Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Καμπανάκι για τη λειτουργία των Δήμων χτύπησαν από τη Λιβαδειά οι Δήμαρχοι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Τα οικονομικά των Δήμων είναι σε τραγική κατάσταση και όπως πάμε θα αρχίσουν τα λουκέτα, έλεγε ένας από τους Δημάρχους στο περιθώριο της Γ.Σ. των Δημάρχων της Στερεάς Ελλάδας....


Σε οριακό σημείο η λειτουργία των περισσότερων Δήμων στην Περιφέρεια Στερεάς καθώς τα οικονομικά προβλήματα από την έλλειψη χρηματοδότησης απειλούν να τινάξουν στον αέρα ακόμη και τις πιο στοιχειώδεις υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Καμπανάκι για τη λειτουργία των Δήμων χτύπησαν από τη Λιβαδειά οι Δήμαρχοι της Περιφέρειας κατά τη διάρκεια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης που έγινε ενόψει του έκτακτου συνεδρίου της ΚΕΔΕ στέλνοντας το μήνυμα ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. 

Στην πλειοψηφία τους οι τοποθετήσεις των Δημάρχων εστιάστηκαν κυρίως στις επιπτώσεις που έχει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η δημοσιονομική προσαρμογή, ενώ χαρακτήρισαν τραγική την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τους ΚΑΠ, αφού η κυβέρνηση συρρικνώνει ολοένα και περισσότερο τους πόρους, ενώ με μεγάλη καθυστέρηση γίνονται όλες οι εκταμιεύσεις.

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου