις 5-6 μποφόρ και στη νότια Ελλάδα από δυτικές, νοτιοδυτικές διευθύνσεις 5-6 μποφόρ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 1/6/2013
Με ηλιοφάνεια θα κυλίσει η μέρα σε όλη σχεδόν την Ελλάδα. Κάποιες νεφώσεις προς το μεσημέρι και κυρίως προς το απόγευμα, θα είναι πιο πυκνές στη βόρεια και πάλι χώρα, ενώ σε περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης που συνορεύουν με την Αλβανία, τη Βουλγαρία και τα Σκόπια, θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή και καταιγίδες, μικρής διάρκειας.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται : στη βόρεια Ελλάδα από 9-26, στη κεντρική Ελλάδα από 17-26, στη δυτική Ελλάδα από 15-23, στην ανατολική Ελλάδα από 15-27 και στη νότια Ελλάδα από 18-26.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στη βόρεια Ελλάδα από δυτικές, νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3-5 μποφόρ, στη κεντρική Ελλάδα από δυτικές, νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3-5 μποφόρ, στη δυτική Ελλάδα από δυτικές, νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ και στη νότια Ελλάδα από νότιες, νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4-6 μποφόρ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 2/6/2013
Με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις θα κυλίσει η Κυριακή ως και τις προμεσημβρινές ώρες σε όλη τη χώρα μας. Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της ημέρας, αναμένεται να εκδηλωθείς τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες υπό μορφή μπόρας, σε αρκετές περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης και της Πελοποννήσου. Στο νότιο Αιγαίο θα επικρατούν αυξημένες γενικά νεφώσεις, ενώ στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας, θα επικρατούν αρκετά διαστήματα ηλιοφάνειας.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται : στη βόρεια Ελλάδα από 10-26, στη κεντρική Ελλάδα από 18-27, στη δυτική Ελλάδα από 16-24, στην ανατολική Ελλάδα από 16-27 και στη νότια Ελλάδα από 21-28.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στη βόρεια Ελλάδα από δυτικές, νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3-5 μποφόρ, στη κεντρική Ελλάδα από δυτικές, νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στη δυτική Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ και στη νότια Ελλάδα από νότιες, νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4-6 μποφόρ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 3/6/2013
Με ηλιοφάνεια θα κυλίσει η μέρα σε όλη σχεδόν την Ελλάδα. Κάποιες νεφώσεις προς το μεσημέρι και κυρίως προς το απόγευμα, θα είναι πιο πυκνές στη βόρεια χώρα, ενώ σε περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης που συνορεύουν με την Αλβανία, τη Βουλγαρία και τα Σκόπια, θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή και καταιγίδες, μικρής διάρκειας.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται : στη βόρεια Ελλάδα από 12-28, στη κεντρική Ελλάδα από 16-27, στη δυτική Ελλάδα από 15-25, στην ανατολική Ελλάδα από 15-28 και στη νότια Ελλάδα από 19-26.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στη βόρεια Ελλάδα από δυτικές, βορειοδυτικές διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, στη κεντρική Ελλάδα από δυτικές, βορειοδυτικές διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, στη δυτική Ελλάδα από δυτικές, βορειοδυτικές διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από δυτικές, βορειοδυτικές διευθύνσεις 3-4 μποφόρ και στη νότια Ελλάδα από δυτικές, βορειοδυτικές διευθύνσεις 4-5 μποφόρ.

greek-weather.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου